- 25 Şubat 2018
- 13.063
- 75.466
- 548
Biri koca övmek mi dedi,en sevdiğimBenim ki her şeyi yapar ama en güzel lazanya yapar. Şanslıyım o konuda. YAŞASIN KOCA ÖVMEK!
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Biri koca övmek mi dedi,en sevdiğimBenim ki her şeyi yapar ama en güzel lazanya yapar. Şanslıyım o konuda. YAŞASIN KOCA ÖVMEK!
Kadın işi erkek işi diye bir ayrım yapmıyorsa, herkes her işi becermek zorunda değil, önemli olan iş bölümü. O yüzden, evet, haksızlık etme. =)
Ocak kısmı benim, elletmem kimselereYalnız o mutfak aynı zamanda eşinin mutfağı değil mi ya? Başka evde mi yaşıyor adam, niye misafir muamelesi yapıyon?
Ellaam halı işte, tüm halılardan nefret ediyorum ben.
Ohh iyi ki battık, bu kadar gereksiz bir icat olamaz arkadaş
Yok hayal gücümüze bırakma, sonrası malumOlur mu yaa bence evi gösteren halısıdır, gömleği gösteren ütüsüdür... Örnekler çoğaltılabilir hayal gücünüze bırakıyorum
Sırf bu sebeple markete gitmeyi yasakladım gerçekten!Hanimlar esim market alis verisi yapmisti ve bende tüm ürünleri teker teker sirkeli bez ile sildim temizledim.
Valla 30 kaç yildir annem denedi, benden bir hamarat kiz yapmaya çalisti, annemin yapamadigini bu corona yapti ya
Baya sohbet edilmis, okuya okuya yetisiyorum sizlereee
Benim ki her şeyi yapar ama en güzel lazanya yapar. Şanslıyım o konuda. YAŞASIN KOCA ÖVMEK!
Aaay lütfen sana sarılıp ağlayabilir miyim? Bizimki 81 cm'lik boyuyla kapı kollarını açmayı öğrendi zibidi. Dün banyoya bir girmiş, ben bu sırada yemek yapıyordum. Sen tuvalet fırçasını eline al, yerlere bam bam bam... Banyo duvarlarını bile kırkladım, kızımı da uzun programda 90 derecede yıkadım, çünkü uzmanlar öyle diyor. Banyo kapısını kilitliyorum artık.
bizim market alışverişi balkona atılıp 2 gün bekliyor, lazım oldukça alıyorum, gerisini 2 gün sonra yerlestiriyorum
Tembellere duyrulur.
Bu arada sigaram bitti az önce markete indim, marketçi abla normalden fazla gülüyordu yüzüme. İşkillendim. Tip sorunumu aştığımızı düşünüyordum, pussy catli picamalarımlan indim ona mı gülüyordu, yoksa burayı biliyor ve ifşa mı oldum emin olamadım. Kuzenim yazmış demek için artık çok geç. Çünkü kuzenlerimi tanıyor, en azından beni tam tanımıyordu, dük zaafımı... Ahh...
Eşim de az önce sen ne pis pis gülüyorsun hayırdır filan demeye başladı, buraları okuyup nickimi keşfederse yine olacaklardan sen sorumlusun, aha herkes bilsin
Çocukları mücverledim, küçüğü uykuya bıraktım, ben de gidip spor yapayım biraz arkadaşlar. Halının üstünde performans sergilemek benim yaşımda biri için öyle kolay iş değil. Vücudu formda tutmak lazım. Gelirim sonra.
Arya sen hangi ulkedesin, ozel degilse?Hanimlar esim market alis verisi yapmisti ve bende tüm ürünleri teker teker sirkeli bez ile sildim temizledim.
Valla 30 kaç yildir annem denedi, benden bir hamarat kiz yapmaya çalisti, annemin yapamadigini bu corona yapti ya
Baya sohbet edilmis, okuya okuya yetisiyorum sizlereee
Halılar üzerinde sebiştiğiniz doğru mu?