• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Yani gerçekten bu Inglizlerde birsey var ya, Benedict, Aidan.

Ve Benedictin sesi birde ya harika adam harikaa.

Bekle, Sherlock'un yeni sezonumu çikti??????????
Aidan deyince hep Being Human'daki Aidan geliyor aklıma.

İngiliz oyuncular deyince de aklıma direkt Harry Potter, Doctor Who ve GoT geliyor.

Aidan deyince hep Being Human'daki Aidan geliyor aklıma.

İngiliz oyuncular deyince de aklıma direkt Harry Potter, Doctor Who ve GoT geliyor.

Eveet! Being Human'dada oynamisti o. Ayni kisi yani. Ordada harikaydi o hayalet kiz ile. O diziyide çok sevmistim.

Ayirten Ingliz olarak Martin Freemanide (Hobbit) severim. Yakisikligindan degilde, harika oyunculugundan.

Eveet! Being Human'dada oynamisti o. Ayni kisi yani. Ordada harikaydi o hayalet kiz ile. O diziyide çok sevmistim.

Ayirten Ingliz olarak Martin Freemanide (Hobbit) severim. Yakisikligindan degilde, harika oyunculugundan.
Aa kim oynadı Being Human'da?
Ben US versiyonunu izledim.

David Tennant'ı çok severim ben de Doctor Who'dan dolayı.

Ula konuya hepiniz yazmışsınız da bi bana "Gel Night bacım burada sinir bir konu bulduk makaraya sar" diye işaret çakmamışsınız ya la asldkaldja. Yorumlarınıza beğenmedim goyarak konu sahibi ve zengin ilkokul terkleri savunacağım şimdi.

Yoksa nasıl enerjimi atacam ama böylelerinigörünce gerçek hayat tam bir hayal kırıklığı dkdkdk
Bir şeyler yapmalıyım
Yanıyorsun Fuat Abiii :D

Ula konuya hepiniz yazmışsınız da bi bana "Gel Night bacım burada sinir bir konu bulduk makaraya sar" diye işaret çakmamışsınız ya la asldkaldja. Yorumlarınıza beğenmedim goyarak konu sahibi ve zengin ilkokul terkleri savunacağım şimdi.
Nereye la? Ben bir yere bir şey yazmadım. Burnumu burdan çıkarmıyorum ahdha bi de arada +18e bakıyorum, oradan mahrum kalamam :D

Yanıyorsun Fuat Abiii :KK70:

Nereye la? Ben bir yere bir şey yazmadım. Burnumu burdan çıkarmıyorum ahdha bi de arada +18e bakıyorum, oradan mahrum kalamam :KK70:

2 gün sonra ilk kez güneşi gördüm (BDVye çıktım) meğer millet her yerlerde fink atarmış anam. Aldatılmışız.

Aa kim oynadı Being Human'da?
Ben US versiyonunu izledim.

David Tennant'ı çok severim ben de Doctor Who'dan dolayı.

US versyonunumuuu? Hayir UK versyonu izlemen lazim. Acil! Bu Aidan ordada harikalar yaratiyor.

David Tennant harika bir oyuncu ya. Bende Dr Whodan seviyordum. Jessica Jones'dede yine çok iyi rol yapiyor.

US versyonunumuuu? Hayir UK versyonu izlemen lazim. Acil! Bu Aidan ordada harikalar yaratiyor.

David Tennant harika bir oyuncu ya. Bende Dr Whodan seviyordum. Jessica Jones'dede yine çok iyi rol yapiyor.
Tamam UK versiyonuna da bakayım madem.

Benim baktigim dizide bu sahne var. Come to the dark side bacim :KK70:

İleri ala ala izledim, sonra devamı geliyor mu :D

Back