Coronasavar

Herkes birden sessizlesti.

O halde bende Aidanima devam edecegim. Duydum ki adam çok üzülmüs ben bügün fazla bakmadim diye "acaba seksiligimimi kaybediyorum" diye üzülüyormus adam.
Minecraft izliyorum da bir yandan. Eşim işi büyüttü, evi bir aşk yuvası haline getiriyor. Sanırım birazdan gitmem gerekecek.

Adamin mimikleri fena degil. Gossip girlde eskiden çok begeniyordum kendisini hatta. Ilk basta taniyamamistim hatta.

Ve konusmalari (hele 2inci sezonda) çok bayik geldi. Acaip snob, kendini begenmis delinin teki. Kizlar bu çoçukta ne buluyor diye düsünüyordum hatta.

Yaz da modum yükselir belki anacım :)

Six feet under

Ne desin alıştı hallerime

Gossip girl'de oynadığını biliyorum ama izlemedim hiç. Tatlı ama çocuk gibi bir tip cidden.
Ya ben sevgilime en son kaldığım bölümü açtım beraber izleyelim diye. (evet adama hiç izlemediği diziyi ortasından izletecek kadar kalpsizim)
O kadar sıkıcı bir bölüm denk geldi ki uyudu. Bildiğin ciddi ciddi uyudu.
Ben bile zor bitirdim.

Hangi bölümdü? Herkesin beyaz giydigi bölüm mü?

En son girdigimden beri 169 sayfa

Oldu o zmn size iyi geceler

Ben suralarda usul usul takilayim bu gece

Huni varmi huni

Duvarlar bana aciktik diyo, tv de susamis

Hangi bölümdü? Herkesin beyaz giydigi bölüm mü?

Hatırlamıyorum hiç. Bundan sonrası spoiler, izlemeyen bakmasın :)

Para bulmaya çalışıp parmağının kesildiği bölüm vardı ya ondan bir sonraki bölüm.
O kadar sıkıcıydı ki hatırlamıyorum bile. Kendi kendine en çok konuştuğu bölümdü sanırım, kafam şişmişti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…