• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Biz burada tamamen halı modeli konuşuyoruz marketçi abla. Başka şey değil.
Hep bu kadınlar yüzünden benim de ehlaqım bozuldu. Evde donsuz geziyorlarmış onu okudum bi o kadar. Halı modeli gezisi.

Ben o gördüğün gözlüklü, etine buduna dolgun, kambur duruşlu, siz ablama "5 neskafe ikisi bi arada lüffeğn" diyen seviyeli gadınım. Yanılmayın buralara bakıp reja edeceğim.

Biz burada tamamen halı modeli konuşuyoruz marketçi abla. Başka şey değil.
Hep bu kadınlar yüzünden benim de ehlaqım bozuldu. Evde donsuz geziyorlarmış onu okudum bi o kadar. Halı modeli gezisi.

Ben o gördüğün gözlüklü, etine buduna dolgun, kambur duruşlu, siz ablama "5 neskafe ikisi bi arada lüffeğn" diyen seviyeli gadınım. Yanılmayın buralara bakıp reja edeceğim.
Hali deseni konusuyoruz evet.
images (72).jpeg

Günaydin kizlar. Kahemi almis ve ölüyorum su an uykusuzluktan

Öglene kadar uyudum diyen kimdiii :mad:

Bendim o bendim :KK73:
Bugün de geç uyandım ama dünkü kadar deği. Arada benim de işlerim oluyor çünkü :KK53:

Maksat anı toplamaksa makineyi tutturacak biri lazım. Makine tutuş önemli. Bak biz cilek.yagmuru cilek.yagmuru nu niye çağırdık? Tutturmak için.

Bu önemli görevin bana verilmesinin sebebi nedir acaba?
Tutuşumla ilgili istihbarat mı aldınız yoksa :KK57:

Bendim o bendim :KK73:
Bugün de geç uyandım ama dünkü kadar deği. Arada benim de işlerim oluyor çünkü :KK53:

Bu önemli görevin bana verilmesinin sebebi nedir acaba?
Tutuşumla ilgili istihbarat mı aldınız yoksa :KK57:

Biz cevheri, götü pardon gözünden tanırız. İyi fotoğraf için iyi göz lazım. Ondan sana tutturuyoz... Makineyi.

Back