• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Ahaha ya kıro bir şekilde hadi gel dürümcüye gidek dese ben de irrite olurdum da, sahilde buluştuk biraz takıldık. Sonra acıktık ahfha yakında da dürümcü vardı deniz kenarında, dedik oraya gidelim bari :KK70:

İlk buluşmada dürüm yemek de zor olur ya, gerilmedin mi?
Ben tecrübesiz zamanlarımda ilk buluşmada hamburger gömmüştüm asdfg Üzerime de ketçap dökmüştüm hiç hoş değildi. Ama 3,5 sene sürdü ilişkimiz :KK53:

Bayılırım şırdana :KK48:
Zamanında erkek bir arkadaşla şırdan tartışması yapmıştık. Hayvanın cinsel organından yapıldığını iddia etti ve hararetle savunuyordu bu mükemmel fikrini.
O zamanlar akıllı telefon da yok tabii, internetten şak diye açıp gösteremiyorsun neyin ne olduğunu. Karanlık çağlar resmen :KK53:
Konu en son cinsel organın dolma oyacağıyla oyulamayacağına bağlanmıştı da öyle ikna olmuştu :KK70:

Aa-aa öyle değilmiymiş oo..Peki ya hayvanın neresinden yapılıyormuş?

Şagga şagga.

Aynen couplegoals, endgame dedirtendir.

Kesin birakmissindir o hint kumasini Lyanna Mormont Lyanna Mormont , oysa onun ile beraber kalsaydin ne güzel bdv konularin olurdu :KK70:
İkinci dateimiz daha güzeldi, üçüncü olmadı :D

İlk buluşmada dürüm yemek de zor olur ya, gerilmedin mi?
Ben tecrübesiz zamanlarımda ilk buluşmada hamburger gömmüştüm asdfg Üzerime de ketçap dökmüştüm hiç hoş değildi. Ama 3,5 sene sürdü ilişkimiz :KK53:
Dürümde bir şey yok ya, nolucuk ki. Başka bir arkadaşımla da dürümcüye gitmiştik ahfah onunla sonra arkadaşlığa döndük.

Başkasıyla dalgınlıktan fettucini yemiştim ama. Çok zordu kardeş, çok :(

Hala her şırdan gördüğümde dolma oyacağı geliyor aklıma :KK53:
Bir de "ama koç yumurtası da var, kebabını yapıyorlar" diye savını desteklemeye çalışıyordu :KK70:

Yalan yok sakatat severim her türlü, kelle paça, işkembe ciğeri ne varsa ama bir onu yemedim, yiyemedim.
Bir insan neden hayvanın şeyini yer mantığım bir türlü hiçbir açıklamayı almadı.

Ben çok şanslıymısım ben ilk randevuma hep guzel yerlerde çıktım
Tek bir falsom var hadi balıkçıya gidelim dedıkten sonra ben balıkçıda 2 tam soğana yakın soğan gömmüştüm
Orada tabii bir durdur dusundu çocuk

Yalan yok sakat at severim her türlü, kelle paça, işkembe ciğeri ne varsa ama bir onu yemedim, yiyemedim.
Bir insan neden hayvanın şeyini yer mantığım bir türlü hiçbir açıklamayı almadı.

Az önce cinsellik konusunda "yalan yok seksi severim" ile başlayan bir yorum gördüm, insanın zevki çeşit çeşit işte asdf

Ben de severim sakatat. Çorbalara biraz mesafeliyim sadece.
Koç yumurtası da severim. Tipi normal aslında. Ne olduğunu bilmeden yeseydin severdin bence.
Ben bilmeden yiyip sevmiştim. Gerçeği öğrendiğimde şok oldum ama bu gerçek beni vazgeçirmeye yetmedi :KK53:

Back