Coronasavar

Nasil birakirsinnn?? Cok güzel bir dizi, mizahi süper! Tabiki Andy Samberg ile sasmaz o mizahi. Kesinlikle daha tavsiye ederim. Sirf kaptanin bakislari bile yetiyor

Buda var tabiki

Hayır ya onu bırakmadım breaking bad i kastetmiştim. Nine-nine 5 sezonu bitirdim. 6,7 netflixte yok

Blacklist'te çok beğenmiştim Spader'ı, çok karizmatik bir adam. Ama Megan Boone yüzünden diziyi bıraktım sonra. Hiç sevemedim o kadını.

Blacklisti ben 1inci sezondan sonra bakmamistim. Cok fazla ütopik gelmeye basladi. Adamin en zor seyleri bile 15 dakikada çözmesi. Ve Megan Boone sanirim basroldeki kadin. Ona bende hiç isinamamistim. Cok kötü bir oyuncuydu. Hatta bu kadin nerden torpil yedi diye düsünmüstüm. Hiç James Spader'e layik degildi.

Kitabı iyi onun kitabı filmde nereye kadar gidecekler

Jamie Dornan için bile degmez diyorsun yani. Anladim

Sadece film olarak bakarsan eh işte çerezlik film. Esas olarak seks üzerinden kazanmaya çalıştığı için saçmalıklar var olay akışında falan.

Kitabın ve filmin konusu BDSM üzerine kurulu. Gerçek bdsm uygulayıcıları pek sevmez seriyi, gerçekçi bulmaz.

Gerçek bdsm uygulayıcılarının fikirlerini nerden biliyosun

Sair acaba burda ne demeye çalisiyor...

Erkek arkadaşın ne diyor bu işe

Ben de dexter'da oynayan adamı çok beğeniyordum, ne hayallerim vardı asdfg (şimdi yine bklamayın da zevkimi)
Hatta dexterdan sonra six feet under'a geçtim, adamın biriyle öpüştüğünü görünce elim ayağım titredi, izleyemedim diziyi
Gay olmadığını biliyordum, dizilerdeki eşcinsel sevişme sahnelerinden rahatsız da olmuyorum normalde ama o adamı o rolde izleyince kurduğum hayaller parça pinçik oldu.
Hala kendimi toparlayıp o diziye başlamayı bekliyorum senelerdir.
Bu da böyle bir anımdır

Nymphomaniac çok karşıma çıktı. Öyle sordum ama şakası bir yana sevişmeli filmler pek benim ilgimi şey etmiyor. Sıkıntı basıyor izlerken "Öff biliyoz, taam sonu belli"ye bağlayıp geçtiğim sahneler hep.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…