- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.990
- 548
Hangi konu?
Deli gömleği taktiğini uygula ve derin bir nefes al Aryacım.Ani toplama konusu. Ergenin birisi sevgilisi ile gezmek istiyor ani toplamak için. Bununda tabi fotolari olacak (ilerde çoçuklarina göstermek için) ve sevgilisi baska bir arkadasi getirmek istemis, foto çeksin diye.
Sonra ben "siz ergenlersiniz" dedigimde kiz triplendi
Ay bakmam lazım konuyaAni toplama konusu. Ergenin birisi sevgilisi ile gezmek istiyor ani toplamak için. Bununda tabi fotolari olacak (ilerde çoçuklarina göstermek için) ve sevgilisi baska bir arkadasi getirmek istemis, foto çeksin diye.
Ay bakmam lazım konuya
Kızımız akıllı çıkmış. Benim şurada 3 (üç) tane falan fotoğrafım var sevgilimle. Yanımızda birilerini gezdirmemekten hep bu
Yanlış okumuşumYok kiz, kizin sevgilisi baska birini akil etmis. Kizda "nasil olur, ben yanliz gitmek istiyorduuum" diyor.
Konu "çokmu takiyorum" konusu. Acaba bizdemi eskiden bu kafadaydik bilmiyorum ya, ama simdi hayli komik gelmeye basladi
Öyle bir konu mu var yaaa ben hiç görmedimAni toplama konusu. Ergenin birisi sevgilisi ile gezmek istiyor ani toplamak için. Bununda tabi fotolari olacak (ilerde çoçuklarina göstermek için) ve sevgilisi baska bir arkadasi getirmek istemis, foto çeksin diye.
Ben kızla aynı yaşta sayılırım henuz 23 olmadım amaYok kiz, kizin sevgilisi baska birini akil etmis. Kizda "nasil olur, ben yanliz gitmek istiyorduuum" diyor.
Konu "çokmu takiyorum" konusu. Acaba bizdemi eskiden bu kafadaydik bilmiyorum ya, ama simdi hayli komik gelmeye basladi
Ani toplama konusu. Ergenin birisi sevgilisi ile gezmek istiyor ani toplamak için. Bununda tabi fotolari olacak (ilerde çoçuklarina göstermek için) ve sevgilisi baska bir arkadasi getirmek istemis, foto çeksin diye.
Ciplak abiler yerine Lyannayi deyince bi korktum. Devamini okuyunca da ayy hadi inş dedim ahshsDaha ayılamadık dük muhabbeti için
Rüyamda çıplak abiler göremedim ya onun yerineLyanna Mormont u gördüm Sevgilisi varmış ve ona şeker hamurlu mini mini süslü kurabiyeler yapıyordu
Çok mantıklı ki.
Ama selfile çübüğ var artık değil mi?
Olm çübük yokken ben niye bunu düşünemedim ya la.
Çete elemanı olaraktan malum bdv konusuna girişimi yaptım.
Selamlar cümleten beybilitolar, ben gece bir rüya gördüm bir rüya aman allahım. Dükleri beklerken korkunçlu karı çıktı ya.
Mantiklimi? "Biraz anilarimiz olsun beaaa" diye gezilmez ki. Hele hele bu gezi için fotografçi arkadas tutulmaz kii
Hani benim bildigim, "beraber bir güzel gezelim" dersin ve eger olursa o gezide tesadüfen bir iki foto çekersin ve o sekilde bir ani olur. Bunlar kronolojiyi bozup önce ani yaratmak istiyorlar
Sosyal izolasyon diyorsunBuradayım uzaktan bakıyorum size ara ara :)
Maksat anı toplamaksa makineyi tutturacak biri lazım. Makine tutuş önemli. Bak bizcilek.yagmuru nu niye çağırdık? Tutturmak için.
Ama bu düklü yagmura, ay pardon, çilek yagmuruna haksizlik kiii!
Dün gece çok önemli bir şey öğrendim.Maksat anı toplamaksa makineyi tutturacak biri lazım. Makine tutuş önemli. Bak bizcilek.yagmuru nu niye çağırdık? Tutturmak için.
Zaten kimse haksızlık olmadııını söylemedi ki? Haksızlık yapasımız var yapıyoz. Sana kim söyledi bu topikte adalet olduğunu?
Dün gece çok önemli bir şey öğrendim.
Sen gangstaymışsın, e baştan niye demiyorsunuz?
Vallahi billahi gerizekalı hissediyorum kendimi
Aha bu da ödülüm!
İdiot...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?