Coronasavar

Öğlen peynirli, cevizli erişte yaptım. Şimdi bir de fırın mücver. Benden bu kadar. Gerisini eşim düşünsün bence.

Benim eş sadece yemek olarak tavada sucuk kızartmayı bildiği için ben ona atamıyorum bu görevi

Ah ne bilsin garibanlar gelin hanımın o halıların üzerinde kurduğu hayalleri

Senin gibiler yüzünden battık zaten
Halı işte her herdeki aynı, ne var olduğun yerde beğenmedin yani

Senin gibiler yüzünden battık zaten
Halı işte her herdeki aynı, ne var olduğun yerde beğenmedin yani

Hepsi pembe ya da mavi yeni gelin halısıydı yaa çok korkunçtu tamam seçip beğendiğim de çok anormal birşey değil ama bulamadık işte ne bileyim

Benim ki her şeyi yapar ama en güzel lazanya yapar. Şanslıyım o konuda. YAŞASIN KOCA ÖVMEK!
Ben mutfağımda annem dahil kimsenin yemek yapmasını istemiyorum ya.
Beğenmiyorum, sonra da söyleniyorum adama.
Yalandan beğensem mi ne yapsam

Yaa hiç övmek huyum değildir ama öğlen ben uyurken hem kızı oyalayıp hem mutfağı toplayıp hem evi süpürdü. Bazen haksızlık ediyorum galiba yemek de yapmayıversin
Kadın işi erkek işi diye bir ayrım yapmıyorsa, herkes her işi becermek zorunda değil, önemli olan iş bölümü. O yüzden, evet, haksızlık etme. =)

Ben mutfağımda annem dahil kimsenin yemek yapmasını istemiyorum ya.
Beğenmiyorum, sonra da söyleniyorum adama.
Yalandan beğensem mi ne yapsam
Yalnız o mutfak aynı zamanda eşinin mutfağı değil mi ya? Başka evde mi yaşıyor adam, niye misafir muamelesi yapıyon?

Hepsi pembe ya da mavi yeni gelin halısıydı yaa çok korkunçtu tamam seçip beğendiğim de çok anormal birşey değil ama bulamadık işte ne bileyim
Ellaam halı işte, tüm halılardan nefret ediyorum ben.
Ohh iyi ki battık, bu kadar gereksiz bir icat olamaz arkadaş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…