• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Ne dedik biz, eller yorganin üstündeee... YORGANIN USTUNDEEE! Hadi göster bakim ellerini cilek.yagmuru cilek.yagmuru Zaten daha yeni erkek olman korkusunu atlatmistik aaaa!

Picamalı kadın 3nity 3nity erkek olmadığıma şahitlik edebilir :63:
Ellerimi atardım, ellerim çok güzel asdfg ama ojelerim soyulmuş. Akıllarda böyle kalmak istemiyorum :110:

İnsanda heves kalmıyor ki :KK43:
Annemle babamın gözleri de iyi görmüyor artık yaştan. Onlara göre ben gayet bıyıksızım şu an :KK70:
Bir kardeşim, bir kedi. Onlar da kusura bakmasınlar artık :63:
Valla eşimin gözleri gayet iyi görüyor, o yüzden ipim ve ben hazırlıklıyız bu günlere 🤣
Ama anne baba, kardeş üçlüsüyle yasasaydım bende de heves kalmazdı 🤣

İnsanda heves kalmıyor ki :KK43:
Annemle babamın gözleri de iyi görmüyor artık yaştan. Onlara göre ben gayet bıyıksızım şu an :KK70:
Bir kardeşim, bir kedi. Onlar da kusura bakmasınlar artık :63:

Annem niyese benim kil almami sevmez. Kaslar bu sekil oldugunda bile "ben birsey görmüyorum, niye ille aldirmak istiyorsun ki" diye konusuyordu

"Kim görecek" hayat felsefem ya. :KK70:

:KK70: :KK70: işte benim mantıktaki insanlar, çok seviniyorum gördükçe :KK70:
Bende eskiden öyle yapardım da ani bir aksiyonla karşılaştığımda kıllarım eve gidene kadar aklıma gelmemişti. O geceden sonra tövbe ettim gittim lazere kayıt oldum

Valla eşimin gözleri gayet iyi görüyor, o yüzden ipim ve ben hazırlıklıyız bu günlere 🤣
Ama anne baba, kardeş üçlüsüyle yasasaydım bende de heves kalmazdı 🤣

Yaa yaa şimdi anladın mı bizi, çektiğimiz acıyı? :(
Yanımda beyim olsa ben de dikkat ederdim ama maalesef :(
Keşke daha önce evlenseydim :KK53:

Bende eskiden öyle yapardım da ani bir aksiyonla karşılaştığımda kıllarım eve gidene kadar aklıma gelmemişti. O geceden sonra tövbe ettim gittim lazere kayıt oldum
O yüzden kaçırdığım fırsatlar olmadı değil :D

Zaten dizide filmde hatta reelde arkadaşlarımda böyle bir olay olduğunda, spontane eve gidip aksiyona giriştiklerinde ilk sorduğum şey "AĞDA?" oluyor :D
Ruhum fakir.

Back