- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 598
- 34
Seni samimi buluyorum bebişim ondanOlm temiz bir şey söylüyorum niye hemen çekiyorsunuz başka yere
Sonra bak benim adım çıkıyormuş
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Seni samimi buluyorum bebişim ondanOlm temiz bir şey söylüyorum niye hemen çekiyorsunuz başka yere
Sonra bak benim adım çıkıyormuş
Kendimi gösterdim full face
Ben fısıldamam konustururumO zaman
Zencilere fısıldayan victoria
Ve stetoskop lorry olarak değiştiriyorum
Bu siralarda halen epilasyonmu düsünüyorsun?
Vallahi azmine hayran kaldim
Idrak gelsin de heleKahve içme isteğinin bile yanlış anlaşılma ihtimali varsa sen bu imajı duzeltemezsin, en iyisi hakkını ver
Geliyorum kahveyeSeni samimi buluyorum bebişim ondan
Oooo iddiaya baaak ahshsBen fısıldamam konustururum
İdrak gelınce gorursun djdjddj konustırdugumuIdrak gelsin de hele
Geliyorum kahveye
Giybey de yapariz, forumdakileri cekistiririz
Oooo iddiaya baaak ahshs
Gel anamIdrak gelsin de hele
Geliyorum kahveye
Giybey de yapariz, forumdakileri cekistiririz
Oooo iddiaya baaak ahshs
Şişko olsan nolucak ben şişkoyum mesela
şişkolara laf mı geldi, bileyim.Aman ben de şişkoyum lafın altında kalmayalım diye öyle dedim çaktırma
İdrak gelınce gorursun djdjddj konustırdugumu
Karantina bitsin sendeyimGel anam
Hayır niye sehpa, napıcan o sehpalarla gelipBir
şişkolara laf mı geldi, bileyim.
Bizim evde saysam herhalde 15 sehpa vardır, kapıp geleyim.
İdrak bacım sehpa ustası, o bilir napılcanıKarantina bitsin sendeyim
Hayır niye sehpa, napıcan o sehpalarla gelip
Çocuğu babaya kitledim geldim. Yavrucak sizin yüzünüzden 2 gündür aynı evin içinde ana yüzü görmedi. İki fotonuzu göreceğiz diye şaşı olduk. Biri kokmuş ayağını koyar, biri 1 sn koymuş gibi yapar kaldırır ödlekliğinden. Bi kere de beni şaşırtın da bi yiğidin malı meydanda olur diye vurun ortaya. Yook.
Saymadım ama ufağın 3/4ü bitmişti işte. Kaç shot yapar acabaAhahda kaç shot? Ha kaç shot sorarım sana.
İçtiğini bile unutacak kadar içmişsin.
Ne zamandır tekila içmiyorum zaten canım çekti resmen. 3 aydır içmedim
O ödlek kim açık konuş, bağa mı didinÇocuğu babaya kitledim geldim. Yavrucak sizin yüzünüzden 2 gündür aynı evin içinde ana yüzü görmedi. İki fotonuzu göreceğiz diye şaşı olduk. Biri kokmuş ayağını koyar, biri 1 sn koymuş gibi yapar kaldırır ödlekliğinden. Bi kere de beni şaşırtın da bi yiğidin malı meydanda olur diye vurun ortaya. Yook.
Kaçabilirsin ama saklanamazsın Nick değiştirsen bile üçüncü mesajında tanırızNe kadar çok gıybetimi yapmışsınız. Beni bilen bilir anacım. 10 yıldır bu sitedeyim çük bile demedim. Pipili derim hep.
Sizler yüzünden elit kimliğime zeval geldi zaten. Şu karantina bitsin hemen nick değiştirip bambaşka biri olarak geleceğim aranıza.
Şişko lafını ben ettim, sehpaları bana karşı kullanacaksanız bileyim tebdir alayım ona göreİdrak bacım sehpa ustası, o bilir napılcanı
Biz ki beylerine ölesine geyşa, ölesiye sevgi dolu iki hatunuz; burada zenci dükleri diye diye bizimlen eğlendiler. Ben böyle bir edepsizlik görmedim idrak bacım. Ben ki ömrü hayatımda dük nedir bilmem; ehlakım el vermiyor dük diyorum bak sen anla öyle bir edep.He ya ben de vicdan yaptım yavrumla ilgileniyorum kaç saattir. Evimden yuvamdan edecekler beni.
Çocuğu babaya kitledim geldim. Yavrucak sizin yüzünüzden 2 gündür aynı evin içinde ana yüzü görmedi. İki fotonuzu göreceğiz diye şaşı olduk. Biri kokmuş ayağını koyar, biri 1 sn koymuş gibi yapar kaldırır ödlekliğinden. Bi kere de beni şaşırtın da bi yiğidin malı meydanda olur diye vurun ortaya. Yook.
He ya ben de vicdan yaptım yavrumla ilgileniyorum kaç saattir. Evimden yuvamdan edecekler beni.
O ödlek kim açık konuş, bağa mı didin
Kaçabilirsin ama saklanamazsın Nick değiştirsen bile üçüncü mesajında tanırız