- 18 Ekim 2018
- 7.899
- 32.716
- 548
Gece de azan ergenler gibi olmasınBenim o açıdan içim rahat, sorun olacağını sanmıyorum
Yarı uyur yarı uyanık neler hayal ettim abov. Uyanır uyanmaz mesaj atasım geldi de dedim "kız dur sabah ereksiyonu gibi o ne öyle, gece atarsın" ahfhah
AHhahahhfa buna çok güldüm ahfahhaVander dük peşinde
Olmaz olmaz. Aramızda bazı laflar var, onlardan biriyle girerim.Gece de azan ergenler gibi olmasın
Seni de bağımlı yapıcamYakında damardan çamaşır suyu bağlayıp gezersin sen.
Sana kahveye geldiğimde bir bardak da çamaşır suyu ikram edersin evlerden ırak.
Mahkum kaldin bu disco topu kılıklı nicke.Olm nick nereden değişiyordu, bulamadım ya la.
Kafayı güzel yapıyorsa tamam denenebilir, çok ihtiyacım var şu ara dünyadan kopmaya shfhaSeni de bağımlı yapıcam
Dur dur yettim.
Otopark mi.Çoocuklarıma legodan otopark yapıp geleceğim, çok sıkıcı bir şey erkek çocuğu ya...
Çocukların oda bütün günü alır, geçmiş olsun, görüşmek dileğiyle.Dur dur yettim.
Ben de kızı uyutup girişeceğim.
Mutfağı temizledim
Sırada nevresimleri değişmek, çocukların odayı kırklamak falan var
Deme öyle demeeeeeÇocukların oda bütün günü alır, geçmiş olsun, görüşmek dileğiyle.
Ay nolur sor?
Günaydın canım. Neden diye sormayacağımBen de 6.45te uyandım. Beyime kahvaltısını ve öğlen yemeğini hazırlayıp işe uğurladım. O saatten beri de temizlik yapıyorum. Bu çamaşır suyu gerçekten insanı içine çekiyor, daha fazlasını istiyosun
AhsjsjkfkddBugün labirent levelini yükselttim:
Eki Görüntüle 2611217
Bizdeki en büyük yaş henüz 3buçuk olduğundan çapımız küçükOtopark mi.
Biz az önce logolardan unkapaninin oradaki surdan geçitleri yaptık.
Aha bunları.
Eki Görüntüle 2611216
Sonra arabalar geçerken, üstlerinden knex çubukları fırlatıp geçmelerini falan engelledik
Ayrıca inan bana kız çocuğu daha sıkıcı
Ouuuvv biri bugün seksi tarafından kalkmış.Bugün labirent levelini yükselttim:
Eki Görüntüle 2611217
Sende bir pembe kurdeleli gelinmişsinBugün labirent levelini yükselttim:
Ay nolur sor?Çocuklar etrafta yokken evin, yalnızlığın tadını çıkarabildiğim bir kaç saatim oluyor, o yüzden seviyorum erken kalkmayı. Bir çeşit manyaklık olduğunu düşünenler var ama ben tam tersi manyamamak için yapıyorum bunu. =))
Çamaşır suyu normalde kullanmazdım ama corona'ya karşı tüm silahları kuşanırken, çamaşır suyunun gücünü kullanmamak olmazdı. Az önce yerleri sildim, camları açtım ben de. Ohh mis. Corona şu eve girse, tövbe eder, efendi efendi evrimini geçirip zararsız olur bence.
Benimkiler kızıma oyuncak oldu çok güzelAhsjsjkfkdd
Onları atmadın mi ya.
Bana da almışlardı.
Nasıl irrite ettiyse, balayına gitmeden attım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?