- 18 Ekim 2018
- 7.937
- 32.845
- 548
Stoklayan olmayana verse bariKalmaz aslında, bir tane de gayet yeter ama "ya biterse" diye böyle başkalarının hakkını da alıyorlar. Sonra evde duruyor öylece kullanmadan. Yazık ne diyeyim yazık![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Stoklayan olmayana verse bariKalmaz aslında, bir tane de gayet yeter ama "ya biterse" diye böyle başkalarının hakkını da alıyorlar. Sonra evde duruyor öylece kullanmadan. Yazık ne diyeyim yazık![]()
Hoşgeldin anane hoşgeldinBenim böyle böğrümden döşüme doğru zıngıldayarak gelen bir kıpraşma var derken, şöralarımdan şoyle sol yannıma çıkıyor... Bunu bilirsen doktor olduğuna inanacağım.
Hoşgeldin anane hoşgeldin
Hzsjsjs vallaha hamile oldugunu 8. Aya kadar anlamayan hastaları duyduktan sonra hiç bir hastaya inanmam dmdkdkBilemedin, gaz sancısı.
Hadi çocum hadi başka kapıya.
Hzsjsjs vallaha hamile oldugunu 8. Aya kadar anlamayan hastaları duyduktan sonra hiç bir hastaya inanmam dmdkdk
Sus ya korkuyom ondan zaten benHzsjsjs vallaha hamile oldugunu 8. Aya kadar anlamayan hastaları duyduktan sonra hiç bir hastaya inanmam dmdkdk
Ben de korkuyorum ama kınamak için demedim yahuSus ya korkuyom ondan zaten ben![]()
Jdjd merak etme bir kaç yıl sonra bu konularda sana yardımcı olurumSus ya korkuyom ondan zaten ben![]()
Ama konular sıkıcı gibi sence?Cinsellik başlığı sıkıcı olur diye girmiyordum, meğer orası da kalabalıkmış ya kız. Herkeşlerin mi cinzelliğine zeval geldi annem bu ne kalabalık. Çok ilgınç.
Heh konu madem gözlerden uzak +18 sayfalarına taşındı, ben de aklıma takılan bi şeyi sorayım; yav bu "Boyu değil işlevi" geyiği, tam bir erkek tesellisi değil mi hanımlar?
Çirkinleşeceğim dikkat liffen okumayı bırakabilirsiniz:
Bi siyahi penisi değil yani konu, ortalamadan daha aşağı bir boy var konuda ve hala "İşlevi işlevi"..
O boyu değil işlevi geyiği, siyahilere bi gönderme olarak ortaya çıkmış bildiğim kadarı ile önce, nitekim uzun ve fakat kan akışı fazla uzun olan peniste sertleşmeyi yeteri kadar sağlayamıyor diye deniyormuş, ondan diyollamış (Yoksa beni mi keklediler bilmiyorum).
Belli bi ortalamada değilse, işlevi de tartışılır ki. İşlevi de işlevi, nedir yani bu işlevi jonglörlük mü yapıyor bazılarınınki ekstradan, napıyor süpürge fişi gibi çekince makaraya geri mi sarıyor?
Ha şunu yapıyorsa mesela, saygı duyarım:
Ama konular sıkıcı gibi sence?
Yorumumu buldum la cinsellik bölümünde ahaha:
Düklerden konu buraya gelmesin diye epey uğraştık ama günün bu saati canı sıkılıyor da insanın.
Hepiniz yine köşelerinize çekildiniz. Ne kadar çok boş vakit veriyorlar olm bana diye hem sevildim hem üzüldüm. Ulen acaba evdekiler beni muhatap mı almak istemiyorlar da bana çaktırmıyorlar?
Fantezi durumu olabilir de fkdjdj alakasız cevapAy bu +18'i yeni kesf ettim. Bunlar nasil konular
Biri diyor kocam seks sirasinda sirtima, kafama vuruyor normalmi? Cevap af edersin ben sexi severim..
Bu ne yaaa?????![]()
Cinsellik başlığı sıkıcı olur diye girmiyordum, meğer orası da kalabalıkmış ya kız. Herkeşlerin mi cinzelliğine zeval geldi annem bu ne kalabalık. Çok ilgınç.
Yorumumu buldum la cinsellik bölümünde ahaha:
Düklerden konu buraya gelmesin diye epey uğraştık ama günün bu saati canı sıkılıyor da insanın.
Hepiniz yine köşelerinize çekildiniz. Ne kadar çok boş vakit veriyorlar olm bana diye hem sevildim hem üzüldüm. Ulen acaba evdekiler beni muhatap mı almak istemiyorlar da bana çaktırmıyorlar?
Cinsellik bölümü benim kırmızı çizgim hanımlar, şu forumda bdv ile kapışır benim için. Hele bazen çogzel konular oluyor.Ay bu +18'i yeni kesf ettim. Bunlar nasil konular
Biri diyor kocam seks sirasinda sirtima, kafama vuruyor normalmi? Cevap af edersin ben sexi severim..
Bu ne yaaa?????![]()
Sen neredesin sabahtan beri?Merhabaaa
Geceden beri yazılanları okuya okuya geliyordum, sayfalar hunharca artıyordu, yetişemiyordum ağlıyordum... kiii sayfalar bitti![]()
AHAJAJDKAKDKDKJKKYorumumu buldum la cinsellik bölümünde ahaha: