Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben seni ufak tefek, balıketi, hanım hanımcık, böyle hafif utangaç falan düşünüyordumYa inanır mısın hayatım boyunca hep bunu duydum
Dışarıdan nasıl algılanıyorum çok merak ediyorum gerçekten.
Ben gör-me-dim!Gündüz tam da bu başlığa foto koydum ben daha napayım
Aman daha iyi boşver
Bir kördüğüm ki içim, çözdükçe dolanıyor...
Yok baby mom ben ama alıp mıncırmalık yanacıklarım hele makyajsız 15 yaş ergen suratım var
Ben gör-me-dim!
E ben gösterdiiimBacım 1 dk.
Şimdi, night haşırt dedi koydu, ben bir de profil foto yaptım, e bizim hakkımız.
Millet piksel piksel kendini yolluyor, bırak da göreyim yani.
Ne kadar ekmek o kadar köfte hıhhh
Benimkilere yanak demek, yanaklara hakaret olur.Aa ben de yanaklıyım. Sebep bu demek ki
Nereni nereniE ben gösterdiiim
Oha artık oha. Görmesek yiyeceğiz.Benimkilere yanak demek, yanaklara hakaret olur.
Mersin yaylaları misalı, yer yer tepecikli, gülünce bir toros efektli, salınca gıdıda birleşen küçük minnoş sıradağlar.
Bulldog gibiyim
GözlerimiiiNereni nereni
Heryeriniiii olmadan olmazGözlerimiii
Yanak görmediysen başka fotoya bakmışsındır Iyanna nası yaOha artık oha. Görmesek yiyeceğiz.
Bakmayın yazdıklarına inanmayın a dostlar.
Olm yanak var ama yok sıradağmış yok yaylaymış bulldogmuş falan. Abartma işte. Yanak yaniYanak görmediysen başka fotoya bakmışsındır Iyanna nası ya
Ben seni ufak tefek, balıketi, hanım hanımcık, böyle hafif utangaç falan düşünüyordum
Bak ben doğru düşünmüşüm seni Avatarının yanaksız Angelina olması bilinçaltının bir tezahürü mü acabaAy cidden öyleyim
Balıketli değilim ama yapı olarak hafif etli ve yanaklıyım. Bir ara 41 kiloyu görmüştüm, o zaman bile etliydim. Böyle dal gibi kızlardan değilim.
Kardeşimin bir arkadaşı daha önce fotoğraflarımı görmüş, yüz yüze tanıştıktan sonra "kız senin ablan zayıfmış" demiş kardeşime. Yanak etkisi asdfg
Utangaç bir görüntüm de var niyeyse. Tanıdıktan sonra hep "e sen böyle değildin" diyorlar.
Daha çok tanıdıktan sonra iseee...
Neyse oralara girmeyeyim
En doğru çıkarım bu olduHepiniz foto koyup hiçbiriniz birbirinizi görmediniz mi