- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.990
- 548
Eşimin uykudan uyanıp cinsellik arzusu 🤔🤨😏
Kadının en büyük düşmanı her zamanki gibi kadın hemen gelmiş niye evlendinciler babanın evinde uyusaydıncılar 😳😳😳www.kadinlarkulubu.com
Sayfanın en sonundaki yorum.
Bu arada bir yerde söylemem gerekiyor, you'daki Penn Badgley çirkin yaa! Bildigin çirkin! Herkes onu niye bu kadar begeniyor anlam veremiyorum bir türlü. Sanki yillarca aç kalmis gibi bir hali var. Gördügümde hep biri bu çoçuga bir hamburger versin diyesim geliyor.
İnsanın inanası gelmiyor.
Üçlü?Sonu aynı yere çıkıyor hep. Baskın yemedikleri, telefon çalmadığı sürece filan. Ne yani farklı naapabilirler benim yapmadığım?
Konu tecavüz ile baslayip, dondurmali vajinaya nasil döndü anlayamadim
Yalan yok ben de beğendim. Allahın delisi asdfg
Zayıflıktan kırılıyor ama ben beğendim o dizide.
Hoff ne zevksizmişim dile döktükçe daha iyi anlıyorum. İçimdeyken bu kadar kötü gelmiyordu hiçbiri
İnternettenGerçek bdsm uygulayıcılarının fikirlerini nerden biliyosun
Film kritiği yaptık ahah gerçekçi değilmiş işteSair acaba burda ne demeye çalisiyor...
Tecavüz değil tam olarak, kadın talep dahi etmiyor benim anladığım. Yönlendirse bir ihtimal adam belki kendine çeki düzen verecek ama ikisi de bilmiyor sanki olayı.
Konu olarak açıldı zannettimdi de sevindimdi. :/
Dondurma da yani şimdi bir şey diyeceğim, dondurma mı yalamayı bilmiyor bu insanlar yani..
Ailece bilmiyorlar demek ki
Bir de "küçük mü" konusu var ya, oraya da biri "keşke benim kocamınki de küçük olsa" demiş asdfg
Siz hala dük mük.
İlla yapmak mı lazım, biliyoz izlemişliğimiz oldu bir iki üç belki sekiz, yirmi beş defa filan ama daha ne gerek var yani?
The affair böyle birsey iste. Yani "evet anladiiik, birbirinizi seviyorsunuz, çok isteklisiniz, evet asiksiniz, anladiik anladiik ANLADIK YAV" oluyor olay.
Bazen less is more cidden dogru.
İnternetten
Film kritiği yaptık ahah gerçekçi değilmiş işte
Ahhdha elalemin derdi bile güzel ne diyeyim.Ailece bilmiyorlar demek ki
Bir de "küçük mü" konusu var ya, oraya da biri "keşke benim kocamınki de küçük olsa" demiş asdfg
Siz hala dük mük.
Hahaha
Hayir ya, kötü platonik asklar yok dostum! Sen içinde yasa o platonik asklari.
You dizisini severim, ikinci sezonu moktan olmus olmasina ragmen yine severim. Ama herkes o adama nasil hayran onu anlamiyorum. Bide zeki hemcinslerim onun yaptiklarini romantik buluyorlar, o dahada korkunç.
HoaydaaHii cnm, eminim öyledir. Hadi sen git o kelepçeleri sakla bakim
O dizide kızla ilk yattıkları sahnede durdurup güldüm resmenPsikopat adam seviyor millet. Ama mimiklerini beğeniyorum ben. Yüzü sevimli.
Dexterın daha rahat bir versiyonu gibi geliyor o dizi bana. Yine duvarlara bir şeyler saklıyor, kendi kendine konuşuyor falan.
Adam güya katil ama Kemal Sunal'ın İlyas Salman'ın kafasını taşla yarmaya çalışması gibi taşla girişti kıza, koptum o sahnede asdfg Bir "aha gafası yarıldı" demesi eksikti
Bir de evet 2. sezonun yarısından çoğu çöptü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?