- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Ara ara koyduğumuz için kim kimi yakaladıysaHepiniz foto koyup hiçbiriniz birbirinizi görmediniz mi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ara ara koyduğumuz için kim kimi yakaladıysaHepiniz foto koyup hiçbiriniz birbirinizi görmediniz mi
Bak ben doğru düşünmüşüm seni Avatarının yanaksız Angelina olması bilinçaltının bir tezahürü mü acaba
Daha çok tanımak isterim seni tatlı qıs
12 misafir napıyosunuz olum konuda? Hayır noluyor başkalarının geyiğini okuyunca anlamıyorum ki
Faydalı bi şey de paylaşmıyoruz
Böhüüü profile koy Lyanna Mormont kendimi keserim
Aha tam da ikinci mesajın yüzünden foto koymam. Kurtlar sofrası burası, giren çıkan belli değil12 misafir napıyosunuz olum konuda? Hayır noluyor başkalarının geyiğini okuyunca anlamıyorum ki
Faydalı bi şey de paylaşmıyoruz
Seninle Elmacık kemiğimi paylaşabilirimbunu hiç düşünmemiştim. Olabilir valla, elmacık kemiğine hasret kalmışsam demek
Tanışalım
Ben ben yazdım, topiğin kalitesini arttırdımEkmek tarifine bakıyorlardır belki
Ben arada ekmek görmüştüm.
He gecenin bu saatinde böyle bir başlıkta ekmek tarifiEkmek tarifine bakıyorlardır belki
Ben arada ekmek görmüştüm.
Misafir 8e düştü birkaç kişiyi kaçırttımAha tam da ikinci mesajın yüzünden foto koymam. Kurtlar sofrası burası, giren çıkan belli değil
Seninle Elmacık kemiğimi paylaşabilirim
Nerede görüyorsunuz yahu?Misafir 8e düştü birkaç kişiyi kaçırttım
Şey prolar görüyor sadeceNerede görüyorsunuz yahu?
Nası pro olunuyor?Şey prolar görüyor sadece
Nereden görüyorsun? Ben fakirim diye mi görmüyorumMisafir 8e düştü birkaç kişiyi kaçırttım
Ben de aynısını sormuştum.Nerede görüyorsunuz yahu?
Ara ara pro üyelik veriyorlar bağış kampanyası, yarışma vs gibi onun dışında da alınıyor sanırım emin değilim.Nası pro olunuyor?
Çok eziklendim şuan hemen olucam
Elf gözlerim her şeyi görüyorBen de aynısını sormuştum.
Fakiriz biz film Hatun basmış parayı pro olmuş, her şeyi görüyor tabii.
Ben ben yazdım, topiğin kalitesini arttırdım
Misafir 8e düştü birkaç kişiyi kaçırttım
Kirmizililarin kalp gözü acik oluyor,sen dervis olamazsinNereden görüyorsun? Ben fakirim diye mi görmüyorum