• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Bundan sonra benim için sen:
HilariousUnkemptDegu-size_restricted.gif

:KK70: :KK70:
Alıntılayınca gördüm ooff of kafalarda neler canlanacak kim bilir

Nooo.
Işıkta sevişip ne yapayım beaaa?
Adam az önce dişini karıştıran adam, karanlık gizem katar.
Bir kere bir duyu ortadan kalktı mı öbürleri daha fazla çalışır, anlatabildim mi?

Hak verir gibi yapıp veremedim bacım. Biz ezber bilmiyoz. Her seferinde sıfırdan keşfediyoz. Bir gün doktor geliyor, öbür gün tesitatçı. Bir başka gün eve hizmetçi almışlar adı da Olga. Anlatabiliyom mu?

Hak verir gibi yapıp veremedim bacım. Biz ezber bilmiyoz. Her seferinde sıfırdan keşfediyoz. Bir gün doktor geliyor, öbür gün tesitatçı. Bir başka gün eve hizmetçi almışlar adı da Olga. Anlatabiliyom mu?
Yok annem, bizde kıstırmaca.
İki bebe ağlamadan aynı odada buluşursak bir süre ölü taklidi yapıyoruz uyanan çocuk olursa görmesin diye.
Bazen koca kendini kaptırıyor ve uyuyor zate😂

Kızımın köftesi var dünden hazırladım, benim de kısır var ama eş kişisine ne yedireceğimi şaşırdım artık adamın tek yediği sebze patates
Yine mi patates diye ağlayacağım
Benim dünden yemeğim var ahahah😂
Sadece pilav yapacağım çocuklara.
Ama bana yemek yok her zamanki gibi.

Hadi biraz basit normal ev kadını dertlerinden konuşalım ben ne yemek yapacağımı bilemiyorum ağlamak istiyorum 🥴
Kuru patlıcan dolması ve yayla çorbası var bugün bizde :KK16:
Tatlı birşeyler yapmak istiyorum ben henüz karar vermedim, biri browni yapacaktı aramızda kimdi acaba?

Back