Coronasavar

Bare bu konuda solcu feminist kimligimi ortaya koymayim diyordum oysa. Burdadami siniflandirmalar haksizliklar var?

Ahanda diyorum Marx kabrinde ters dönüyor simdi bu konudan dolayi

Dostum burada çete kuralları işler. Sonradan gelen tutar. Herkes sırayla tuttu. Bu gizli klanımıza kabul törenimizdir. Yeni biri gelene kadar tutacak artık yapacak bir şey yok. Tutturuyoruz.

Tencere başına alıştır, o zaman "Aşçı olcağm" deyip yemekçilik oynamaya başlıyolla. Çok düzler di mi?
Onlar zaten var, benim bebeler makyaj bile yapıyor.
Tencere tavaları zor kurtardık ellerinden de oyuncakla oynayınca illa araba vs istiyorlar.

Dük muhabbetinden midir artik basima vurmasından midir bilmiyorum ama sabah uykudan uyanip "ulan su karantina bitsin adami tutucam soyle boyle" diye aksiyon plani yaparken buldum kendimi.
Nasil gececek bu gunler oof of.
Sonrası için düklü hayaller kuruyoruz da belki adamların stresten, gelecek kaygısından dükleri düşmüş olacak. Gençliğimizi yaşayamayacağız

Neil Gaiman'a karşı ben de hiç ama hiç boş değilim. Babam Süt Peşinde'yi bile seviyorum.

Bu arada günaydın. Sabahın beşinde kalkıp Indiana Jones Kutsal Hazine Avcıları izledim, çok mutluyum.

Günaydın canım. Neden diye sormayacağım Ben de 6.45te uyandım. Beyime kahvaltısını ve öğlen yemeğini hazırlayıp işe uğurladım. O saatten beri de temizlik yapıyorum. Bu çamaşır suyu gerçekten insanı içine çekiyor, daha fazlasını istiyosun

Son düzenleme:
Sonrası için düklü hayaller kuruyoruz da belki adamların stresten, gelecek kaygısından dükleri düşmüş olacak. Gençliğimizi yaşayamayacağız
Benim o açıdan içim rahat, sorun olacağını sanmıyorum
Yarı uyur yarı uyanık neler hayal ettim abov. Uyanır uyanmaz mesaj atasım geldi de dedim "kız dur sabah ereksiyonu gibi o ne öyle, gece atarsın" ahfhah

Yakında damardan çamaşır suyu bağlayıp gezersin sen.
Sana kahveye geldiğimde bir bardak da çamaşır suyu ikram edersin evlerden ırak.

Olabiliyorsan ol kardeş, karantina için en iyisi.
Benim için çok geç artık
Bacım tam karar veriyorum dizilere bakayım diyorum hooop
Vander dük peşinde
Oalbilmem için erkek neslini unutmam lazım

sabah sabah oyuncu olmayı bile düşündüm yav en azından rol ayağına dudak tiryakiliği yaşarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…