• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Hala felaket senaryoları devam mı?

Devam olmaz mı, "bunlar daha iyi günlerin" diyordu az önce. Balkon teyzesi gibi sürekli bir söylenme. Altı yıldır evliyim bugün ilk kez siyaset yüzünden tartıştık. Normalde kendisiyle siyaset konuşmam. Yarın da bebekler ne kadar süre emmeli diye tartışmak istiyorum. Her güne bir konu. Gerçi bebe ve meme konusunda tartışmaya kalksam ilk cümlesi "emsin ya, en iyi günleri nasılsa neler yaşayacak neler, dünya bok gibi bir yer" der, olmayan sütümü sinirle çıkarır sütümle boğarım onu.

Bu grubu dükün kutsal bekçiliğine davet ediyorum. Teknoloji sizi bozuyor hanımlar. Doğallıktan yanayım.
Dantel iplerinizi ve tığlarınızı alın ve bu edebsiz fikirlerinizden ötürü 3 katlı prezervatif örmeye başlayın. Çabuk. Örerken "Dük dükü dükten tanır, dük dük istemez, dük bize gerek, benim sadık yarım düktür" türküsünü çığırın.

Bu grubu dükün kutsal bekçiliğine davet ediyorum. Teknoloji sizi bozuyor hanımlar. Doğallıktan yanayım.
Dantel iplerinizi ve tığlarınızı alın ve bu edebsiz fikirlerinizden ötürü 3 katlı prezervatif örmeye başlayın. Çabuk. Örerken "Dük dükü dükten tanır, dük dük istemez, dük bize gerek, benim sadık yarım düktür" türküsünü çığırın.
Delikli örnek olmasın biri deliki örnek Atmıştı

Evet insanlar neden bu kadar tuvalet kâğıdı alıyor sorusuna kısmi bir yanıt buldum. Evde çocuklarla kule yapıp yıkmak, birbirine atmak suretiyle oynamak için. 🤣
Nisan sonuna kadar biz o tuvalet kağıtlarıyla daha neler yaparız kim bilir 🤣
Bende bugün bulasık makinesiyle konuşurken buldum kendimi, ne kadar çabuk doluyorsun, niye kendi kendine dolaplara dizilme özelliğin yok senin diye, sonraki adım kafayı yemek oluyordu sanırım 🥴
Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi ben aşıyı bulana hatim indirmeyi düşünüyorum şahsen yeter ki bulsunlar😅
Ben de sıkıldımmmm ben vander kapı sildi çamaşır suyuyla ben ben ya bak hala inanamıyorum
Genelde popo buyuturdum artık ondan da sıkıldım

cama çıkıp kuşlara bakıyorum acaba bir tanesini kapıp eve mi alsam

Delikli örnek olmasın biri deliki örnek Atmıştı

Bendim o. Pişman değilim. Yine olsa yine atarım.
Şimdiki modelimiz sık iğne, dolgu.
Sonra şişlerle bu modele geçeceğiz:
Adsız222.jpg

Ben örgü bilmiyorum :( Model lazım, ölçü lazım, birinin bana nasıl yapacağımı anlatması lazım :(

Hellööö
Diş zamanı şöyle maket bıçağıyla yarsam daha kolay çıkar mı diye düşünen oldu mu.
Vızıkvızık bütün gün kafa beyin kalmadı artık :(

Ben de sıkıldımmmm ben vander kapı sildi çamaşır suyuyla ben ben ya bak hala inanamıyorum
Genelde popo buyuturdum artık ondan da sıkıldım

cama çıkıp kuşlara bakıyorum acaba bir tanesini kapıp eve mi alsam

Ben kapi felan silmiyorum. O kadar kafayi yiyemem. Eger artik olacaksa olsun kafasindayim. Yoksa her gün bez ile kapilari, isiklari felan silemem.

Bendim o. Pişman değilim. Yine olsa yine atarım.
Şimdiki modelimiz sık iğne, dolgu.
Sonra şişlerle bu modele geçeceğiz:
Eki Görüntüle 2610861
Bunu yaparım da giydirmem la bu ne sogutur insanı her şeyden
Bunu erkek bebişlere yapın siz yahu senın oğlun var ona yap

hem hortumu kısa bunun

@Vander delik dedi de aklıma geldi :KK8: Lyanna Mormont Lyanna Mormont noldu benim makarnalar :KK16:
Ayy unutmuştum, şimdi aldım elime.
Beyaz, kırmızı, turuncu, yeşil, siyah. Her renkten birer tane yapıyorum senin için.
Bakalım nasıl olacaklar. before/after fotosu atarım.
Ama sana özelden atarım, genele koyamam ahfhahfa

Back