Hayır ya onu bırakmadım breaking bad i kastetmiştim. Nine-nine 5 sezonu bitirdim. 6,7 netflixte yokNasil birakirsinnn?? Cok güzel bir dizi, mizahi süper! Tabiki Andy Samberg ile sasmaz o mizahi. Kesinlikle daha tavsiye ederim. Sirf kaptanin bakislari bile yetiyor
Buda var tabiki
Blacklist'te çok beğenmiştim Spader'ı, çok karizmatik bir adam. Ama Megan Boone yüzünden diziyi bıraktım sonra. Hiç sevemedim o kadını.
Berbat bir film, oyunculuk yok, senaryo yok. İki tane sevişme sahnesi görmek için o kızın o alık bakışlarını çekmeye değmez. İlle sevişme görmek isteyenler için çok daha güzel filmler önerebilirim.50 shades iyimiydi?
Nasil birakirsinnn?? Cok güzel bir dizi, mizahi süper! Tabiki Andy Samberg ile sasmaz o mizahi. Kesinlikle daha tavsiye ederim. Sirf kaptanin bakislari bile yetiyor
Buda var tabiki
Berbat bir film, oyunculuk yok, senaryo yok. İki tane sevişme sahnesi görmek için o kızın o alık bakışlarını çekmeye değmez. İlle sevişme görmek isteyenler için çok daha güzel filmler önerebilirim.
Kitabı iyi onun kitabıBerbat bir film, oyunculuk yok, senaryo yok. İki tane sevişme sahnesi görmek için o kızın o alık bakışlarını çekmeye değmez. İlle sevişme görmek isteyenler için çok daha güzel filmler önerebilirim.
Hayır ya onu bırakmadım breaking bad i kastetmiştim. Nine-nine 5 sezonu bitirdim. 6,7 netflixte yok
Arasan bulurum da netflix e düşer diye bekledim. Ama dayanamıcam galibaAma breaking bad ilk sezondan sonra dahada heycanlaniyor. Nasil birakabildin?
Iyi ararsan bulursun nette canim brooklyn 99 bölümlerini. Bu arada ben adeta bir Boyle'im.
Berbat bir film, oyunculuk yok, senaryo yok. İki tane sevişme sahnesi görmek için o kızın o alık bakışlarını çekmeye değmez. İlle sevişme görmek isteyenler için çok daha güzel filmler önerebilirim.
Sadece film olarak bakarsan eh işte çerezlik film. Esas olarak seks üzerinden kazanmaya çalıştığı için saçmalıklar var olay akışında falan.Izlemedim ve simdi niye izlemedim bilmiyorum. Halbuki Jamie Dornanda çok sexy bir adamdir. Daha geçenlerde 'the fall'i bitirdim. Korkunç ve bir o kadarda seksi bir psikopatti.
50 shades iyimiydi?
Bu arada bir yerde söylemem gerekiyor, you'daki Penn Badgley çirkin yaa! Bildigin çirkin! Herkes onu niye bu kadar begeniyor anlam veremiyorum bir türlü. Sanki yillarca aç kalmis gibi bir hali var. Gördügümde hep biri bu çoçuga bir hamburger versin diyesim geliyor.
Gerçek bdsm uygulayıcılarının fikirlerini nerden biliyosunSadece film olarak bakarsan eh işte çerezlik film. Esas olarak seks üzerinden kazanmaya çalıştığı için saçmalıklar var olay akışında falan.
Kitabın ve filmin konusu BDSM üzerine kurulu. Gerçek bdsm uygulayıcıları pek sevmez seriyi, gerçekçi bulmaz.
Sadece film olarak bakarsan eh işte çerezlik film. Esas olarak seks üzerinden kazanmaya çalıştığı için saçmalıklar var olay akışında falan.
Kitabın ve filmin konusu BDSM üzerine kurulu. Gerçek bdsm uygulayıcıları pek sevmez seriyi, gerçekçi bulmaz.
Adam hep straight rollerde oynamış gay olduğunu gizlemediği halde. Bana çok ilginç gelmişti.
Bende geçenlerde ergen olup gençlik dizisinde bir gaye düşmüştüm. Sonra adamın gerçekte straight olduğunu duyunca çok sevindim. Habire erkek arkadaşıma fotoğraflarını falan atıyorum straightmiş falan diyesonra evlendiğini gördüm ve kalbime gömdüm onu
İlk kitabı okudum sadece. Cinselliğini yeni keşfetmeye başlayan ergenleri avlamak üzerine kurulmuş bir hikaye ya. Bir de uyuz oluyorum bu sakar, saf kız ve zengin, maço erkek muhabbetlerine.Kitabı iyi onun kitabıfilmde nereye kadar gidecekler
Empire of Passion, Nymphomaniac, The Dreamers...Haydi öner öner.
Link atsana aradım bulamadım. :))
Nymphomaniac çok karşıma çıktı. Öyle sordum ama şakası bir yana sevişmeli filmler pek benim ilgimi şey etmiyor. Sıkıntı basıyor izlerken "Öff biliyoz, taam sonu belli"ye bağlayıp geçtiğim sahneler hep.İlk kitabı okudum sadece. Cinselliğini yeni keşfetmeye başlayan ergenleri avlamak üzerine kurulmuş bir hikaye ya. Bir de uyuz oluyorum bu sakar, saf kız ve zengin, maço erkek muhabbetlerine.
Empire of Passion, Nymphomaniac, The Dreamers...
İnsanın inanası gelmiyor.Nymphomaniac çok karşıma çıktı. Öyle sordum ama şakası bir yana sevişmeli filmler pek benim ilgimi şey etmiyor. Sıkıntı basıyor izlerken "Öff biliyoz, taam sonu belli"ye bağlayıp geçtiğim sahneler hep.
Eşimin uykudan uyanıp cinsellik arzusu 🤔🤨😏
Kadının en büyük düşmanı her zamanki gibi kadın hemen gelmiş niye evlendinciler babanın evinde uyusaydıncılar 😳😳😳www.kadinlarkulubu.com
Sayfanın en sonundaki yorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?