- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Ahahha ay yine güldüm. Gece olsa da yine eğlensekVibratörden solunum cihazı tarifi vardı gerilerde bi yerde bi de
Kinoalı tarif, yumurtalı ekmek falan diye seviyeyi yükseltmeyin arkadaşım ya.CanımSamsonn hoşgeldin
Ne güzel kionali tarifler veriyordun sen bana, buradan da yumurtalı ekmek tarifi öğrendim gerçi haklarını yemeyeyim
Ay bende okuyorum bastanvalla kaslı erkek mevzularına geldık
okurken boyleyım
Ama ondan boğadabilir anlamını çıkardık night onayladıVibratörden solunum cihazı tarifi vardı gerilerde bi yerde bi de
Gelen çekiliyor bataklığaKinoalı tarif, yumurtalı ekmek falan diye seviyeyi yükseltmeyin arkadaşım ya.
Burası her tür serseriliğin, ehlaksızlığın, edepsizliğin yuvası.
BakLoreth adam topluyor harıl harıl ama yine olmuyor yine olmuyor
CanımSamsonn hoşgeldin
Ne güzel kionali tarifler veriyordun sen bana, buradan da yumurtalı ekmek tarifi öğrendim gerçi haklarını yemeyeyim
Öleceksek mutlu ölelim be vander.Ama ondan boğadabilir anlamını çıkardık night onayladı
Ben iyiyim de çevrem kötüymüş, napayım?Kinoalı tarif, yumurtalı ekmek falan diye seviyeyi yükseltmeyin arkadaşım ya.
Burası her tür serseriliğin, ehlaksızlığın, edepsizliğin yuvası.
BakLoreth adam topluyor harıl harıl ama yine olmuyor yine olmuyor
En azından birkaç kişiydi çük muhabbeti yapan, kendi elinle sayıyı arttırdınBen iyiyim de çevrem kötüymüş, napayım?
Hertürlü yol var bunlarda. Sorsan anayız biz ana derlerGıybetim yapıldıysa demek
Bonus peki benim seni etiketlemeyi düşünmem ve senin zaten geldiğini görmem❤
En azından dük deyin yav.En azından birkaç kişiydi çük muhabbeti yapan, kendi elinle sayıyı arttırdın
Vibratörden solunum cihazı tarifi vardı gerilerde bi yerde bi de
Ama bu çok ani olduEn azından birkaç kişiydi çük muhabbeti yapan, kendi elinle sayıyı arttırdın
Biz neyiz?
Tamam tamam ağlama hadi glutensiz kek tarifi paylaşalımLyanna Mormont
Yahu niye bozuyorsunuz benj ve konuyu, kopma diyorum sağlıklı beslenme diyorum, yeni gelip eski mesajları okumuş arkadaşlara destek olmay çalışıyorum, sizler herşeyi yine ortaya döküyorsuniz.
Umudum kalmadı bu konudan artık.
Benden oluyorsa seni düşünemiyorum bile
Lyanna Mormont
Yahu niye bozuyorsunuz benj ve konuyu, kopma diyorum sağlıklı beslenme diyorum, yeni gelip eski mesajları okumuş arkadaşlara destek olmay çalışıyorum, sizler herşeyi yine ortaya döküyorsuniz.
Umudum kalmadı bu konudan artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?