- 18 Ekim 2018
- 7.899
- 32.716
- 548
Bu ablanın bıyığı yoktur ama çünkü oralar hep dolmuş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bu ablanın bıyığı yoktur ama çünkü oralar hep dolmuş
Sarımsak, yağ falan sürüyordum da gözlerim çok hassas diye bıraktım. Kaş farıyla doldurarak gezeceğim yine galibaSarımsak sür. Evdesin nasılsa :)
Ben birinde hafta sonu sürdüm, üzerinden 2 gün, 2 duş, sayısız yüz yıkama geçti. Ptesi okulda yanımdaki arkadaş "kim mantı yedi" dedi
O yüzden 1 hafta 10 gün falan çıkmayacaksan sür
Elini nereye atıyorsun kuzum?Ben alışamadım ya elimi atıp duruyorum sürekli. Korona günlerinde çok yanlış şeyler bunlar
Olm o değil de ağdam boşa gitti yaa çok üzülüyom kızlarSarımsak, yağ falan sürüyordum da gözlerim çok hassas diye bıraktım. Kaş farıyla doldurarak gezeceğim yine galiba
Sarımsak, yağ falan sürüyordum da gözlerim çok hassas diye bıraktım. Kaş farıyla doldurarak gezeceğim yine galiba
Elini nereye atıyorsun kuzum?
Aman boşver ben kuaföre gittim de nolduBügün dusa girdim. Venus trasim bana bakti, bende ona baktim. Üzülüyordu aslinda, kullanilmadigindan dolayi. Artik hayatindaki amaci sorgular oldu garibanim.
Elim bir ara ona gitti gitti de.. sonra vaz geçtim. "Miktir ederim seni de" diyerek killi bir sekilde dusuma devam ettim.
Buda benim böyle bir animdir.
Oh rahatladım.Nereye olabilir
Tabii ki bıyıklarıma
Elini nereye atıyorsun kuzum?
Oh rahatladım.
O kadar detaya henüz hazır değilim çünkü. Saat 12yi bile geçmedi ahfhha
Djdjjdd erkekler de yoklukta bıyık onlara ayran bıyığı gıbı gelır canını sıkmaYalnız hem ayaklı bomba olarak gezip hem tek kaş, bıyıklı falan kadınlar olmamız çok komik değil mi
Aman boşver ben kuaföre gittim de noldu
Size bişi itiraf edicem inşallah yalnız değilimdir.
Böyle kışın veya baharda falan, tüm bacak almadığım zamanlarda pantolondan veya etekten göründüğü kadarını alıyorum ben bazen
Bıyıklar bir ipe bakıyor, biliyonuz değil mi
Üniversitede ki ev arkadaşım Emine, bu çetin korona günlerinde evde Mahmut Abi gibi dolaşmama engel olan, iple bıyık almayı öğrettiğin için şükranlarımı sunuyorum sana
Ahahah ulan dün burada Siffrediler Deenler kol geziyordu hepiniz de katıldınız sohbete12'yi geçince birden hazır mı olacan aboo
Ay napayım ama çok daha pratik oluyor Üç parmak yer görünecek diye komple bacakla kim uğraşacakBunu her zaman yapiyorum, bende kendimi zeki sanardim
Ah görende gündüz hiç düklü konulara girilmiyor zannederOh rahatladım.
O kadar detaya henüz hazır değilim çünkü. Saat 12yi bile geçmedi ahfhha