• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Sarımsak sür. Evdesin nasılsa :)
Ben birinde hafta sonu sürdüm, üzerinden 2 gün, 2 duş, sayısız yüz yıkama geçti. Ptesi okulda yanımdaki arkadaş "kim mantı yedi" dedi :KK43:
O yüzden 1 hafta 10 gün falan çıkmayacaksan sür :KK53:
Sarımsak, yağ falan sürüyordum da gözlerim çok hassas diye bıraktım. Kaş farıyla doldurarak gezeceğim yine galiba😓

Bügün dusa girdim. Venus trasim bana bakti, bende ona baktim. Üzülüyordu aslinda, kullanilmadigindan dolayi. Artik hayatindaki amaci sorgular oldu garibanim.

Elim bir ara ona gitti gitti de.. sonra vaz geçtim. "Miktir ederim seni de" diyerek killi bir sekilde dusuma devam ettim.

Buda benim böyle bir animdir.

Bügün dusa girdim. Venus trasim bana bakti, bende ona baktim. Üzülüyordu aslinda, kullanilmadigindan dolayi. Artik hayatindaki amaci sorgular oldu garibanim.

Elim bir ara ona gitti gitti de.. sonra vaz geçtim. "Miktir ederim seni de" diyerek killi bir sekilde dusuma devam ettim.

Buda benim böyle bir animdir.
Aman boşver ben kuaföre gittim de noldu :D

Size bişi itiraf edicem inşallah yalnız değilimdir.

Böyle kışın veya baharda falan, tüm bacak almadığım zamanlarda pantolondan veya etekten göründüğü kadarını alıyorum ben bazen :D

Bıyıklar bir ipe bakıyor, biliyonuz değil mi 🤣
Üniversitede ki ev arkadaşım Emine, bu çetin korona günlerinde evde Mahmut Abi gibi dolaşmama engel olan, iple bıyık almayı öğrettiğin için şükranlarımı sunuyorum sana :KK70:

Bıyıklar bir ipe bakıyor, biliyonuz değil mi 🤣
Üniversitede ki ev arkadaşım Emine, bu çetin korona günlerinde evde Mahmut Abi gibi dolaşmama engel olan, iple bıyık almayı öğrettiğin için şükranlarımı sunuyorum sana :KK70:

İnsanda heves kalmıyor ki :(
Annemle babamın gözleri de iyi görmüyor artık yaştan. Onlara göre ben gayet bıyıksızım şu an :KK70:
Bir kardeşim, bir kedi. Onlar da kusura bakmasınlar artık :63:

Back