- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eeveeett.Hazırsanız fotoğraf geliyor
Geliyor
Geliyooorrrrr
Geliiiiii yooooorrr
O zaman adam mısın lan sen? Adam değilsin çilek, adam değilsin!!!
45 saniyeniz var
Ahdjjscjs
Foto gidiyeeah
Sen demedin mi düküm var bir çikolata değilim ama giderim var. Adonislerim olmayabilir ama ağdama giden bir beyim, sırt kıllarımı düzenli aldırıyorum. Görev adamıyım görevimi yaparım, tuttum mu bırakmam uçana kaçana demedin mi? Dedin. Biz de müdürümüze etiket yaptık bekliyoruz. İnanmayan 554 sayfa okusun.
Senin neren o kadar çocuk annesi, çok mutsuz oldum şu an Maşallahın var.
Sen kaç yaşındasın?
Maşallah bebiyim ceylan gibisin17 yaşında evlendim, 18 imde doguedumajdkkaska
Yok la yok.
Foto tbt
3 sene öncesinden, hamileydim o zaman da. Zaten son 5 yılın, 3 yılında hamileydim.
30 yaşındaydım..şimdi 33
87 aralik
Göremeyenler ne yapsın peki17 yaşında evlendim, 18 imde doguedumajdkkaska
Yok la yok.
Foto tbt
3 sene öncesinden, hamileydim o zaman da. Zaten son 5 yılın, 3 yılında hamileydim.
30 yaşındaydım..şimdi 33
87 aralik
45 saniyeniz var
Ahdjjscjs
Foto gidiyeeah
Hamilesin bir de fotoğrafta?17 yaşında evlendim, 18 imde doguedumajdkkaska
Yok la yok.
Foto tbt
30 yaşındaydım..şimdi 33
87 aralik
Ay hiç göstermiyorsun yaşını fotoğrafta. Çok genç duruyorsun maşallah.17 yaşında evlendim, 18 imde doguedumajdkkaska
Yok la yok.
Foto tbt
30 yaşındaydım..şimdi 33
87 aralik
Amaan erkek diye şikayet ederlerse açar gösterirsin sen de.Yok yav niye kızayım? Ama koyu yaptığım yeri herkes görmüştür umarım.
Birileri ciddiye alıp "abbaaov erkek var erkek" deyip kiblemez inş asdfghj
Kızmaz bence, kızmadı inş en son sırt kılı yazıyordum hızımı alamayıp.
Abooo, siz nasil tarz filmleri izlemissiniz? Yesilçamdan en fazla kemal sunal filmleri, hababam filmleri, tarik akan, zengin kiz/fakir oglan filmlerini izlemistim küçüklügümde.
Ve böyle tür filmler madem varmis, fatmagülün suçu ne niye bu kadar konusulan, tabu olay oldu?
Belirtmen iyi oldu teşekür ederim.Ben de seviyorum yazacaktım onu unutmuşum bi de
Gayet bir bacının bir bacıyı sevmesi gibi yalnız konu yine sırt kıllarıma gelmesin