- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.309
- 598
Onlara özelden görümcem ile fotografimi yollayacagikmahduajdjsGöremeyenler ne yapsın peki
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Onlara özelden görümcem ile fotografimi yollayacagikmahduajdjsGöremeyenler ne yapsın peki
Onlara özelden görümcem ile fotografimi yollayacagikmahduajdjs
Erkekmiymişsin sen, şaşırdım doğrusuBen erkeğim diye mi hemen kaldırdın fotoyu
AhsjsjsdjBen erkeğim diye mi hemen kaldırdın fotoyu
17 yaşında evlendim, 18 imde doguedumajdkkaska
Yok la yok.
Foto tbt
3 sene öncesinden, hamileydim o zaman da. Zaten son 5 yılın, 3 yılında hamileydim.
30 yaşındaydım..şimdi 33
87 aralik
Erkekmiymişsin sen, şaşırdım doğrusu
Değilmiş öyle diyor.Ahsjsjsdj
Erkek misin peki?
Onun huyudur yanlış anlamak aklanmana sevindimLyanna hanım yanlış anlamış. Kendimi zor akladım
Ben de lav your ev sahibi.Yaa kızlar birkaç sayfa önce kira konusunda dert yandım ya. Ev sahibim mesaj atmış. Yarı kira yatırsanız yeter zorlayacaksa hiç yatırmayın yazmış I lav yu ev sahibim
InandimDeğilmiş öyle diyor.
Hoaydaa daha önce neyi yanlış anladım da "huyum" oldu yaban hanım?Onun huyudur yanlış anlamak aklanmana sevindim
Ahsjsjsdj
Erkek misin peki?
Kadın mıdır kız mıdır bilemem.Yargısız infaz yaptılar bana
Kızım ben ablalarım, yapmayın, etmeyin dedim dinlemediler.
Beni bir tek siz anladınız tşk ederim.
Hayır erkek değilim.
Gördüm, gördüm kaç hamilesin acaba burada ben balon gibi şişmeye başlıyorum 3 aydan sonra
Yaa kızlar birkaç sayfa önce kira konusunda dert yandım ya. Ev sahibim mesaj atmış. Yarı kira yatırsanız yeter zorlayacaksa hiç yatırmayın yazmış I lav yu ev sahibim
8 haftalık falan.Gördüm, gördüm kaç hamilesin acaba burada ben balon gibi şişmeye başlıyorum 3 aydan sonra