• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

cilek.yagmuru cilek.yagmuru seviyorum kız seni. Öpücem seni. Kızmadın di mi?

c9dcae0ea2d930eac39abafdc8234ae8.jpg

Sen demedin mi düküm var bir çikolata değilim ama giderim var. Adonislerim olmayabilir ama ağdama giden bir beyim, sırt kıllarımı düzenli aldırıyorum. Görev adamıyım görevimi yaparım, tuttum mu bırakmam uçana kaçana demedin mi? Dedin. Biz de müdürümüze etiket yaptık bekliyoruz. İnanmayan 554 sayfa okusun.

Bn öylemi dedm sz okunuunuzuda anlamıyosunz. Bn sze dükümmü var dedm siz istediiniz yere çekiyosunuz.
Bu site ne fena bişiymiş ya sırt kıllarmı almak ta mı suç?
nerdden nreye gtrdinz ya dilerm kınadğınızı yşamazsınız.

Senin neren o kadar çocuk annesi, çok mutsuz oldum şu an :D Maşallahın var.
Sen kaç yaşındasın?:KK57:

17 yaşında evlendim, 18 imde doguedumajdkkaska
Yok la yok.
Foto tbt
3 sene öncesinden, hamileydim o zaman da. Zaten son 5 yılın, 3 yılında hamileydim.🤣
30 yaşındaydım..şimdi 33
87 aralik✌🏻

cilek.yagmuru cilek.yagmuru

Bu Müjde-Orhan (Son sahneler)

Banu-Faruk (46.17)

Evet işsizim :KK70:

Abooo, siz nasil tarz filmleri izlemissiniz? Yesilçamdan en fazla kemal sunal filmleri, hababam filmleri, tarik akan, zengin kiz/fakir oglan filmlerini izlemistim küçüklügümde.

Ve böyle tür filmler madem varmis, fatmagülün suçu ne niye bu kadar konusulan, tabu olay oldu?

17 yaşında evlendim, 18 imde doguedumajdkkaska
Yok la yok.
Foto tbt
3 sene öncesinden, hamileydim o zaman da. Zaten son 5 yılın, 3 yılında hamileydim.🤣
30 yaşındaydım..şimdi 33
87 aralik✌🏻
Ay hiç göstermiyorsun yaşını fotoğrafta. Çok genç duruyorsun maşallah.

Abooo, siz nasil tarz filmleri izlemissiniz? Yesilçamdan en fazla kemal sunal filmleri, hababam filmleri, tarik akan, zengin kiz/fakir oglan filmlerini izlemistim küçüklügümde.

Ve böyle tür filmler madem varmis, fatmagülün suçu ne niye bu kadar konusulan, tabu olay oldu?

Yeşilçamın daha ne dönemleri oldu. Bunlar zaten belli bir tarihten sonra tvlerde dönmez oldu. İlk özel kanalların açılıp coştuğu zamanlarda veriliyordu, sansürsüz. Bak ilgini çekerse tv magazin derlemesi sağlam bi genç var burada, sevdiğim bir başka youtuber; izlersin:

Çok ciddi, emek emek çalışıyor ve eğlenceli betimlemelerle güzel bilgi veriyor.

Back