- 20 Kasım 2018
- 11.289
- 40.597
- 598
- 35
Sehpa ayağıBacım zenci diye aratırsan direkt çıkar aslında
@Night Club arkadaşlara verdiğin süre bitmis sanırım, konu sehpa ayağına dönmüşSehpa ayağı
Tamam anlaştıkYok guzum. Gündüz koyduk alicja, absolut, ben falan ama tanıdığım üyeler vardı sadece. Tanımadığım insanlar var artıkın, alicja didi gizli gizli okuyan da çokmuş. Kurtlar sofrası burasi ahfh
Özelden şaaparım ben sana ayrıca.
Bana yetti gayrı bu kadar edeplilik ama işte diyorum ya huzursuz oldum@Night Club arkadaşlara verdiğin süre bitmis sanırım, konu sehpa ayağına dönmüş
Sehpa ayağı, sehpa ayağı olalı bu kadar çok anılmamıstır sanırım
Aynen bak hep idrak hepSehpa ayağı
İleriki sayfalar da coşkunluk ve tiksinti arasındaki ince çizgide debeleneceksinvalla kaslı erkek mevzularına geldık
okurken boyleyım
Yanımıza geldiğinde ne olacaksın o zaman Allah bilir? Kendine çok yüklenme.valla kaslı erkek mevzularına geldık
okurken boyleyım
Daha konular derinlesmemis canım, yerinde olsam bir daha düşünürdüm okumak içinvalla kaslı erkek mevzularına geldık
okurken boyleyım
@Night Club veBacım zenci diye aratırsan direkt çıkar aslında
Bacım zenci diye aratırsan direkt çıkar aslında
napıyonuz sız burda yaYok yok onu aratmasın kırbaç şey etsin idrak çıksın
Zaten tespit etmen gereken ikiliyi etmişsin@Night Club veIdrakyollariiltihabi 'dan bir kaç girdi okudum. 1 haftalık kotam doldu. Ne cevhermiş bunlar yaw? Ben tövbe istifar molası veriyorum 15 dk
Canım@Night Club veIdrakyollariiltihabi 'dan bir kaç girdi okudum. 1 haftalık kotam doldu. Ne cevhermiş bunlar yaw? Ben tövbe istifar molası veriyorum 15 dk
Başlık girişine resimlerini koyalım ayın elemanları diyeZaten tespit etmen gereken ikiliyi etmişsin
Yok bacım, büyük tehlike ahlaki sistemi çökertir bunlar. Biz de bunca zamanZaten tespit etmen gereken ikiliyi etmişsin
Vibratörden solunum cihazı tarifi vardı gerilerde bi yerde bi deCanımSamsonn hoşgeldin
Ne güzel kionali tarifler veriyordun sen bana, buradan da yumurtalı ekmek tarifi öğrendim gerçi haklarını yemeyeyim
Gıybetim yapıldıysa demekYok bacım, büyük tehlike ahlaki sistemi çökertir bunlar. Biz de bunca zamanLyanna Mormont yoldan çıkmış bilirdik.
Kızın adı çıkmış meğerrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?