Ben de aynısını sormuştum.
Fakiriz biz film Hatun basmış parayı pro olmuş, her şeyi görüyor tabii.
Pro olmayanlar cinsellik bölümüne de yazamıyordu eskiden. Nasıl dram dolu günlerdi anlatamam. Yokluk, sefalet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de aynısını sormuştum.
Fakiriz biz film Hatun basmış parayı pro olmuş, her şeyi görüyor tabii.
Aaa bi dk +18i de sadece prolar göremiyor mu? Siz oraya da mı giremiyorsunuz
Ahahfha bilgisayarı telefonu falan fırlatıp atmasınlar daAcaba "Ulan biz ne yapıyoruz" deyip aydınlandılar mı, yoksa pipiler deryasına düşüp elleri titreyerek çarpıya basıp kaçtılar mı?
Tabii ki GÖREBİLİYORUZ.Aaa bi dk +18i de sadece prolar göremiyor mu? Siz oraya da mı giremiyorsunuz
Giriyoruz çok şükür AllahımaAaa bi dk +18i de sadece prolar göremiyor mu? Siz oraya da mı giremiyorsunuz
Hadi ya. Amaaan ne ayrıcalığı kaldı proluğunGirebiliyooz
Hemi de yorum da yazabiliyoz artık
Okuyan sayısı herhaldeHadi ya. Amaaan ne ayrıcalığı kaldı proluğun
Ay nasıl elitist çıktıııı.Hadi ya. Amaaan ne ayrıcalığı kaldı proluğun
Yoo fakirler daha çok bence. Sonuçta zengin parasıyla fakir...Ay nasıl elitist çıktıııı.
Fakirsek şaapmıyor muyuz, niye +18e yazamayalım
Herşeyler bu zenginlere özel çünkü.Ay nasıl elitist çıktıııı.
Fakirsek şaapmıyor muyuz, niye +18e yazamayalım
Ben orta direk o zaman. Ne paramla ne....Yoo fakirler daha çok bence. Sonuçta zengin parasıyla fakir...
Hadi ya. Amaaan ne ayrıcalığı kaldı proluğun
Girip bakıyorlar mı ne yapıyor diye, buraya da mı sıçradı o durum?Çok eskiden konuya kimlerin baktığını biz fakirler de görebiliyorduk, artık göremiyoruz.
Bir de prolar son görülmeyi kapatabiliyor, biz kapatamıyoruz, ne kadar şanslısınız
Rahat rahat stalk yapamıyorum, nerede olduğum kabak gibi görünüyor çok üzücü.
Hadi ya. Amaaan ne ayrıcalığı kaldı proluğun
Sürtünmeyi unutma, sürtünme önemli.Bir de bence bunu yeni üyeler kendini bdv'ye atıp cinsel hayatlarını anlatmasınlar diye yaptılar.
Yoksa ortalık kocam bana yanaşmıyor konularından geçilmezdi
Kocam bana yanaşmıyor bdv konusu, +18e yakışmaz lütfenBir de bence bunu yeni üyeler kendini bdv'ye atıp cinsel hayatlarını anlatmasınlar diye yaptılar.
Az önce avladım birini. gırgır dedim o da ‘ben de süpürürken eğiliyorum, yürürken kalça çıkarıyorum’ dedi.Bir de bence bunu yeni üyeler kendini bdv'ye atıp cinsel hayatlarını anlatmasınlar diye yaptılar.
Girip bakıyorlar mı ne yapıyor diye, buraya da mı sıçradı o durum?
Bizi kim napsın ya
Kaç kişi kalmışSeviye düştükçe okuyucu sayısı da düşüyor ha gayret
Biz dahil 15 kişiKaç kişi kalmış