• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Ay o değil de iyiki bu halı olayını benim eş ailesi bilmiyor. Eve halı seçmem o kadar zor oldu ki en sonunda şehir dışından gidip aldık halıları, sülalede ve mahallede adım halı beğenmeyen gelin olmuştu evlenirken :KK70:
Ah ne bilsin garibanlar gelin hanımın o halıların üzerinde kurduğu hayalleri :KK70:

Ay o değil de iyiki bu halı olayını benim eş ailesi bilmiyor. Eve halı seçmem o kadar zor oldu ki en sonunda şehir dışından gidip aldık halıları, sülalede ve mahallede adım halı beğenmeyen gelin olmuştu evlenirken :KK70:
Senin gibiler yüzünden battık zaten :KK70:
Halı işte her herdeki aynı, ne var olduğun yerde beğenmedin yani🤣

Senin gibiler yüzünden battık zaten :KK70:
Halı işte her herdeki aynı, ne var olduğun yerde beğenmedin yani🤣

Hepsi pembe ya da mavi yeni gelin halısıydı yaa çok korkunçtu :KK70: tamam seçip beğendiğim de çok anormal birşey değil ama bulamadık işte ne bileyim 🥴

Benim ki her şeyi yapar ama en güzel lazanya yapar. Şanslıyım o konuda. YAŞASIN KOCA ÖVMEK! :confused:
Ben mutfağımda annem dahil kimsenin yemek yapmasını istemiyorum ya.
Beğenmiyorum, sonra da söyleniyorum adama.
Yalandan beğensem mi ne yapsam😂

Yaa hiç övmek huyum değildir ama öğlen ben uyurken hem kızı oyalayıp hem mutfağı toplayıp hem evi süpürdü. Bazen haksızlık ediyorum galiba yemek de yapmayıversin 🥴
Kadın işi erkek işi diye bir ayrım yapmıyorsa, herkes her işi becermek zorunda değil, önemli olan iş bölümü. O yüzden, evet, haksızlık etme. =)

Ben mutfağımda annem dahil kimsenin yemek yapmasını istemiyorum ya.
Beğenmiyorum, sonra da söyleniyorum adama.
Yalandan beğensem mi ne yapsam😂
Yalnız o mutfak aynı zamanda eşinin mutfağı değil mi ya? Başka evde mi yaşıyor adam, niye misafir muamelesi yapıyon?

Hepsi pembe ya da mavi yeni gelin halısıydı yaa çok korkunçtu :KK70: tamam seçip beğendiğim de çok anormal birşey değil ama bulamadık işte ne bileyim 🥴
Ellaam halı işte, tüm halılardan nefret ediyorum ben.
Ohh iyi ki battık, bu kadar gereksiz bir icat olamaz arkadaş🤣🤣

Back