• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Sorma kardiş.
Neyse geçmiş acılarımı deşmeyelim.

NeverOne NeverOne kaç dk kaldı?
Başlıyorum.

8E388704-E6CD-4C5E-88D2-ACCA8C985362.jpeg

AbsolutPromise AbsolutPromise erkekleri nesneleştirelim demişti, onu mu yapsak :KK53:
İlkokul konusunda bir abla kafamı bozdu. Feminizme sallayıp duruyor.
Sevgilim de kendisiyle age of empires oynamadım diye trip atıyor.
Erkekleri çok pis gömesim var şu an.
Gömmeyek yav. Yakışıklı erkek fotoğrafları paylaşalım. Üzerinden hunharca eleştiri yapalım😍

Gömmeyek yav. Yakışıklı erkek fotoğrafları paylaşalım. Üzerinden hunharca eleştiri yapalım😍

O da olur :KK8:

"bir feministin en büyük hayali, mutluluğu nirvanada yaşayacağı an bulabildiği mümkün olan en güçlü ve en üstün gördüğü erkeği bulup onun egemenliğine girmek ve ona itaat etmektir."

Bunu yazmış abla. Daha neler yazmış da neyse...
Konuya dalmamak için zor tutuyorum kendimi.

Yakışıklı erkek fotoğraflarıyla sakinleşebilirim :KK16:

AbsolutPromise AbsolutPromise erkekleri nesneleştirelim demişti, onu mu yapsak :KK53:
İlkokul konusunda bir abla kafamı bozdu. Feminizme sallayıp duruyor.
Sevgilim de kendisiyle age of empires oynamadım diye trip atıyor.
Erkekleri çok pis gömesim var şu an.
Önce çilek'i okudum, hee gömelim dedim. Sonra absolut'u okudum, hee gömmeyelim dedim.
Ben de her yola geliyorum maşallah ahfhaa

"bir feministin en büyük hayali, mutluluğu nirvanada yaşayacağı an bulabildiği mümkün olan en güçlü ve en üstün gördüğü erkeği bulup onun egemenliğine girmek ve ona itaat etmektir."
Komünizm parayı, feminizm kocayı bulana kadardır diyerek seni iyice sinir edem mi ahfah

Back