- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.990
- 548
Sabah sabah başladınız düklerin efendileri.
Gündüz gözüyle konuşmayın şunları.
Gece, ışıklar kapalı, yorganın altında
Biri tosia çıktı, biri gangstaAaa bilmiyor muydun, est. şey etme öyle.
Biliyorsun sanıyordum, bilmeyeni dövüyolla.
Ülen eski nickime döneyim bari adkajda herkes biliyor.
Bare bu konuda solcu feminist kimligimi ortaya koymayim diyordum oysa. Burdadami siniflandirmalar haksizliklar var?
Ahanda diyorum Marx kabrinde ters dönüyor simdi bu konudan dolayi
Dün gece çok önemli bir şey öğrendim.
Sen gangstaymışsın, e baştan niye demiyorsunuz?
Vallahi billahi gerizekalı hissediyorum kendimi
Aha bu da ödülüm!
İdiot...
Uzun uzun yazmasından şüphe etmedim değil de, ne bileyim bir o mu var diyordumAhsjskfkskd
Nasıl anlamazsın bunu ya.
3. Cümlede imza atıyor.
Sussa fotoğraf yolluyor.
Uzun uzun yazmasından şüphe etmedim değil de, ne bileyim bir o mu var diyordum
Bir kac kişi var tarzı belli.
Isimleri çoğu zaman.okumadan yorum okurken anlaşılıyor.
Idrakyollariiltihabi pipili yazmadan duramıyor.
Yokuspokus gel gitli zaten
KudrAlobar da ters ablamız. Dümdüz yazıyor.
A Arya_Stark01 mesela bu hatun da türk kafasıyla yazmıyor. Belli yani buralardan değil.
Çok beklersinizZaten gelincek son nokta bu. Dük muhabetinden bikip toplu bir sekilde hepimizin lezbiyen olmasi
Çoocuklarıma legodan otopark yapıp geleceğim, çok sıkıcı bir şey erkek çocuğu ya...
Onlar zaten var, benim bebeler makyaj bile yapıyor.Tencere başına alıştır, o zaman "Aşçı olcağm" deyip yemekçilik oynamaya başlıyolla. Çok düzler di mi?
Sonrası için düklü hayaller kuruyoruz da belki adamların stresten, gelecek kaygısından dükleri düşmüş olacak. Gençliğimizi yaşayamayacağızDük muhabbetinden midir artik basima vurmasından midir bilmiyorum ama sabah uykudan uyanip "ulan su karantina bitsin adami tutucam soyle boyle" diye aksiyon plani yaparken buldum kendimi.
Nasil gececek bu gunler oof of.
Neil Gaiman'a karşı ben de hiç ama hiç boş değilim.Babam Süt Peşinde'yi bile seviyorum.
Bu arada günaydın. Sabahın beşinde kalkıp Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları izledim, çok mutluyum.
Senın durumun benden de kötü sanırım aseksüel olacamDük muhabbetinden midir artik basima vurmasından midir bilmiyorum ama sabah uykudan uyanip "ulan su karantina bitsin adami tutucam soyle boyle" diye aksiyon plani yaparken buldum kendimi.
Nasil gececek bu gunler oof of.
Benim o açıdan içim rahat, sorun olacağını sanmıyorumSonrası için düklü hayaller kuruyoruz da belki adamların stresten, gelecek kaygısından dükleri düşmüş olacak. Gençliğimizi yaşayamayacağız
Olabiliyorsan ol kardeş, karantina için en iyisi.Senın durumun benden de kötü sanırım aseksüel olacam
Yakında damardan çamaşır suyu bağlayıp gezersin sen.
Günaydın canım. Neden diye sormayacağımBen de 6.45te uyandım. Beyime kahvaltısını ve öğlen yemeğini hazırlayıp işe uğurladı. I saatten beri de temizlik yapıyorum. Bu çamaşır suyu gerçekten insanı içine çekiyor, daha fazlasını istiyosun
Bacım tam karar veriyorum dizilere bakayım diyorum hooopOlabiliyorsan ol kardeş, karantina için en iyisi.
Benim için çok geç artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?