• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

kızlar benım favorım ben bır sabunum kopurten yok mu? replıgıdır. Banu Alkan falan cıtır cerez yanında.

Eğitim şart :KK70:

Olm ben biliyorum çekiştireceksiniz başka yerlere :KK70:

İyi alıştı tutmaya.....

Önce şu bana yazdığın kısmı gördüm kahkahayı bastım ve alıntılayıp "benden önce sen çekiştirmişsin" diyecektim kiiii...

Kırmızıyla belirttiğim kısmı görüp ifademi şoka çevirdim.
Evet benimki el alışkanlığı. Bunun hesabını da kimseye vermek zorunda değilim!
Dudak tiryakisi olsam daha mı iyiydi acaba :63:

Yetinmesin daha iyi. Anca fotoma bakar! :KK70:

Adam mı?
ÇİLEK ERKEKMİŞ KIZLAAAARRRR.

:KK62::KK62::KK62:
11 senelik üyeyim ben. Beni burada herkes bilir. Site kurulurken yeri ben gösterdim, "aha buraya kurun" dedim de, o noktadan kazmaya başlayıp kurdular siteyi.
Çok günahımı alıyorsun. Yapma bunu kendine :KK53:

11 senelik üyeyim ben. Beni burada herkes bilir. Site kurulurken yeri ben gösterdim, "aha buraya kurun" dedim de, o noktadan kazmaya başlayıp kurdular siteyi.
O zaman adam mısın lan sen? Adam değilsin çilek, adam değilsin!!! :D :D

Kaçıyorum ben o zaman, namısıma laf söyletmem.

İftira atıyrlar bna.
Benm yşım kucuk, hep inernette gezrkne görüyrdum buryaı. Üye olaym bbn de derdmi paylaşim dedim.
Herkez çatal dilliyle saldırdı bna. Bn size ne yaptm ablalarım. Özr diliyrm hepinizden.
Ama unutmayınki kınadğnızı yşamadn ölmezsnz. Dilerm siznde başınıza gelmz.

Sen demedin mi düküm var bir çikolata değilim ama giderim var. Adonislerim olmayabilir ama ağdama giden bir beyim, sırt kıllarımı düzenli aldırıyorum. Görev adamıyım görevimi yaparım, tuttum mu bırakmam uçana kaçana demedin mi? Dedin. Biz de müdürümüze etiket yaptık bekliyoruz. İnanmayan 554 sayfa okusun.

Back