• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Eminim de yani su zamanlarda eve pijamalar ile gezerken birak epilasyon yapmayi, aklimda bile degil.

Ki özel bir zaman olmasa bile bence halen yapmam gibime geliyor. Zaten tembel bir kisiligim var, çabuk tras ile üzerinden geçiyorum ve bitiyor. Ilerde kim bilir iyi bir uzmanda yaptirtmayi düsünüyorum ama (o halde halen ben yapmis olmuyorum çünkü :) )

Tam tersi yarin sabah kalk guzel bir ev kiyafeti sec sacini topla hafif makyaj yap hersey daha kolay guzel gelicek

Ay bdvde konu gördüm, ilkokul terk mi mezun mu adam ile üni. mezunu kız ilişkisi... Akıllanmayacak bizim hatunlar yok.
Lise değil abi ilkokul ilkokul ve erkek yani. Konuya yazasım bile gelmedi anlatamam laf diye.
Tamam hepimiz diyoruz okumakla olmaz sadece diye, eğitim, kültürü kapma yaşama apayrı bir şey, liseye kadar da olur demişliğim çok konu oldu aileyi tarif edince konu sahipleri ama konuyu gördüm resmen cinlendim ya. Millet "Okumakla adam olunmaz"a bağlamış yine.

Yaptım yorumu tutamadım kendimi:
İlkokul mezunu dahi değil adam, bu konuyu ilkokul mezunu annelerinizle kıyaslamayın, bu devirde kalmadı ilkokulu bitirememiş adam. Açıktan okusa okurdu yapardı bir şeyler okuyana kapı bol, o gayreti kültürü olan adam da yapardı, gayreti olan adam değişime gelişime açıktır. Hiç kendinize masal anlatmayın, patlar bu ilişki.

Konu fake değilse tabi. İnanasım gelmedi.

Ehliyet bile vermezler adama.
Aman ya..

Back