Çocuğu babaya kitledim geldim. Yavrucak sizin yüzünüzden 2 gündür aynı evin içinde ana yüzü görmedi. İki fotonuzu göreceğiz diye şaşı olduk. Biri kokmuş ayağını koyar, biri 1 sn koymuş gibi yapar kaldırır ödlekliğinden. Bi kere de beni şaşırtın da bi yiğidin malı meydanda olur diye vurun ortaya. Yook.
İdrak patron ne derse o, parti kur oy verelim tezahüratı başlatacağımŞişko lafını ben ettim, sehpaları bana karşı kullanacaksanız bileyimtebdir alayım ona göre
Aramızda kalmakta ısrarcısın yaniNe kadar çok gıybetimi yapmışsınız. Beni bilen bilir anacım. 10 yıldır bu sitedeyim çük bile demedim. Pipili derim hep.
Sizler yüzünden elit kimliğime zeval geldi zaten. Şu karantina bitsin hemen nick değiştirip bambaşka biri olarak geleceğim aranıza.
Ben de göz koycam hem de kaldırmamacasına. Wuhuuu so hardcore...
Çünkü zaten zibilyon sene önce koymuşum foruma ordan buldum
Eki Görüntüle 2610521
Ay ben de kaçırmışım hep çok üzüldümÜzüntüden kendimi bdv'ye vurdum yine.
Tekrar foto atan olursa beni etiketleyiverin sevabına
Gaza getirme burun da atarımAkşamım şenlendi. ohş.
Gaza getirme burun da atarım
Beyim olsa ben de geyşa olurumBiz ki beylerine ölesine geyşa, ölesiye sevgi dolu iki hatunuz; burada zenci dükleri diye diye bizimlen eğlendiler. Ben böyle bir edepsizlik görmedim idrak bacım. Ben ki ömrü hayatımda dük nedir bilmem; ehlakım el vermiyor dük diyorum bak sen anla öyle bir edep.
Vuhuuu alem göz görsünnn.Ben de göz koycam hem de kaldırmamacasına. Wuhuuu so hardcore...
Çünkü zaten zibilyon sene önce koymuşum foruma ordan buldum
Eki Görüntüle 2610521
Sıdıka yaz kimse tanımazNe kadar çok gıybetimi yapmışsınız. Beni bilen bilir anacım. 10 yıldır bu sitedeyim çük bile demedim. Pipili derim hep.
Sizler yüzünden elit kimliğime zeval geldi zaten. Şu karantina bitsin hemen nick değiştirip bambaşka biri olarak geleceğim aranıza.
Hayir ben onu sistemine uymadan kullandim hala etkisini goruyorum
Arada rotus geciyorum ama guzel yani buyuk rahatlik kendi istedigin zaman yapabilmek
Burnu kesince foto 3 pxl kalıyordu.Sen atarsın da ben atmam mı at.
Ahhaa iş pişman olacağımız yerlere gidiyoBen ki BDV'nin orta yerine bu fotoları atmış gadınım, kaldırmıyom gız ben deKoalina :
Eki Görüntüle 2610526
Burnu kesince foto 3 pxl kalıyordu.
Göz göründüğüne göre bi de profil atayım mademkaç snaiyede kaldırıyoduk 3 mü
Evet ikimiz de esmerlik konusunda yarışıyoruzKoalina bebişin saçları aynı sen onlarda çok siyahtı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?