• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Cinsellik hep bastırılıyor azizim :(

Sorma ya.
Jinekolojiye, olmadı onun altına koy işte.
Borsa finans derken sıra gelmediyse demek sevişmeye
O değil de bu karantina günlerinde rekor aldatıldim başlıkları bekliyordum ben
Dışarı çıkamayan amiplerin hepsi yakalanır diyordum

Cinsellik bölümü benim kırmızı çizgim hanımlar, şu forumda bdv ile kapışır benim için. Hele bazen çogzel konular oluyor.

Yokuspokus Yokuspokus Hanımcığım yakın zamanda "küçük" başlığı altında boy/işlev konusu enine boyuna (literally) tartışıldı.

Peki sonuç ne çıktı, enine mi boyuna mı?

Gece uyuyamadım, gözlerim sıvılaşana kadar dizi izledim. Gece yatmak bilmeyince sabah da kalkmak bilmedim 😁 öğlene kadar uyumuşum:110:

How to get away with murder'ı mutlaka izle, senin de gözlerin erisin 😁

Insan böyle seyleri burda paylasirmi? Öglene kadar deliksiz uyumakmi? Gün boyu binge watchingmi?

:mad:

Allahını seven aşıyı bulsun, bak her gün bir yasin okurum aşıyı bulana. Çocuklar başımıza kaldı, kocalar yemek istiyor sürekli. Biri aşıyı bulsun nolur.

Az kaldı.
Benim oğlana anlattım durumu, şu an lise biyoloji bitmek üzere. Gen dizilimini anlatıp, lab kurarsak oldu bu iş
Yok asi bulamazsa da night in vibratorden solunum cihazi projesi icin çalışacağız

Sorma ya.
Jinekolojiye, olmadı onun altına koy işte.
Borsa finans derken sıra gelmediyse demek sevişmeye
O değil de bu karantina günlerinde rekor aldatıldim başlıkları bekliyordum ben
Dışarı çıkamayan amiplerin hepsi yakalanır diyordum
Tüm kadınlar kendi derdine düştü. Çoluk çocuk yemek ev işi, market alışverişini 4 saat dezenfekte et falan vakit bulamadılar. Adamlar hala sefada.
Süreç uzasın patlar yakında olaylar.

Allahını seven aşıyı bulsun, bak her gün bir yasin okurum aşıyı bulana. Çocuklar başımıza kaldı, kocalar yemek istiyor sürekli. Biri aşıyı bulsun nolur.

Bide zengin ünlülerde kendini aglayarak çekip instaya atiyorlar

ULAN evin büyük, temzilikçin asçin var, havuzun var, çoçuklarin yüzlerce oyuncaklari var, hayvan gibi bahçeniz var zaten.

Siz ne oluyor yaaa?? Siz agliyorsaniz biz ne moku yiyelim?

Az kaldı.
Benim oğlana anlattım durumu, şu an lise biyoloji bitmek üzere. Gen dizilimini anlatıp, lab kurarsak oldu bu iş
Yok asi bulamazsa da night in vibratorden solunum cihazi projesi icin çalışacağız

Litfen rica ediyorum üzerime yıkmadığınız bi o proce kaldı. O İdrakın procesi. Ben ozuruktan oksijen ile ilgileniyorum.

Litfen rica ediyorum üzerime yıkmadığınız bi o proce kaldı. O İdrakın procesi. Ben ozuruktan oksijen ile ilgileniyorum.
Hacı 444 sayfa olmuş. Şimdi bilmem ben kimin proje.
Biz yaparsak bizim olur.
Ben biyomedikal mühendisi olarak biraz düşündüm, solunum cihazı olmasa da, oncesinde solunum bozuklugunu onlemek icin nefes egzersizi yaptırılır.
Nefes nefese işte. Olur o.

Biz yaparsak bizim olur.
Ben biyomedikal mühendisi olarak biraz düşündüm, solunum cihazı olmasa da, oncesinde solunum bozuklugunu onlemek icin nefes egzersizi yaptırılır.

Ben Sahil Güvenlik çocuğuyum iyi bilirim nefes nefeseleri. Tam alanım.

Biz yaparsak bizim olur.
Peki ya o esnada kişinin nefesi kesilirse? Sadece soruyorum.

Dükü kim bela ettiyse başımıza, başı başına.
Kadın erkek yüzlerce yıldır başımıza ne gelirse dükten gelmiyor mu sevgili dostum?
İnsalık tarihini irdelediğimizde sosyoekonomik durumu ne olursa olsun, her türlü demografik dağılımda dük belirleyici bir unsur olarak yüzümüze çarpıyor.

Bugünkü konjonktürde eskinin matriarkal düzeninin patriarkal düzene geçtiğini görmemek ne yazık ki mümkün değil. Peki bu toplumsal yapının dönüşümünde dükün rolü nedir? Erkeğin sahip olduğu erk dükünden mi gelmektedir?

Hoff sıkıldım. Dük düktür işte, eksikliğini göstermesin, başımızdan eksik etmesin.

Bide zengin ünlülerde kendini aglayarak çekip instaya atiyorlar

ULAN evin büyük, temzilikçin asçin var, havuzun var, çoçuklarin yüzlerce oyuncaklari var, hayvan gibi bahçeniz var zaten.

Siz ne oluyor yaaa?? Siz agliyorsaniz biz ne moku yiyelim?
3nity 3nity cnm sen ünsüzsün ama senden bahsediliyor burada, bil istedim.
Şimdi ben de ıstakozları suya salması için aşçı başına söylenmeye gidiyorum, kaynamıştır. Nasıl sevdiğimi öğrenemedi haylağ.

Back