- 26 Kasım 2019
- 4.812
- 16.893
Süt çıkarma amaçlı olananı bilmiyorum evet
Yalnız bu mesaja Lyanna Mormont nın muhteşem ifadesi koyması
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Süt çıkarma amaçlı olananı bilmiyorum evet
AhahshshOhoooo. O da bir sey mi.
Biz sigara kullanmadığımız için, bizimki bilmiyordu ne olduğunu.
Okulda öğretmişler.
Biz çocuğu okula kotu alışkanlıklar için mi yolluyoruz?
Benimki favori olduğundan değil, imkan olmadığındanBenim de en favori korunma yöntemim bu kesin çözüm
Aynı şey aklımdan geçmişti deYalnız bu mesaja Lyanna Mormont nın muhteşem ifadesi koyması
Benimki favori olduğundan değil, imkan olmadığından
Yoksa peheeyy neler yapardım ahfah
Aynı şey aklımdan geçmişti de
Yaa çok tatlı.Yalnız bu mesaja Lyanna Mormont nın muhteşem ifadesi koyması
Yok anacim, vizyon yok.
Hayır, taklit et yahu. Kaç tane ejderyasi olan kadın var?
Azıcık sarı cadıdan örnek al, o da yok.
Üniversite sınavı başvuruları geçti mi ben de girecektim yaaaOf yaa şimdi gördüm mesajını üniversite sınavı ertelenmiş mi? Keşke başvursaydım birşey kalmadı çalışamam diye başvurmadım ne güzel ders çalışırdım biraz
Üniversite sınavı başvuruları geçti mi ben de girecektim yaaa
Üniversite sınavı başvuruları geçti mi ben de girecektim yaaa
KsksjsndksksskNe var alla alla, hayal de beğendiremiyoruz. Oğlanın düğünü de yemekli yaparım ejderya etli. Daha nolsun?
En son sayfa 18'de kalmışım
Siz burada diziler replikler derken ben bugün öğlen bire kadar uyumuşum, kendime inanamıyorum şöyan, aslında pamuk gibi bir kadınmışım da beni bu uykusuzluk mahvetmis
Bu uyku bana bir hafta yeter şimdi corona düşünsün
Ne diyorduk, kocası olmayanlar koca bebesi olmayanlara bebe-ler nasip olsun
Ksksjsndkskssk
Sünnet düğünlerindeki pilava çüklü pilav denirdi, seninki ejderhalı olacak, görmedik demeyiz
Koca demeyelim de sevgili olacak elit bir bey diyelim.Ne diyorduk, kocası olmayanlara koca bebesi olmayanlara bebe-ler nasip olsun
5'te yatıp 7 buçukta kalktık oğlumla, eşim yüzümün gözümün perişanlığını görünce halime acıyıp sen tekrar uyu didi bende bu teklife 5 saat uyuyarak karşılık vermişim, bir daha böyle birşey yapmaz artıkBir de 3 saat 5 saat diyordun, ben sabah 7 de ancak uyuyabildim 10.00 da da uyandım, beynimi hissetmiyorum şu an
Aynen sevgili candır, en güzeli en heyecanlısıKoca demeyelim de sevgili olacak elit bir bey diyelim.
Koca da fazla geldi bir anda, sevgili iyidir
koca deyince kokulu çoraplar, kirli boxerlar , kaşınan sırt ve göbekler işin içine giriyor demiKoca demeyelim de sevgili olacak elit bir bey diyelim.
Koca da fazla geldi bir anda, sevgili iyidir