• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Acaba "Ulan biz ne yapıyoruz" deyip aydınlandılar mı, yoksa pipiler deryasına düşüp elleri titreyerek çarpıya basıp kaçtılar mı?
Ahahfha bilgisayarı telefonu falan fırlatıp atmasınlar da :D

Aaa bi dk +18i de sadece prolar göremiyor mu? Siz oraya da mı giremiyorsunuz :KK53:
Tabii ki GÖREBİLİYORUZ.
+18 kırmızı çizgim, oraya girip okuyup yazamazsam elim ayağım titrer.

Ay nasıl elitist çıktıııı.
Fakirsek şaapmıyor muyuz, niye +18e yazamayalım :KK70:
Herşeyler bu zenginlere özel çünkü.
Yakında bunlara ayrı konu açarlar bizim gibi normal Sıradan insanla karantinada kalamazlar, onların cinsel fanzetileri pipileri bile değişiktir

Hadi ya. Amaaan ne ayrıcalığı kaldı proluğun:63:

Çok eskiden konuya kimlerin baktığını biz fakirler de görebiliyorduk, artık göremiyoruz.
Bir de prolar son görülmeyi kapatabiliyor, biz kapatamıyoruz, ne kadar şanslısınız :(
Rahat rahat stalk yapamıyorum, nerede olduğum kabak gibi görünüyor çok üzücü.

Çok eskiden konuya kimlerin baktığını biz fakirler de görebiliyorduk, artık göremiyoruz.
Bir de prolar son görülmeyi kapatabiliyor, biz kapatamıyoruz, ne kadar şanslısınız :KK43:
Rahat rahat stalk yapamıyorum, nerede olduğum kabak gibi görünüyor çok üzücü.
Girip bakıyorlar mı ne yapıyor diye, buraya da mı sıçradı o durum?
Bizi kim napsın ya😂

Bir de bence bunu yeni üyeler kendini bdv'ye atıp cinsel hayatlarını anlatmasınlar diye yaptılar.
Yoksa ortalık kocam bana yanaşmıyor konularından geçilmezdi :KK53:
Az önce avladım birini. gırgır dedim o da ‘ben de süpürürken eğiliyorum, yürürken kalça çıkarıyorum’ dedi.
Usulca çıktım konudan😂

Girip bakıyorlar mı ne yapıyor diye, buraya da mı sıçradı o durum?
Bizi kim napsın ya😂

"Ayy bu da amma çatal dilli, bakalım kendi konuları nasılmış" deyip profilime girmeye çalışan olursa görebilir bence.
O sırada "x kişinin profilini dikizliyor" yazısını görmelerini istemem :KK53:

Back