- 18 Ekim 2013
- 16.262
- 32.578
- 598
- 34
Ah anaam hala masumiyet müzesindesin sen. Daha civcivli sayfalara gelmemişbenı hıc sarmadı o ya
bambaska bırsey beklerken daha baska bırsey cıktı yarım bıraktım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ah anaam hala masumiyet müzesindesin sen. Daha civcivli sayfalara gelmemişbenı hıc sarmadı o ya
bambaska bırsey beklerken daha baska bırsey cıktı yarım bıraktım
Ama ben öyle seviyorum, biraz hardcore.Bana da çok samimi geliyor ama şöyle bir samimiyet
Eki Görüntüle 2610428
resmen agzımdakı kahveyı puskurttum yaa
tesekkur ederım davet ıcın mutlu oldum
hep bırlıkte cıkalım yoldan delıyım delısın delıyız
İyice ötelendim zate.Hem de maskeli filan tekilalı
bır yandan da karnıyarık yapıyorumAh anaam hala masumiyet müzesindesin sen. Daha civcivli sayfalara gelmemiş
civciv dıyollaaaNisa noluyor ya? Sen yoldan çıkarsan bizim topik çöker bak, herkes zıbıtmaya meğilli zaten Sen salim aklın kraliçesiydin.
Tadelle dağıtıyorlarmış buradaa diye bi duyum aldım.
suzn
Hee paylaştımdı ama o zaman ortalık sakindi, biz bizeydik. Şimdi şaapsan paylaşmam artıkFoto mu paylaştın!!!
Benim hayatımda bir şey olsa benden önce kudra bilir. Kalp kalp.En yakın arkadaşlarımdan biri lya. Çok eskiye dayanır dostluğumuz.
Ne sandın yappraamBana da çok samimi geliyor ama şöyle bir samimiyet
Eki Görüntüle 2610428
İyice ötelendim zate.
Pıfff...
Sen bence civcivli yerleri atla direkt olur mubır yandan da karnıyarık yapıyorum
allahım cıvcıvler masumıyetler valla beser beser atlayacagım sayfaları sımdı
Bi şaaapam, denemedim dememHee paylaştımdı ama o zaman ortalık sakindi, biz bizeydik. Şimdi şaapsan paylaşmam artık
Benim hayatımda bir şey olsa benden önce kudra bilir. Kalp kalp.
Ne sandım yappraam
normalde sondan baslamıstım okumaya merak ettırdınız hepınız bırden bastan basladım gerıSen bence civcivli yerleri atla direkt olur mu
Yemek pişiriyorsun nimete ayıp
Şuna şaşırmanızdan anlaşılıyor ki yine fantezi dünyası devreye girmiş. Üslup bakımından hardcore arkadaşlar. Töbest...Ama ben öyle seviyorum, biraz hardcore.
Erotikli şeyler için ayrı eve, pardon, ayrı başlığa çıkacaz zaaarGece geç saatlerde kendimizi vururuz yine buraya ama erotikli şeyler olmasın
O ney, 335 sayfa da okunur mu şimdi? Karantinada yeter mi ki?civciv dıyollaaa
denemeye deger
burda su cok guzel samsoon okunuyor vallaO ney, 335 sayfa da okunur mu şimdi? Karantinada yeter mi ki?
Civciv mi tavukdan tavuk mu civcivden dilemması mı çözüldü burada yoksa?
YardırTerbiye saatı doldu sanırım
Bacım zenci diye aratırsan direkt çıkar aslındaO ney, 335 sayfa da okunur mu şimdi? Karantinada yeter mi ki?
Civciv mi tavukdan tavuk mu civcivden dilemması mı çözüldü burada yoksa?
Yok guzum. Gündüz koyduk alicja, absolut, ben falan ama tanıdığım üyeler vardı sadece. Tanımadığım insanlar var artıkın, alicja didi gizli gizli okuyan da çokmuş. Kurtlar sofrası burasi ahfhBi şaaapam, denemedim demem
Yok yok onu aratmasın kırbaç şey etsin idrak çıksınBacım zenci diye aratırsan direkt çıkar aslında