- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
O ödlek kim açık konuş, bağa mı didin
Kaçabilirsin ama saklanamazsınNick değiştirsen bile üçüncü mesajında tanırız
Karşılıksız bu işi zevkine yapan bir ben varım kardeş, ne kadar foto o kadar foto bu klanın kuralı.
Kaç da yatıyorlarAma bebeler uyumadan mal beyanı, çin çin falan yok demiştik.
Litfen
Biz ki beylerine ölesine geyşa, ölesiye sevgi dolu iki hatunuz; burada zenci dükleri diye diye bizimlen eğlendiler. Ben böyle bir edepsizlik görmedim idrak bacım. Ben ki ömrü hayatımda dük nedir bilmem; ehlakım el vermiyor dük diyorum bak sen anla öyle bir edep.
.
Sıdıka yaz kimse tanımaz
Bana niye giydiriyorsun bacı sen bugün yaBen hayatta kalmak için onlarca kimlik ürettim kendime kızıaam. Hayatta tanıyamazsın, yeri gelir nazmiye hanım olurum, gerekirse kukunaz olur özel üniversiteden 8 yılda mezun olamam. Ne istersem o olurum taam mı.
Aramızda kalmakta ısrarcısın yani
Sallıyorum 15 20 dk ları var sonra rahmetli adnan şenses usulü oynayacağımKaç da yatıyorlar
Bana niye giydiriyorsun bacı sen bugün ya
Önce kk ya giriş araştırma vs şimdi mezun olamama
Ne taş atsan bana geliyor, aman dikkat gece ilerledi bundan sonrakiler bayağı ağır olur acı bana
Ahahfha sen beni kaçırdın di miBen atmaya tırsarım ama göresim var herkesi. Bu isteğime engel olamıyorum, foto görünce atlıyorum
7 senede anca kurtardım benliğimi vakıftanAhahah valla haberim bile yok mezuniyet durumundan bacı. Bel altı vurmam ben litfen ahajja
Vuhuu gece hareketli olacak deseneSallıyorum 15 20 dk ları var sonra rahmetli adnan şenses usulü oynayacağım
Benim dün gecem pek renkliydi vuhuuhhVuhuu gece hareketli olacak desene
7 senede anca kurtardım benliğimi vakıftan
Kukulara acıyın, bir de siz vurmayın.Kukunazmışsın sen meğer ahajskskdjrk
bizden ayrı olarak mı djddkBenim dün gecem pek renkliydi vuhuuhh
kimileri konuşur kimileri yaparBiz @alij
bizden ayrı olarak mı djddk
Hep şoplu şuplu, maskeli gözlüklü fotoğraflar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?