- 14 Nisan 2017
- 9.061
- 33.990
- 548
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kadın erkek yüzlerce yıldır başımıza ne gelirse dükten gelmiyor mu sevgili dostum?
İnsalık tarihini irdelediğimizde sosyoekonomik durumu ne olursa olsun, her türlü demografik dağılımda dük belirleyici bir unsur olarak yüzümüze çarpıyor.
Bugünkü konjonktürde eskinin matriarkal düzeninin patriarkal düzene geçtiğini görmemek ne yazık ki mümkün değil. Peki bu toplumsal yapının dönüşümünde dükün rolü nedir? Erkeğin sahip olduğu erk dükünden mi gelmektedir?
Hoff sıkıldım. Dük düktür işte, eksikliğini göstermesin, başımızdan eksik etmesin.
3nity cnm sen ünsüzsün ama senden bahsediliyor burada, bil istedim.
Şimdi ben de ıstakozları suya salması için aşçı başına söylenmeye gidiyorum, kaynamıştır. Nasıl sevdiğimi öğrenemedi haylağ.
Koronavirüse AldırıŠEtmeden Ev Partisi Düzenlediler: Büyükçekmece'deki Parti Tepkilerin OdaÄına YerleÅti
Sosyal medyaya düÅen ve Büyükçekmece'de düzenlendiÄi iddia edilen ev partisi tepkilere neden oldu. Koronavirüs nedeniyle, yetkililerin uyarılarına aldırıŠet...onedio.com
Parti yapmış adamlar.
Parti
La Ben virüs getirir eve diye bakiciya gelme dedim
15 gündür çocuklara tek bakıyorum.
Yeter da.
Hadi ordan, ufak at da civcivler yesin.3nity cnm sen ünsüzsün ama senden bahsediliyor burada, bil istedim.
Şimdi ben de ıstakozları suya salması için aşçı başına söylenmeye gidiyorum, kaynamıştır. Nasıl sevdiğimi öğrenemedi haylağ.
Koronavirüse AldırıŠEtmeden Ev Partisi Düzenlediler: Büyükçekmece'deki Parti Tepkilerin OdaÄına YerleÅti
Sosyal medyaya düÅen ve Büyükçekmece'de düzenlendiÄi iddia edilen ev partisi tepkilere neden oldu. Koronavirüs nedeniyle, yetkililerin uyarılarına aldırıŠet...onedio.com
Parti yapmış adamlar.
Parti
La Ben virüs getirir eve diye bakiciya gelme dedim
15 gündür çocuklara tek bakıyorum.
Yeter da.
Chatroulette'e girmiş miydin sen?Eski msn zamanları Allah affetsin, aniden karşımıza dük çıkacak diye ileti açamazdık.
Tıklarken "Rabbım inş dük koymamıştır" diye tıkladım, ah o msn , dm travmaları.
Chatroulette'e girmiş miydin sen?
Aniden çıkan dük travması oradan yadigar bana
Hadi ordan, ufak at da civcivler yesin.
Aşçı başına söylenmiş falan.
Corona yüzünden aşçıya "gelme evde kal, al sana 5 aylık maaşın" dediğini bilmiyoruz sanki. Hala evde aşçı varmış gibi yapma.
Hizmetçiyle şoför müştemilatta karantinada diye onlara laf etmiyorum bak.
O değil hatun sacları nerede yaptırdı.Ben eve aldigim abur cubur paketleri önce sirkeli bez ile temizliyorum, sonra kuruluyorum, sirke kalmasin diye.
Diyeceklerim bu kadar.
Ahhfhaf ya ne günlerdi Bazen skip geçmeden perdeden falan Türk olduğunu anlardım, Türkçe yazardım hemen toparlanırlardı pardon bacım diye hahahfaGirdim girmem mi? Bi açılıyor bi dayı lambadan cin çıksın diye sıvazlıyor tövbe yarebbim ayy. Ay yine geldi aklımaa..
O değil hatun sacları nerede yaptırdı.
Kuaförü nerede buldu?
La biz pala remzi olacağız.
Ahhfhaf ya ne günlerdi Bazen skip geçmeden perdeden falan Türk olduğunu anlardım, Türkçe yazardım hemen toparlanırlardı pardon bacım diye hahahfa
Az kaldı.
Benim oğlana anlattım durumu, şu an lise biyoloji bitmek üzere. Gen dizilimini anlatıp, lab kurarsak oldu bu iş
Yok asi bulamazsa da night in vibratorden solunum cihazi projesi icin çalışacağız
Dantel uçlu beyaz perdelerBen direkt ucu görünen beyaz atletten anlardım. Abi ne kötü günlerdi ya.
Mesele titreşimse cep telefonlarından da faydalanamaz mıyız peki?Ben o projeye inanıyorum. Sonuçta titreşim ile solunum gayet mantıklı.
Bide zengin ünlülerde kendini aglayarak çekip instaya atiyorlar
ULAN evin büyük, temzilikçin asçin var, havuzun var, çoçuklarin yüzlerce oyuncaklari var, hayvan gibi bahçeniz var zaten.
Siz ne oluyor yaaa?? Siz agliyorsaniz biz ne moku yiyelim?
Hala felaket senaryoları devam mı?Allah seni inandırsın sarı mutfak bezim hiç kurumuyor. Gıdalar rektumdan kendini kurtardığı anda yeni gıdalar geliyor ardından. Lanet tencere dolaba girip ertesi günü göremiyor. Bir şey bayatlasa da üzülsem bayatladı diye.
Kocam olacak adam nefes alsa "hele şunun tipine bak hele sen ne ayaksın olum" diye saldırmak istiyorum. İçine alsın nefesi, çok ses çıkıyor.