- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.893
- 158
Ayy canım kısır çektiiee
Çok basitmiş yaa ben her gün yaparım artık diyorum niye şimdiye kadar yapmadıysam
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ayy canım kısır çektiiee
Ben de geçenlerde ilk defa yapmıştım.Dün ilk defa kısır yaptım bir güzel oldu ki şaşkınım
Orada Alicja'ya gönderdiğim yok
Neyse kısmet değilmiş, başka halılara artık.
Öğlen peynirli, cevizli erişte yaptım. Şimdi bir de fırın mücver. Benden bu kadar. Gerisini eşim düşünsün bence.Hadi biraz basit normal ev kadını dertlerinden konuşalım ben ne yemek yapacağımı bilemiyorum ağlamak istiyorum
Ancak lafta hava atıyon bize yaniBendim de yapmadım.
Benim genel halim o, o yüzden gece herkes uyuyunca 12 1 gibi yiyorum.Bana da çok oluyor bu ya, çocuklara ayrı eşime ayrı ben ortada dımdızlak kalıp tost yerken buluyorum kendini.
Öğlen peynirli, cevizli erişte yaptım. Şimdi bir de fırın mücver. Benden bu kadar. Gerisini eşim düşünsün bence.
Ah ne bilsin garibanlar gelin hanımın o halıların üzerinde kurduğu hayalleriAy o değil de iyiki bu halı olayını benim eş ailesi bilmiyor. Eve halı seçmem o kadar zor oldu ki en sonunda şehir dışından gidip aldık halıları, sülalede ve mahallede adım halı beğenmeyen gelin olmuştu evlenirken
Ah ne bilsin garibanlar gelin hanımın o halıların üzerinde kurduğu hayalleri
Benim ki her şeyi yapar ama en güzel lazanya yapar. Şanslıyım o konuda. YAŞASIN KOCA ÖVMEK!Benim eş sadece yemek olarak tavada sucuk kızartmayı bildiği için ben ona atamıyorum bu görevi
Senin gibiler yüzünden battık zatenAy o değil de iyiki bu halı olayını benim eş ailesi bilmiyor. Eve halı seçmem o kadar zor oldu ki en sonunda şehir dışından gidip aldık halıları, sülalede ve mahallede adım halı beğenmeyen gelin olmuştu evlenirken
Benim ki her şeyi yapar ama en güzel lazanya yapar. Şanslıyım o konuda. YAŞASIN KOCA ÖVMEK!
Senin gibiler yüzünden battık zaten
Halı işte her herdeki aynı, ne var olduğun yerde beğenmedin yani
Ben mutfağımda annem dahil kimsenin yemek yapmasını istemiyorum ya.Benim ki her şeyi yapar ama en güzel lazanya yapar. Şanslıyım o konuda. YAŞASIN KOCA ÖVMEK!
Olmaz mı, olabilirYa senden şüpheleniyorum inşallah eşimin sülalesinden değilsindir memleket tutuyor çünkü
Kadın işi erkek işi diye bir ayrım yapmıyorsa, herkes her işi becermek zorunda değil, önemli olan iş bölümü. O yüzden, evet, haksızlık etme. =)Yaa hiç övmek huyum değildir ama öğlen ben uyurken hem kızı oyalayıp hem mutfağı toplayıp hem evi süpürdü. Bazen haksızlık ediyorum galiba yemek de yapmayıversin
Olmaz mı, olabilir
Gözler bir tanıdık geldiydi
Yalnız o mutfak aynı zamanda eşinin mutfağı değil mi ya? Başka evde mi yaşıyor adam, niye misafir muamelesi yapıyon?Ben mutfağımda annem dahil kimsenin yemek yapmasını istemiyorum ya.
Beğenmiyorum, sonra da söyleniyorum adama.
Yalandan beğensem mi ne yapsam
Ellaam halı işte, tüm halılardan nefret ediyorum ben.Hepsi pembe ya da mavi yeni gelin halısıydı yaa çok korkunçtu tamam seçip beğendiğim de çok anormal birşey değil ama bulamadık işte ne bileyim