- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.990
- 548
İngiliz kıyafetlerden iyi anlıyor hanımının çorabını bile giydiriyor
Puhahaahah bende çoraplarımı giyemıyorumGerçekten, çorap giymenin bu kadar sexy oldugunu hiç bilmiyordum.
Hele Aidanin o bakislari
Esini oynayan oyuncu bile demis "it's hard not to fall in love with Aidan".
Anliyorum seni kadin, anliyorum.
Puhahaahah bende çoraplarımı giyemıyorum
Aidanım olaydı çoraplarımı giydireydi
ben oyuncu mu olsam acaba ya ben ancak ekmek rolünde oynarım geniş ve kısa
Hdjddjd yok drama okuluna gerek yokOysa ben kendim elbisenin altinda çorap giydigimde gayet izdirap oluyor her defasinda. Kafamda her defasinda feminizm üzerine nutuk atiyorum felan kizgin kizgin.
Fakat bu Aidan ile sahneyi gördükten sonra, çorabi daha izdirap, ve daha fazla sexy görmeye karar verdim :)
Bencede oyuncu olmak güzel. Istedigin yakisikli adam ile öpüsüyorsun ve tekrar tekrar tekrar VE BUNUN ICIN MAAS ALIYORSUN! Ay bir drama okuluna mi kayit olsam ben?
Hdjddjd yok drama okuluna gerek yok
Adam zaten yakısıklıııııııı
Fdjdjdjd e öpüşmeyi de biliyorsun yardırrr
Günaydın.Günaydın bende çayımlan onlaynım
Evet kahve önemliGünaydın.
Ben de küçük yavruyu uyuttum, büyüğü oyun hamurlarına kitledim.
Alt katta tadilat var, tam 3 aydır sürüyor. Ben ne zaman bebeğimi uyutsam duvar kırmaya karar veriyorlar. Birazdan gidip onlara dalmayı düşünüyorum ama önce şu kahvemi bir bitireyim. Evet.
Yasak mı bilmiyorum. Yasak değildir herhalde ama, çünkü başka inşaatlarda da işçiler var. Ve evet işçiler yapıyor ama sanırım ev sahibi de gelip yanlarında oluyor arada. İşçilere dalmam tabi, onlar da ekmek parası peşinde. Zaten dayak yerim. Bir de burası sıfır bir bina, sinirimi bozan o. Kendileri daha evlerine taşınmadılar ama sadece zevkleri için sıfır fayansları, döşemeleri söktürmeleri yetmediği gibi evin tüm iç duvarlarını da kırdırdılar. Şantiyede yaşıyor gibiyiz. Bir kaç hafta olsa ona da tamam ama ciddi söylüyorum 3 aydır sürüyor. Lütfen "abartıyorsun" deyin de, öz eleştiri yapıp, gidip kafamı yastığa gömüp öyle çığlık atayım bari.Evet kahve önemli
Tadilatı işçiler mi yapıyor? Yasak değil mi eve gelmeleri?
Yani adamlar ev almış ve içini yaptırmak istiyorlarsa mecbur çıkacak o gürültüYasak mı bilmiyorum. Yasak değildir herhalde ama, çünkü başka inşaatlarda da işçiler var. Ve evet işçiler yapıyor ama sanırım ev sahibi de gelip yanlarında oluyor arada. İşçilere dalmam tabi, onlar da ekmek parası peşinde. Zaten dayak yerim. Bir de burası sıfır bir bina, sinirimi bozan o. Kendileri daha evlerine taşınmadılar ama sadece zevkleri için sıfır fayansları, döşemeleri söktürmeleri yetmediği gibi evin tüm iç duvarlarını da kırdırdılar. Şantiyede yaşıyor gibiyiz. Bir kaç hafta olsa ona da tamam ama ciddi söylüyorum 3 aydır sürüyor. Lütfen "abartıyorsun" deyin de, öz eleştiri yapıp, gidip kafamı yastığa gömüp öyle çığlık atayım bari.
Günaydın.
Ben de küçük yavruyu uyuttum, büyüğü oyun hamurlarına kitledim.
Alt katta tadilat var, tam 3 aydır sürüyor. Ben ne zaman bebeğimi uyutsam duvar kırmaya karar veriyorlar. Birazdan gidip onlara dalmayı düşünüyorum ama önce şu kahvemi bir bitireyim. Evet.
Neyse bizde de 2 çocuk var, apartman kurallarına uygun yetiştiriyorduk ama alttakilere layık bazı gösterilerimiz olacak gibi hissediyorum.Yani adamlar ev almış ve içini yaptırmak istiyorlarsa mecbur çıkacak o gürültüBaşka yolu yok. Sinir bozucu ama
Ya aslında anlayışlı bir insan olduğumu düşünüyorum, çocuğum var diye kimsenin özel bir itina göstermesini beklemiyorum ama insan bu kadar tadilat yaptırmaya utanır yav, çevreye vereceği rahatsızlıklardan ötürü. 3 ayda insanlar sıfırdan ev inşa ediyorlar. Tadilata değil, süreye taktım yani. Bir de evden çalışıyorum, sürekli bam bam pat küt... Gözüm seyiriyor arada.Bare öglen uykusuna yatan bir minik insanin var, benimkisinin artik öglen uykusuda yook
Ve evet tadilat çalismalari siniri bozucu. Bizdede inanirmisin, arada bir matkap olayi olur komsunun. Böyle haftada bir 15 dakika bir matkap sesi olur sonra durur.
Komsu ne yapiyor cidden bilmiyorum
Neyse bizde de 2 çocuk var, apartman kurallarına uygun yetiştiriyorduk ama alttakilere layık bazı gösterilerimiz olacak gibi hissediyorum.
Ya aslında anlayışlı bir insan olduğumu düşünüyorum, çocuğum var diye kimsenin özel bir itina göstermesini beklemiyorum ama insan bu kadar tadilat yaptırmaya utanır yav, çevreye vereceği rahatsızlıklardan ötürü. 3 ayda insanlar sıfırdan ev inşa ediyorlar. Tadilata değil, süreye taktım yani. Bir de evden çalışıyorum, sürekli bam bam pat küt... Gözüm seyiriyor arada.
Lütfen birileri dük muhabbeti yapsın da dikkatim dağılsın.
Daha ayılamadık dük muhabbeti içinNeyse bizde de 2 çocuk var, apartman kurallarına uygun yetiştiriyorduk ama alttakilere layık bazı gösterilerimiz olacak gibi hissediyorum.
Ya aslında anlayışlı bir insan olduğumu düşünüyorum, çocuğum var diye kimsenin özel bir itina göstermesini beklemiyorum ama insan bu kadar tadilat yaptırmaya utanır yav, çevreye vereceği rahatsızlıklardan ötürü. 3 ayda insanlar sıfırdan ev inşa ediyorlar. Tadilata değil, süreye taktım yani. Bir de evden çalışıyorum, sürekli bam bam pat küt... Gözüm seyiriyor arada.
Lütfen birileri dük muhabbeti yapsın da dikkatim dağılsın.
Lütfen o mini mini kurabiyelerin şeklinden bahsetme, olur mu?Daha ayılamadık dük muhabbeti için
Rüyamda çıplak abiler göremedim ya onun yerineLyanna Mormont u gördüm Sevgilisi varmış ve ona şeker hamurlu mini mini süslü kurabiyeler yapıyordu
Kalpli çiçekli şeylerdi yavLütfen o mini mini kurabiyelerin şeklinden bahsetme, olur mu?
Hangi konu?Ay yine biri beni bdv'den kurtarsin. Neler yazardim ama ban yemek istemiyorum, burayi kesif etmisken.
Yine ne oldu ya? =))Ay yine biri beni bdv'den kurtarsin. Neler yazardim ama ban yemek istemiyorum, burayi kesif etmisken.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?