- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.893
- 158
Bundan sonra benim için sen:
Alıntılayınca gördüm ooff of kafalarda neler canlanacak kim bilir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bundan sonra benim için sen:
İşte donsuz gezersen hatırlamazsın tabiÇok sarhoştum hatırlamıyorum
İşte donsuz gezersen hatırlamazsın tabi
Püfürtü çarpmış seni
Bu benim koca olabilir ancak, dükkanımız halı dükkanıydıBundan sonra benim için sen:
Ya ben niye gif ekleyemiyom ya
Alıntılayınca gördüm ooff of kafalarda neler canlanacak kim bilir
Nooo.
Işıkta sevişip ne yapayım beaaa?
Adam az önce dişini karıştıran adam, karanlık gizem katar.
Bir kere bir duyu ortadan kalktı mı öbürleri daha fazla çalışır, anlatabildim mi?
Bu benim koca olabilir ancak, dükkanımız halı dükkanıydı
Bende kabak dolması var, vuhuu.Hadi biraz basit normal ev kadını dertlerinden konuşalım ben ne yemek yapacağımı bilemiyorum ağlamak istiyorum
Yok annem, bizde kıstırmaca.Hak verir gibi yapıp veremedim bacım. Biz ezber bilmiyoz. Her seferinde sıfırdan keşfediyoz. Bir gün doktor geliyor, öbür gün tesitatçı. Bir başka gün eve hizmetçi almışlar adı da Olga. Anlatabiliyom mu?
Bende kabak dolması var, vuhuu.
Orada Alicja'ya gönderdiğim yokKuzum tenor desteklemiyor, media ayarları bozulmuş buranın da ek yapmıyor. Önceden yapıyordu, dün denedim olmadı. Sadece giphyden alacaksın.
Benim dünden yemeğim var ahahahKızımın köftesi var dünden hazırladım, benim de kısır var ama eş kişisine ne yedireceğimi şaşırdım artık adamın tek yediği sebze patates
Yine mi patates diye ağlayacağım
Kuru patlıcan dolması ve yayla çorbası var bugün bizdeHadi biraz basit normal ev kadını dertlerinden konuşalım ben ne yemek yapacağımı bilemiyorum ağlamak istiyorum
Kuru patlıcan dolması ve yayla çorbası var bugün bizde
Tatlı birşeyler yapmak istiyorum ben henüz karar vermedim, biri browni yapacaktı aramızda kimdi acaba?
Bende tel kadayıflı muhallebi var tatlı. Biterse yapacağım ama ıslak kek yaparım, browni pek sevmiyorum.Kuru patlıcan dolması ve yayla çorbası var bugün bizde
Tatlı birşeyler yapmak istiyorum ben henüz karar vermedim, biri browni yapacaktı aramızda kimdi acaba?
Bendim de yapmadım.Kuru patlıcan dolması ve yayla çorbası var bugün bizde
Benim dünden yemeğim var ahahah
Sadece pilav yapacağım çocuklara.
Ama bana yemek yok her zamanki gibi.
Ayy canım kısır çektiieeDün ilk defa kısır yaptım bir güzel oldu ki şaşkınım
Bana da çok oluyor bu ya, çocuklara ayrı eşime ayrı ben ortada dımdızlak kalıp tost yerken buluyorum kendini.Benim dünden yemeğim var ahahah
Sadece pilav yapacağım çocuklara.
Ama bana yemek yok her zamanki gibi.