Coronasavar

Az önce Beydi, şimdi kıçının kaslısı oldu.
Ula İdrak o kadar benziyoruz ki. Kardeşimin bi malı olur vermesini isterken överim "Şu güzel xini versene bi bakim" diye, vermez "Senin bitli xine kalmadık" derim. Tabi bunu 17 yaşında yapıyordum akdlad. Neyse.

Lan iki dakikada sattınız beni. Kıçı kırık bir kaslı yüzünden aşağıladınız örselediniz. Hani iyiydim, hani severdiniz beni. Mevzu kaslı olunca hemen kıskançlık hemen aşağılama. Yedirmem kaslıları size! Gerekirse estetik yaptırırım, o gemiye binerim!

Ahajah bizi bu özgüven kurtaracak. Aman seçmesinler ben seçilmem seçerim zaten ahahs. Gemilerini de alıp gitsinler. Ben kendi kendime ürer, bir ordu kurar o adayı yakarım.

Ben stok yapmaya ilk gönderilip ilk gözden çıkartılacak olanım, gözlüklü değilim ama şişko denilebilirim o yüzden bana yüklenen misyonu daha ilk bölümün 15.dakikasında ölerek tamamlamayı düşünüyorum 🥴

vsfeature.jpg

Ama ama sadece güzellik yetmiyormuş zeki çevik ve ahlaklı da istiyorlarmış.

Lan iki dakikada sattınız beni. Kıçı kırık bir kaslı yüzünden aşağıladınız örselediniz. Hani iyiydim, hani severdiniz beni. Mevzu kaslı olunca hemen kıskançlık hemen aşağılama. Yedirmem kaslıları size! Gerekirse estetik yaptırırım, o gemiye binerim!

Ben prencip olarak kaslı tercih etmiyorum, güçlü mü ona bakarım. İstediği kadar kas olsun basar amino asitleri kof kasını yapar. Benim ayağımı yerden kesmesi lazım. Bunu gerçek manada söylüyorum, beni halter gibi kaldırabilirse olabilir o iş. Biraz mağara genlerimin baskın ve ilkel zevklerim olduğu doğrudur. İçgüdülerim bana fiziksel güççç ooh bak bak şu erkağğ diye üflerken, zeka ikinci plana düşüyor. Sapyoseksüel olamadığımdandır ki gocam, imtihanımdır.

Konu Şam diye başladı, "İçerim bazı akşam" diye bitti ama sorun yok bence.

Ne zamandır girmiyordum, ekşi sözlük'e bakayım 5 dk dedim bakmaz olaydım. Yığınla bilgisiz ergen doluşmuş, saçmasapan başlıklar... Gerçekten olmuş gibi Wattpad hikâyesi yazıp başlık açan var. Ne güzeldi sözlük eskiden, bu hâle kim getirdiyse mahvetmiş.

Zekisin, bebeyle uğraşabildiğine göre çeviksin de muhtemelen ama son maddeyi bilemiciiiim :KK53:

Küçükken bakkaldan cips çalmış, bakkal amca fark edince yanımda götürdüğüm küçük velete kızmış, "sen ne yaptığını sanıyorsun ne kadar ayıp" demiş ve bakkal amcaya vermiştim cipsi. Bakkal amca da "aferin sana güzel ablalık yapıyorsun size hediyem olsun bu cips" demişti. İşte bu kadar ahlaklıyım ajsjjsks.

Ben prencip olarak kaslı tercih etmiyorum, güçlü mü ona bakarım. İstediği kadar kas olsun basar amino asitleri kof kasını yapar. Benim ayağımı yerden kesmesi lazım. Bunu gerçek manada söylüyorum, beni halter gibi kaldırabilirse olabilir o iş. Biraz mağara genlerimin baskın ve ilkel zevklerim olduğu doğrudur. İçgüdülerim bana fiziksel güççç ooh bak bak şu erkağğ diye üflerken, zeka ikinci plana düşüyor. Sapyoseksüel olamadığımdandır ki gocam, imtihanımdır.

0B763694-B803-4BCA-9DE5-74E8CCB44ACC.jpeg

Ne zamandır girmiyordum, ekşi sözlük'e bakayım 5 dk dedim bakmaz olaydım. Yığınla bilgisiz ergen doluşmuş, saçmasapan başlıklar... Gerçekten olmuş gibi Wattpad hikâyesi yazıp başlık açan var. Ne güzeldi sözlük eskiden, bu hâle kim getirdiyse mahvetmiş.
Ay seni görünce korktum bdv deki başlığa kaslı erkek fotosu attım sandım. Niye sessizce geliyorsun:KK17:

Aman Allahım daha neler duyup öğreneceğiz. Feriştah yanımız açığa çıkıyor yavaştan. Allahım sen koru namusumuzu ahsjsjs.

X