- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Cinsellik hep bastırılıyor azizimForumda cinsellik başlığının en altta olmasının bir sebebi var mı acaba
Orgu modelleri, modül modası, edebiyat şiir, geç geç geç en son
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cinsellik hep bastırılıyor azizimForumda cinsellik başlığının en altta olmasının bir sebebi var mı acaba
Orgu modelleri, modül modası, edebiyat şiir, geç geç geç en son
Sen neredesin sabahtan beri?
Cinsellik hep bastırılıyor azizim
Cinsellik bölümü benim kırmızı çizgim hanımlar, şu forumda bdv ile kapışır benim için. Hele bazen çogzel konular oluyor.
Yokuspokus Hanımcığım yakın zamanda "küçük" başlığı altında boy/işlev konusu enine boyuna (literally) tartışıldı.
Gece uyuyamadım, gözlerim sıvılaşana kadar dizi izledim. Gece yatmak bilmeyince sabah da kalkmak bilmedim öğlene kadar uyumuşum
How to get away with murder'ı mutlaka izle, senin de gözlerin erisin
Allahını seven aşıyı bulsun, bak her gün bir yasin okurum aşıyı bulana. Çocuklar başımıza kaldı, kocalar yemek istiyor sürekli. Biri aşıyı bulsun nolur.
Tüm kadınlar kendi derdine düştü. Çoluk çocuk yemek ev işi, market alışverişini 4 saat dezenfekte et falan vakit bulamadılar. Adamlar hala sefada.Sorma ya.
Jinekolojiye, olmadı onun altına koy işte.
Borsa finans derken sıra gelmediyse demek sevişmeye
O değil de bu karantina günlerinde rekor aldatıldim başlıkları bekliyordum ben
Dışarı çıkamayan amiplerin hepsi yakalanır diyordum
Allahını seven aşıyı bulsun, bak her gün bir yasin okurum aşıyı bulana. Çocuklar başımıza kaldı, kocalar yemek istiyor sürekli. Biri aşıyı bulsun nolur.
Herkes ayrı bir tarafından tuttu konuyu.Peki sonuç ne çıktı, enine mi boyuna mı?
Az kaldı.
Benim oğlana anlattım durumu, şu an lise biyoloji bitmek üzere. Gen dizilimini anlatıp, lab kurarsak oldu bu iş
Yok asi bulamazsa da night in vibratorden solunum cihazi projesi icin çalışacağız
Hacı 444 sayfa olmuş. Şimdi bilmem ben kimin proje.Litfen rica ediyorum üzerime yıkmadığınız bi o proce kaldı. O İdrakın procesi. Ben ozuruktan oksijen ile ilgileniyorum.
Hacı 444 sayfa olmuş. Şimdi bilmem ben kimin proje.
Biz yaparsak bizim olur.
Ben biyomedikal mühendisi olarak biraz düşündüm, solunum cihazı olmasa da, oncesinde solunum bozuklugunu onlemek icin nefes egzersizi yaptırılır.
Nefes nefese işte. Olur o.
Her şey senin başının altından çıkıyor işteLitfen rica ediyorum üzerime yıkmadığınız bi o proce kaldı. O İdrakın procesi. Ben ozuruktan oksijen ile ilgileniyorum.
Peki ya o esnada kişinin nefesi kesilirse? Sadece soruyorum.Hacı 444 sayfa olmuş. Şimdi bilmem ben kimin proje.
Biz yaparsak bizim olur.
Ben biyomedikal mühendisi olarak biraz düşündüm, solunum cihazı olmasa da, oncesinde solunum bozuklugunu onlemek icin nefes egzersizi yaptırılır.
Nefes nefese işte. Olur o.
Her şey senin başının altından çıkıyor işte
Dükü kim bela ettiyse başımıza, başı başına.
Kadın erkek yüzlerce yıldır başımıza ne gelirse dükten gelmiyor mu sevgili dostum?Dükü kim bela ettiyse başımıza, başı başına.
Cenabet gitmemesi için dua edeceğiz.Peki ya o esnada kişinin nefesi kesilirse? Sadece soruyorum.
3nity cnm sen ünsüzsün ama senden bahsediliyor burada, bil istedim.Bide zengin ünlülerde kendini aglayarak çekip instaya atiyorlar
ULAN evin büyük, temzilikçin asçin var, havuzun var, çoçuklarin yüzlerce oyuncaklari var, hayvan gibi bahçeniz var zaten.
Siz ne oluyor yaaa?? Siz agliyorsaniz biz ne moku yiyelim?