- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.558
- 598
-Sen Abdulhamiti savundun!
-Hani nerede çıkar göster!
Iyice bu işe döndü![]()
Yine göster dediler. Tikim var gadın gösteriyom sonra göster deme bana.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
-Sen Abdulhamiti savundun!
-Hani nerede çıkar göster!
Iyice bu işe döndü![]()
Yavrum gördüm de donsuz halıda görmedim ne bileyim işveni cilveniAşk olsun sen beni görmedin mi masum normal Türk kızı işte ne farkım var![]()
Yavrum gördüm de donsuz halıda görmedim ne bileyim işveni cilveni![]()
Yok o daha ziyade egzotik doğu güzeli.Pamela anderson canlandı gözümde yeminle![]()
O kadarını görmeyelim benceYavrum gördüm de donsuz halıda görmedim ne bileyim işveni cilveni![]()
Bir kumsal yürüyüşü varPamela Anderson kim ben kim gözünü seveyim etme eyleme![]()
Feyz alırdıkO kadarını görmeyelim bence
Şimdi böyle bir furya başlatma valla okuyucu sayısı 1 milyona dayanır![]()
Senin beyin akrep miydi?Hayır beyim okusa gerçek sansa bu kadın bunları bana yapmıyorsa kime yapıyor diye kan çıkacak![]()
Hahaha bende öyle bir döt yok. Mecaz olarak da gerçek olarak da yokFeyz alırdık![]()
Senin beyin akrep miydi?
Yazıktır boynu bükük bırakma adamı, bir ilham almak için doğru yerdesinHayır beyim okusa gerçek sansa bu kadın bunları bana yapmıyorsa kime yapıyor diye kan çıkacak![]()
Karanlıkta hepsi aynı dötHahaha bende öyle bir döt yok. Mecaz olarak da gerçek olarak da yok![]()
![]()
Yazıktır boynu bükük bırakma adamı, bir ilham almak için doğru yerdesin![]()
Loş daha iyi değil miKaranlıkta hepsi aynı döt![]()
Benimki de akrep, fıs çıktı anacım.Evet akrep :)
Benimki de akrep, fıs çıktı anacım.
Sen kıymetini bil bak, benden demesi.
Sonra 30 olacan, enerjinin zirvesindesin ama adamı böyle ötelersen içinde patlayacak![]()
Yok, ben zifiri karanlık severim.Loş daha iyi değil mi![]()