• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Kadın erkek yüzlerce yıldır başımıza ne gelirse dükten gelmiyor mu sevgili dostum?
İnsalık tarihini irdelediğimizde sosyoekonomik durumu ne olursa olsun, her türlü demografik dağılımda dük belirleyici bir unsur olarak yüzümüze çarpıyor.

Bugünkü konjonktürde eskinin matriarkal düzeninin patriarkal düzene geçtiğini görmemek ne yazık ki mümkün değil. Peki bu toplumsal yapının dönüşümünde dükün rolü nedir? Erkeğin sahip olduğu erk dükünden mi gelmektedir?

Hoff sıkıldım. Dük düktür işte, eksikliğini göstermesin, başımızdan eksik etmesin.

Dük yüzümüze çarpıyor'dan gerisini okumadım.

3nity 3nity cnm sen ünsüzsün ama senden bahsediliyor burada, bil istedim.
Şimdi ben de ıstakozları suya salması için aşçı başına söylenmeye gidiyorum, kaynamıştır. Nasıl sevdiğimi öğrenemedi haylağ.

Parti yapmış adamlar.
Parti
La Ben virüs getirir eve diye bakiciya gelme dedim
15 gündür çocuklara tek bakıyorum.
Yeter da.

Parti yapmış adamlar.
Parti
Yeter da.

Ben eve aldigim abur cubur paketleri önce sirkeli bez ile temizliyorum, sonra kuruluyorum, sirke kalmasin diye.

Diyeceklerim bu kadar.

3nity 3nity cnm sen ünsüzsün ama senden bahsediliyor burada, bil istedim.
Şimdi ben de ıstakozları suya salması için aşçı başına söylenmeye gidiyorum, kaynamıştır. Nasıl sevdiğimi öğrenemedi haylağ.
Hadi ordan, ufak at da civcivler yesin.
Aşçı başına söylenmiş falan.
Corona yüzünden aşçıya "gelme evde kal, al sana 5 aylık maaşın" dediğini bilmiyoruz sanki. Hala evde aşçı varmış gibi yapma.
Hizmetçiyle şoför müştemilatta karantinada diye onlara laf etmiyorum bak.

Parti yapmış adamlar.
Parti
Yeter da.

Abi hadi yapıyorsun bari yayınlama. Nasıl bir ilgi açlığı çözemiyorum. Ben de severim ilgiyi hani sosyal medyamda pek iyi değilim ama olsaydı şahsen oynardım ilgiye ama bu kadarı nasıl bir ruh, bilmek dahi istemiyorum.

Hadi ordan, ufak at da civcivler yesin.
Aşçı başına söylenmiş falan.
Corona yüzünden aşçıya "gelme evde kal, al sana 5 aylık maaşın" dediğini bilmiyoruz sanki. Hala evde aşçı varmış gibi yapma.
Hizmetçiyle şoför müştemilatta karantinada diye onlara laf etmiyorum bak.

Bunu koskoca Bihter Ziyagil'e nasil söylersin? Nasiiiilll?

Evet insanlar neden bu kadar tuvalet kâğıdı alıyor sorusuna kısmi bir yanıt buldum. Evde çocuklarla kule yapıp yıkmak, birbirine atmak suretiyle oynamak için. 🤣
Nisan sonuna kadar biz o tuvalet kağıtlarıyla daha neler yaparız kim bilir 🤣
Bende bugün bulasık makinesiyle konuşurken buldum kendimi, ne kadar çabuk doluyorsun, niye kendi kendine dolaplara dizilme özelliğin yok senin diye, sonraki adım kafayı yemek oluyordu sanırım 🥴
Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi ben aşıyı bulana hatim indirmeyi düşünüyorum şahsen yeter ki bulsunlar😅

Girdim girmem mi? Bi açılıyor bi dayı lambadan cin çıksın diye sıvazlıyor tövbe yarebbim ayy. Ay yine geldi aklımaa..
Ahhfhaf ya ne günlerdi :D Bazen skip geçmeden perdeden falan Türk olduğunu anlardım, Türkçe yazardım hemen toparlanırlardı pardon bacım diye hahahfa

Dip boyan gelm
Az kaldı.
Benim oğlana anlattım durumu, şu an lise biyoloji bitmek üzere. Gen dizilimini anlatıp, lab kurarsak oldu bu iş
Yok asi bulamazsa da night in vibratorden solunum cihazi projesi icin çalışacağız

Ben o projeye inanıyorum. Sonuçta titreşim ile solunum gayet mantıklı.

Bide zengin ünlülerde kendini aglayarak çekip instaya atiyorlar

ULAN evin büyük, temzilikçin asçin var, havuzun var, çoçuklarin yüzlerce oyuncaklari var, hayvan gibi bahçeniz var zaten.

Siz ne oluyor yaaa?? Siz agliyorsaniz biz ne moku yiyelim?

Allah seni inandırsın sarı mutfak bezim hiç kurumuyor. Gıdalar rektumdan kendini kurtardığı anda yeni gıdalar geliyor ardından. Lanet tencere dolaba girip ertesi günü göremiyor. Bir şey bayatlasa da üzülsem bayatladı diye.

Kocam olacak adam nefes alsa "hele şunun tipine bak hele sen ne ayaksın olum" diye saldırmak istiyorum. İçine alsın nefesi, çok ses çıkıyor.

Allah seni inandırsın sarı mutfak bezim hiç kurumuyor. Gıdalar rektumdan kendini kurtardığı anda yeni gıdalar geliyor ardından. Lanet tencere dolaba girip ertesi günü göremiyor. Bir şey bayatlasa da üzülsem bayatladı diye.

Kocam olacak adam nefes alsa "hele şunun tipine bak hele sen ne ayaksın olum" diye saldırmak istiyorum. İçine alsın nefesi, çok ses çıkıyor.
Hala felaket senaryoları devam mı?

Back