• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Çocuğu babaya kitledim geldim. Yavrucak sizin yüzünüzden 2 gündür aynı evin içinde ana yüzü görmedi. İki fotonuzu göreceğiz diye şaşı olduk. Biri kokmuş ayağını koyar, biri 1 sn koymuş gibi yapar kaldırır ödlekliğinden. Bi kere de beni şaşırtın da bi yiğidin malı meydanda olur diye vurun ortaya. Yook.

İdrak gelınce gorursun djdjddj konustırdugumu

Ne kadar çok gıybetimi yapmışsınız. Beni bilen bilir anacım. 10 yıldır bu sitedeyim çük bile demedim. Pipili derim hep.

Sizler yüzünden elit kimliğime zeval geldi zaten. Şu karantina bitsin hemen nick değiştirip bambaşka biri olarak geleceğim aranıza.

Çocuğu babaya kitledim geldim. Yavrucak sizin yüzünüzden 2 gündür aynı evin içinde ana yüzü görmedi. İki fotonuzu göreceğiz diye şaşı olduk. Biri kokmuş ayağını koyar, biri 1 sn koymuş gibi yapar kaldırır ödlekliğinden. Bi kere de beni şaşırtın da bi yiğidin malı meydanda olur diye vurun ortaya. Yook.

He ya ben de vicdan yaptım yavrumla ilgileniyorum kaç saattir. Evimden yuvamdan edecekler beni.

Ahahda kaç shot? Ha kaç shot sorarım sana.
İçtiğini bile unutacak kadar içmişsin.

Ne zamandır tekila içmiyorum zaten canım çekti resmen. 3 aydır içmedim :KK70:
Saymadım ama ufağın 3/4ü bitmişti işte. Kaç shot yapar acaba

Tekilanın da yalnız ne zevki var ki kös kös otur shot yuvarla bu mudur yani. Resmen hiç zevk almadım ya, mundar oldu gecem de tekilam da hatırlatmayın :D

O ödlek kim açık konuş, bağa mı didin :D

Ne kadar çok gıybetimi yapmışsınız. Beni bilen bilir anacım. 10 yıldır bu sitedeyim çük bile demedim. Pipili derim hep.

Sizler yüzünden elit kimliğime zeval geldi zaten. Şu karantina bitsin hemen nick değiştirip bambaşka biri olarak geleceğim aranıza.
Kaçabilirsin ama saklanamazsın :D Nick değiştirsen bile üçüncü mesajında tanırız :D

He ya ben de vicdan yaptım yavrumla ilgileniyorum kaç saattir. Evimden yuvamdan edecekler beni.
Biz ki beylerine ölesine geyşa, ölesiye sevgi dolu iki hatunuz; burada zenci dükleri diye diye bizimlen eğlendiler. Ben böyle bir edepsizlik görmedim idrak bacım. Ben ki ömrü hayatımda dük nedir bilmem; ehlakım el vermiyor dük diyorum bak sen anla öyle bir edep.

Herkeşler bir ben gibi olamaz, hem domestik gadın, guzularının anası hem de bir tarikat üyeliği, zor zanaat.

İşte ondan bende ikisi de yok :KK70:

Back