Keşke güzel olsam jfjfdk parasını verirsen olurumYa alın şu kızı nolur.
Hem genç, hem güzel hem tıp okuyor, hem çocuğu yok hem bekar
Az daha yazayım da nazardan çatla
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Keşke güzel olsam jfjfdk parasını verirsen olurumYa alın şu kızı nolur.
Hem genç, hem güzel hem tıp okuyor, hem çocuğu yok hem bekar
Az daha yazayım da nazardan çatla
Bebeli tayfanın arasına düştük bi de üstüne bebemiz yok diye azar yiyoruz
Eyyy çocuksuzlarrrrYo dostum yo bizi eziyorlar görmüyor musun? Spor yapıyorum, bakım yapıyorum diyorlar. Siz kim köpeksiniz diyorlar farkında değil misin? Hiç de ağır değil yoo.
Ne kadar da anneliğe aşık bir kadın.Inşallah memelerini sıkıp memenin ucuna süt getirmeye uğraşırlarken bu ay adetim gecikti derler.
Bu nasıl bir beddua ulan?
Vay anasını hiç aklıma gelmediydi, daha beteri zaten giyotin
Şuanlık evet ama gelecek planlarımızda yokYav hepinizin mi kocası var?
Geçen gün biraz sessizlik istediğim için saklandım evin içinde balkondan yatak odasına geçtim çaktırmadan, benim kız balkona bakıp anne diye ağlayınca eşimin bir koşuşu var balkondan atladım zannetmiş
Ne kadar da anneliğe aşık bir kadın.
balkona sigaraya kaçmadan hemen önce of yeter artık aticam kendimi bi yerden yaaa diye çığlık attığım için öyle gelmiş aklına beyefendininCok ayip ama kahkaha attigimi gizleyemeyecegim
Bunu yaşamış biri olarak, benim gibi ol inşallah diye de telaffuz edebilirim benİçimdeki şeytanı bu kadar tutabildim ahsjsjs.
Yo dostum yo bizi eziyorlar görmüyor musun? Spor yapıyorum, bakım yapıyorum diyorlar. Siz kim köpeksiniz diyorlar farkında değil misin? Hiç de ağır değil yoo.
Olm ejderyan olsa bin üstüne git Beyaz Saray'a, Kremlin'e vs yerleş dünyayı yönet.Bize guş diye verdiler ya İdrak aa. Ejderya ise büyütelim de keselim. Sende ejderya etli tarifler vardır. Sadece kuyruğundan yesek, o tamamlanır geri değil mi? Dünyanın açlık sorununu çözdüm şoan.
Seni döverim benim manitam bile yok.Ayrıca sizin kocalarınız yanında ohhh ben daha konuşamıyorum bile biz kmlerce uzaktan sosyal mesafeyi koruyoruz
Ben kardeşim üzerinde deneyimlemiştim bu süreci. Tamamen benim eserim kendisi.Öbürü sade gey. Tespihli maço gey diye öğretesim var ama okulda öğretmenlerinin çocuğum ve ailesi yani biz hakkında berbat fikirleri olsun istemiyorum. Çocuk eğitmek çok eğlenceli bildiğiniz gibi değil
Biz de koruyoruz anam biz deAyrıca sizin kocalarınız yanında ohhh ben daha konuşamıyorum bile biz kmlerce uzaktan sosyal mesafeyi koruyoruz
Benimkide askerlık arkadaşım olma yolunda yavaş yavaş o durumdayızOlm ejderyan olsa bin üstüne git Beyaz Saray'a, Kremlin'e vs yerleş dünyayı yönet.
Hayale bak,pilav üstü ejderha
Seni döverim benim manitam bile yok.
Gidicem bu başlıktan ben
Ne pis çıktınız arkadaş siz de ya.Bunu yaşamış biri olarak, benim gibi ol inşallah diye de telaffuz edebilirim ben
Haberi olmayan garibanlar olayı çözene kadar ben kınamı yakıveririm
Djjdjdk o sizin şeyliğiniz ne bileyim aynı evde tüm günBiz de koruyoruz anam biz de
Olm ejderyan olsa bin üstüne git Beyaz Saray'a, Kremlin'e vs yerleş dünyayı yönet.
Hayale bak,pilav üstü ejderha