• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Ay ben de kaçırmışım hep çok üzüldüm :( Üzüntüden kendimi bdv'ye vurdum yine.
Tekrar foto atan olursa beni etiketleyiverin sevabına :KK16:

Çocuğu babaya kitledim geldim. Yavrucak sizin yüzünüzden 2 gündür aynı evin içinde ana yüzü görmedi. İki fotonuzu göreceğiz diye şaşı olduk. Biri kokmuş ayağını koyar, biri 1 sn koymuş gibi yapar kaldırır ödlekliğinden. Bi kere de beni şaşırtın da bi yiğidin malı meydanda olur diye vurun ortaya. Yook.

Ben de göz koycam hem de kaldırmamacasına. Wuhuuu so hardcore...
Çünkü zaten zibilyon sene önce koymuşum foruma ordan buldum:D
Screenshot_20200328-212803~2.png

Ne kadar çok gıybetimi yapmışsınız. Beni bilen bilir anacım. 10 yıldır bu sitedeyim çük bile demedim. Pipili derim hep.

Sizler yüzünden elit kimliğime zeval geldi zaten. Şu karantina bitsin hemen nick değiştirip bambaşka biri olarak geleceğim aranıza.
Aramızda kalmakta ısrarcısın yani :KK53:

Biz ki beylerine ölesine geyşa, ölesiye sevgi dolu iki hatunuz; burada zenci dükleri diye diye bizimlen eğlendiler. Ben böyle bir edepsizlik görmedim idrak bacım. Ben ki ömrü hayatımda dük nedir bilmem; ehlakım el vermiyor dük diyorum bak sen anla öyle bir edep.
Beyim olsa ben de geyşa olurum :D

Ben de göz koycam hem de kaldırmamacasına. Wuhuuu so hardcore...
Çünkü zaten zibilyon sene önce koymuşum foruma ordan buldum:KK70:
Eki Görüntüle 2610521
Vuhuuu alem göz görsünnn.

.
Ne kadar çok gıybetimi yapmışsınız. Beni bilen bilir anacım. 10 yıldır bu sitedeyim çük bile demedim. Pipili derim hep.

Sizler yüzünden elit kimliğime zeval geldi zaten. Şu karantina bitsin hemen nick değiştirip bambaşka biri olarak geleceğim aranıza.
Sıdıka yaz kimse tanımaz

Hayir ben onu sistemine uymadan kullandim hala etkisini goruyorum
Arada rotus geciyorum ama guzel yani buyuk rahatlik kendi istedigin zaman yapabilmek

Eminim de yani su zamanlarda eve pijamalar ile gezerken birak epilasyon yapmayi, aklimda bile degil.

Ki özel bir zaman olmasa bile bence halen yapmam gibime geliyor. Zaten tembel bir kisiligim var, çabuk tras ile üzerinden geçiyorum ve bitiyor. Ilerde kim bilir iyi bir uzmanda yaptirtmayi düsünüyorum ama (o halde halen ben yapmis olmuyorum çünkü :) )

Burnu kesince foto 3 pxl kalıyordu.
Göz göründüğüne göre bi de profil atayım madem:KK70: kaç snaiyede kaldırıyoduk 3 mü :KK70:

Ben profilden burun atamam yalnız :D
Ya da atar mıyım atarım bence bi bakim bi tane vardı öyle eskilerden profilden. Aramam lazım önce. Çünkü çekinmiyom biliyon mu :D

Back