• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Kadın işi erkek işi diye bir ayrım yapmıyorsa, herkes her işi becermek zorunda değil, önemli olan iş bölümü. O yüzden, evet, haksızlık etme. =)

Ay yok asla öyle bir ayrım yapmaz. Gerçi anası önünden alıp önüne koyduğu için ilk zamanlar biraz vır vır etti ama kabullendi sonunda. :KK70:

Yalnız o mutfak aynı zamanda eşinin mutfağı değil mi ya? Başka evde mi yaşıyor adam, niye misafir muamelesi yapıyon?
Ocak kısmı benim, elletmem kimselere😂
Yemek yapmak hem zevkim hem de gerçekten kendim yapmadığımda sevmiyorum.
Çok da eleştiririm, kahvaltı beyden sorulur asla hazırlamam ama yemek...

Dışarıda yediğim her şeyi ‘ben daha iyisini yaparım kesin’ mantığıyla eve taşıyorum
:KK70:

Hanimlar esim market alis verisi yapmisti ve bende tüm ürünleri teker teker sirkeli bez ile sildim temizledim.

Valla 30 kaç yildir annem denedi, benden bir hamarat kiz yapmaya çalisti, annemin yapamadigini bu corona yapti ya

Baya sohbet edilmis, okuya okuya yetisiyorum sizlereee

Hanimlar esim market alis verisi yapmisti ve bende tüm ürünleri teker teker sirkeli bez ile sildim temizledim.

Valla 30 kaç yildir annem denedi, benden bir hamarat kiz yapmaya çalisti, annemin yapamadigini bu corona yapti ya

Sırf bu sebeple markete gitmeyi yasakladım gerçekten!
Gittiğinde sadece bitenler hariç bir şey alırsa kapıda bırakıyorum, bana ne!

Korona benim gibi ‘aman evsizlerin pislikten ölmediği dünyada biz de pislikten ölmeyiz’ felsefemin içine etti!

Benim ki her şeyi yapar ama en güzel lazanya yapar. Şanslıyım o konuda. YAŞASIN KOCA ÖVMEK! :confused:

Benimkinin menemeni üstüne tanımam. Cidden adam master of menemen. Bi de krepleri kilitledim, onu da "Bah bah" diye çevirir oldu iyice havada... Kendisi tam bir düklü bacıdır, benle evlendi içindeki bacı ortaya çıktı, bu günleri bekliyormuş adam. Kendisi kıl bir başaktır, benim yemekleri pek beğenmez.

Bi keresinde "Taam" dedim geri tencereye kattım, "Kendin pişir ye" dedim. Sonra biraz uslandı. Sonrasında baktı dayanamıyor, kendi pişirmeye başladı. Şimdi ben diyorum "Bu tuzsuz" ..Alıyor önümden tabağı "Beğenmiyoosan kendin pişir hanıım hanıım" diyor. El mahkum yiyoz.

Aaay lütfen sana sarılıp ağlayabilir miyim? Bizimki 81 cm'lik boyuyla kapı kollarını açmayı öğrendi zibidi. Dün banyoya bir girmiş, ben bu sırada yemek yapıyordum. Sen tuvalet fırçasını eline al, yerlere bam bam bam... Banyo duvarlarını bile kırkladım, kızımı da uzun programda 90 derecede yıkadım, çünkü uzmanlar öyle diyor. Banyo kapısını kilitliyorum artık.

ahahahajkalap :KK70:

Valla sana gülüyorum fakat benim basima gelse aglardim ya. Artik pes ederdim. Sen yine duvarlari firçalamissin. Ben artik pes edip "hadi gel corona gelecekseeen" diye aglayip pes ederdim.

Sonra yine içim rahat etmezdi her yeri yine silerdim ve ardindanda bir kadeh sarabimi hak içerek içerdim.

Bu arada sigaram bitti az önce markete indim, marketçi abla normalden fazla gülüyordu yüzüme. İşkillendim. Tip sorunumu aştığımızı düşünüyordum, pussy catli picamalarımlan indim ona mı gülüyordu, yoksa burayı biliyor ve ifşa mı oldum emin olamadım. Kuzenim yazmış demek için artık çok geç. Çünkü kuzenlerimi tanıyor, en azından beni tam tanımıyordu, dük zaafımı... Ahh...

Bu arada sigaram bitti az önce markete indim, marketçi abla normalden fazla gülüyordu yüzüme. İşkillendim. Tip sorunumu aştığımızı düşünüyordum, pussy catli picamalarımlan indim ona mı gülüyordu, yoksa burayı biliyor ve ifşa mı oldum emin olamadım. Kuzenim yazmış demek için artık çok geç. Çünkü kuzenlerimi tanıyor, en azından beni tam tanımıyordu, dük zaafımı... Ahh...

Eşim de az önce sen ne pis pis gülüyorsun hayırdır filan demeye başladı, buraları okuyup nickimi keşfederse yine olacaklardan sen sorumlusun, aha herkes bilsin :KK70:

Çocukları mücverledim, küçüğü uykuya bıraktım, ben de gidip spor yapayım biraz arkadaşlar. Halının üstünde performans sergilemek benim yaşımda biri için öyle kolay iş değil. Vücudu formda tutmak lazım. Gelirim sonra. 😏

Spor yapıp zayıf olursan kuru kemik halıda batar tabii. Benim gibi etine dolgun olursan dağ taş sana zarar veremez :KK70:

Arya sen hangi ulkedesin, ozel degilse?

Back