Ben yenı başladım dkdkk sanırım 4 sezon varYani gerçekten bu Inglizlerde birsey var ya, Benedict, Aidan.
Ve Benedictin sesi birde ya harika adam harikaa.
Bekle, Sherlock'un yeni sezonumu çikti??????????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yenı başladım dkdkk sanırım 4 sezon varYani gerçekten bu Inglizlerde birsey var ya, Benedict, Aidan.
Yokuspokus bu kız beni öldürecek ahhasfs laflara bakar mısınCidden çirkin ama rolü çekici
Dışarda gorsem bakmam ıyy burna bak şeyinden daha buyuk derim
Bunu diyememin tek sebebi şeyi hakkında fikrimin olmamasıCidden çirkin ama rolü çekici
Dışarda gorsem bakmam ıyy burna bak şeyinden daha buyuk derim
Aidan deyince hep Being Human'daki Aidan geliyor aklıma.Yani gerçekten bu Inglizlerde birsey var ya, Benedict, Aidan.
Ben yenı başladım dkdkk sanırım 4 sezon var
Senın dedıgın diziyi de izleyecemNe kadar sanslisiiiin, yeni basliyorsun
Ancak söyleyim, 4üncü sezon pek iyi degil fakat Benedict var. Oda yeter
Aidan deyince hep Being Human'daki Aidan geliyor aklıma.
İngiliz oyuncular deyince de aklıma direkt Harry Potter, Doctor Who ve GoT geliyor.
Senın dedıgın diziyi de izleyecem
Aa kim oynadı Being Human'da?Eveet! Being Human'dada oynamisti o. Ayni kisi yani. Ordada harikaydi o hayalet kiz ile. O diziyide çok sevmistim.
Ayirten Ingliz olarak Martin Freemanide (Hobbit) severim. Yakisikligindan degilde, harika oyunculugundan.
Yoksa nasıl enerjimi atacam ama böylelerinigörünce gerçek hayat tam bir hayal kırıklığı dkdkdkIzle bacim, bende kaç gecedir izliyorum. Herkese bir Aidan Turner lazim
Yanıyorsun Fuat AbiiiYoksa nasıl enerjimi atacam ama böylelerinigörünce gerçek hayat tam bir hayal kırıklığı dkdkdk
Bir şeyler yapmalıyım
Nereye la? Ben bir yere bir şey yazmadım. Burnumu burdan çıkarmıyorum ahdha bi de arada +18e bakıyorum, oradan mahrum kalamamUla konuya hepiniz yazmışsınız da bi bana "Gel Night bacım burada sinir bir konu bulduk makaraya sar" diye işaret çakmamışsınız ya la asldkaldja. Yorumlarınıza beğenmedim goyarak konu sahibi ve zengin ilkokul terkleri savunacağım şimdi.
Yanıyorsun Fuat Abiii
Nereye la? Ben bir yere bir şey yazmadım. Burnumu burdan çıkarmıyorum ahdha bi de arada +18e bakıyorum, oradan mahrum kalamam
Aa kim oynadı Being Human'da?
Ben US versiyonunu izledim.
David Tennant'ı çok severim ben de Doctor Who'dan dolayı.
Yok ya benı açmadı +18 pof eğlenceli şeyler yok
Benim baktigim dizide bu sahne var. Come to the dark side bacim
Tamam UK versiyonuna da bakayım madem.US versyonunumuuu? Hayir UK versyonu izlemen lazim. Acil! Bu Aidan ordada harikalar yaratiyor.
David Tennant harika bir oyuncu ya. Bende Dr Whodan seviyordum. Jessica Jones'dede yine çok iyi rol yapiyor.
Benim baktigim dizide bu sahne var. Come to the dark side bacim
Ahahfhs bu karantina en çok seni vurdu vanderNe ettin sen ya ayyy bana su dökün su yetmezzzzzzz
Bana susuzlugumu giderecek musluk bulun Yokuspokus
Bu dizi kesınlıkle izlemeliyim sen bana bu kesıtlerı at dkdkddk