• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Canım Samsonn Samsonn hoşgeldin 😍

Ne güzel kionali tarifler veriyordun sen bana, buradan da yumurtalı ekmek tarifi öğrendim gerçi haklarını yemeyeyim 🤣
Kinoalı tarif, yumurtalı ekmek falan diye seviyeyi yükseltmeyin arkadaşım ya.
Burası her tür serseriliğin, ehlaksızlığın, edepsizliğin yuvası.

Bak Loreth Loreth adam topluyor harıl harıl ama yine olmuyor yine olmuyor :D

Canım Samsonn Samsonn hoşgeldin 😍

Ne güzel kionali tarifler veriyordun sen bana, buradan da yumurtalı ekmek tarifi öğrendim gerçi haklarını yemeyeyim 🤣
:KK68:Yamacına al beni Yabanelmaam, karanlık bu sokaklar. Yemlendim :D

Kinoa, Karabuğday karaborsa bu sıralar. Dunkof'un biri haberlerde Ruslar karabuğday stokluyor dedi, market raflarından hepsii uçtu..

Sen uyma makarnacılaraa yine, ekmek ne yawww. Mercimek yeriz biz. :KK37::KK37:

Bonus Bonus peki benim seni etiketlemeyi düşünmem ve senin zaten geldiğini görmem❤

Eyvallahta ben mutaasıp bilmem ki nasıl olur

5f33441155999d389b9dd636cc6e5e95.jpg

Vibratörden solunum cihazı tarifi vardı gerilerde bi yerde bi de :KK53:
Lyanna Mormont Lyanna Mormont
Yahu niye bozuyorsunuz beni ve konuyu, kiona diyorum sağlıklı beslenme diyorum, yeni gelip eski mesajları okumuş arkadaşlara destek olmaya çalışıyorum, sizler herşeyi yine ortaya döküyorsunuz.:KK43:
Umudum kalmadı bu konudan artık. 🤣

Yahu niye bozuyorsunuz benj ve konuyu, kopma diyorum sağlıklı beslenme diyorum, yeni gelip eski mesajları okumuş arkadaşlara destek olmay çalışıyorum, sizler herşeyi yine ortaya döküyorsuniz.:KK43:
Tamam tamam ağlama hadi glutensiz kek tarifi paylaşalım :KK70:

Yahu niye bozuyorsunuz benj ve konuyu, kopma diyorum sağlıklı beslenme diyorum, yeni gelip eski mesajları okumuş arkadaşlara destek olmay çalışıyorum, sizler herşeyi yine ortaya döküyorsuniz.:KK43:
:D :D
İnsanları boş umutlarla kandırma. İki sayfa sağlıklı beslenme konuşulsa bile saatlerin gece yarısını vurmasıyla beraber muhabbet dönecek, bunu sen de biliyorsun :D :D

Back