Şimdilik güzel gibi, küçük uyuyor, büyük babasıyla çizgi film izliyor, ben de gece küçük kızım yüzünden pek uyuyamadım, çok uyandı nedense. Hafif sarhoş gibiyim. Evde olmak dışında bir sıkıntımız yok. Her hafta sonu bir orman havası almaya alışmışım, çok bunalıyorum ama yapacak bir şey yok tabi.Benim kız uyumuyoorr uyumuyor, o uyuyunca da ne yapacağımı şaşırıp hiçbir şey yapamadığımı farkediyorum
Uyanıkken telefonu görmesin diye saklıyorum. Saçlarım yoluk tavuğa döndü kuaförcülük oynayacak diye. Amaaan öyle işte.
Sizin nasıl geçiyor pazar gününüz :)
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Her gün her gün yemek mi yapılır isyanına en iyi çözümü, köfte, makarna (erişte, bulgur pilavı da olabilir), buharda pişmiş limonlu zeytinyağlı sebze karışımı ya da salata da bulduk. Bir de fırın yemekleri işte; fırın mücver, izmir köfte, sebzeli tavuk, lazanya, pizza gibi... Çok çeşitli şeyler pişirmiyoruz ama en azından sebze-karbonhidrat-protein dengesini tutturmaya çalışıyoruz. Ama hayatımın hiçbir döneminde bu kadar yemek yapmam ben ya.Ben de yemek yapmaktan bıktım vallahi. Corona yokken dışarıdan filan söylüyorduk canım yapmak istemezse, kızıma kadar yapıp rahat ediyordum. Şimdi dışarıdan da söylenmiyor her gün ne yapsam diye ifrit oluyorum
Senin o mod geçmiş, bende neden geçmedi de üstüme yapıştı bilmiyorum. Belki aslında değişmemişimdir, özümü bulmuşumdur. Böyle yufka yürekliyimdir belki de.Doğum sonrası dayanamazdım ben de, ilk iki sene oğlan full bana bağımlı olduğu dönemlerde "Guzuğğğm" derken film izleyemiyordum. Neyse ki bu sene eski ayarlarıma döndüm.
Şaşkın (Bedazzled) yerli değil. Şeytanla anlaşma yapan bir adamın başına gelenler ve ilk dilek hakkını onu test etmek için Big mac menü söyleyerek harcayan bir adam yani düşün. :)))
Fragmana bak alırsın o eğlenceyi, ne desem spoiler olur:
Senin daha ikinci, bebe de ondan. Ben bir doğurdum cicim, 3 buçuk yaşa geldi geçiyor. İkinciyi de geçir daha hele bakarsın ondan sonra. :)))Şimdilik güzel gibi, küçük uyuyor, büyük babasıyla çizgi film izliyor, ben de gece küçük kızım yüzünden pek uyuyamadım, çok uyandı nedense. Hafif sarhoş gibiyim. Evde olmak dışında bir sıkıntımız yok. Her hafta sonu bir orman havası almaya alışmışım, çok bunalıyorum ama yapacak bir şey yok tabi.
Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Her gün her gün yemek mi yapılır isyanına en iyi çözümü, köfte, makarna (erişte, bulgur pilavı da olabilir), buharda pişmiş limonlu zeytinyağlı sebze karışımın ya da salata da bulduk. Bir de fırın yemekleri işte; fırın mücver, izmir köfte, sebzeli tavuk, lazanya, pizza gibi... Çok çeşitli şeyler pişirmiyoruz ama en azından sebze-karbonhidrat-protein dengesini tutturmaya çalışıyoruz. Ama hayatımın hiçbir döneminde bu kadar yemek yapmam ben ya.
Senin o mod geçmiş, bende neden geçmedi de üstüme yapıştı bilmiyorum. Belki aslında değişmemişimdir, özümü bulmuşumdur. Böyle yufka yürekliyimdir belki de.
Ve bu film cidden ilgimi çekti. Eşim de sever böyle eğlenceli hikayeleri. Akşam bakarız belki buna. =)
Teessüflerimi fışkırtırım kızlar size
Ne güzel okuyordum mesajlarınızı, neden tamamen terkettiniz ki öteki konuyu?
Okumak iyi geliyordu, geçen gün bahsi geçince geyik topiği geldim de gördüm. Arada oraya da yazsanız ne güzel olur
İçime umut kırıntıları serptiğin için teşekkür ederim. Hayat romantik komediyle geçmiyor çünkü.Senin daha ikinci, bebe de ondan. Ben bir doğurdum cicim, 3 buçuk yaşa geldi geçiyor. İkinciyi de geçir daha hele bakarsın ondan sonra. :)))
Aa yoo şimdi beyimin hakkını yedirmeyim evlendiğimizden beri yapar zaten. Bulaşık, çamaşır, temizlik. Bi yemek yapmıyor işte. Bir kere duygu sömürüsüyle pilav yaptırmıştım. Dedim ben bu somürüye harcadığım enerjiyle 3 çeşit yemek yapardım. En iyisi boşver uğraşma
Merhametli nedense, beni bi iş yaparken görünce kendi de kalkıveriyor. Ben aynısınj yapmıyorum meselaUmarım böyle devam eder
Geçmiş olsunGünaydın kızlar.
Ne kötü bir pazar.
Memlekette bir akrabamızda korona çıkmış.
İlk vakadan 5 gün sonra 20 saat yakın otobüs yolculuğu yapmış, 82 yaşında bir amca. Hem üzüldüm hem kızdım, daha bugün özel araçla gidecek olanlar vardı.Ne olacak, insanlar bu kafadayken sokağa çıkma yasağı gelmiyorken nasıl bitecek bu günler. Evde iyice bunalmaya başladım.
Ben balkona gidiyorum, biraz da orda depresyona giricem.
Merhametli nedense, beni bi iş yaparken görünce kendi de kalkıveriyor. Ben aynısınj yapmıyorum mesela
Şırıngayla deneyebilrsin ama istersen, flörtün bey balkondan atıversin.
Benim balkonum deniz manzarali hih.Ben balkona gidiyorum, biraz da orda depresyona giricem.
Bi oyun yapalım oynayalım, içinde dük olmayan. Ya da isterseniz olabilir bana uyar. Herkes kendinden 3 bilgi versin mesela en sevdiği x, hikayesi varsa anlatsın, ya da başınıza gelen enler filan, en rezil hissettiğin an vs. Mesela benim en rezil hissettiğim an buradaki düklü konuşmalarım değil. Öğrenmek istemez misin?
Kiz oyle cocugu napayim ne anladim o isten.Şırıngayla deneyebilrsin ama istersen, flörtün bey balkondan atıversin.
Evlenelim miBenim balkonum deniz manzarali hih.
Az onceki yorumunun intikami olsun bu da abahs
Günaydın kızlar.
Ne kötü bir pazar.
Memlekette bir akrabamızda korona çıkmış.
İlk vakadan 5 gün sonra 20 saat yakın otobüs yolculuğu yapmış, 82 yaşında bir amca. Hem üzüldüm hem kızdım, daha bugün özel araçla gidecek olanlar vardı.Ne olacak, insanlar bu kafadayken sokağa çıkma yasağı gelmiyorken nasıl bitecek bu günler. Evde iyice bunalmaya başladım.
İstemeyiz diyeceğimizi düşünüyor musun gerçekten.Bi oyun yapalım oynayalım, içinde dük olmayan. Ya da isterseniz olabilir bana uyar. Herkes kendinden 3 bilgi versin mesela en sevdiği x, hikayesi varsa anlatsın, ya da başınıza gelen enler filan, en rezil hissettiğin an vs. Mesela benim en rezil hissettiğim an buradaki düklü konuşmalarım değil. Öğrenmek istemez misin?
Ikinci kadin olmam ben. Bosan oyle gel.Evlenelim mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?