- 2 Şubat 2015
- 14.624
- 62.307
- 598
Tamam tamam ağlama hadi glutensiz kek tarifi paylaşalım
Kek paylaşmayıp napacağdın?
Ne var başka, anlat dinliyorum?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam tamam ağlama hadi glutensiz kek tarifi paylaşalım
Hecelemiş işte çük demiş daha ne desinAma bu çok ani oldu yazmadan önce heceleseydin uyarı falan verseydin
Biz neyiz?
Hayır yani ne demek istediniz? Biraz acar misiniz?
miyiz biz?
Terbiyesiz edepsiz miyiz?
Biz de iyi aile çocuklarıyız. Lütfen ama.
Ohoo sen daha bunda uyarı istiyorsan, heceleseydin diyorsan diğer mesajlarda neler yaptın acabaAma bu çok ani oldu yazmadan önce heceleseydin uyarı falan verseydin
Benden oluyorsa seni düşünemiyorum bile
Sende haklısınHecelemiş işte çük demiş daha ne desin
Hayır belki buraya gelmek yerine uyumayı tercih edecekler ne biliyoruz
İnsanları boş umutlarla kandırma. İki sayfa sağlıklı beslenme konuşulsa bile saatlerin gece yarısını vurmasıyla beraber muhabbet dönecek, bunu sen de biliyorsun
Ben de kendime yeni başlık açarım, adı da düksavar.Demiycem hak ettin sen bunu
Bu adamda bi gariplik var
 böyle baktımOhoo sen daha bunda uyarı istiyorsan, heceleseydin diyorsan diğer mesajlarda neler yaptın acaba
Sen başlık açarsın da senin çete de az değil ben diyeyim sana Çükten kurtuluşun yok gibi görünüyorBen de kendime yeni başlık açarım, adı da düksavar.
Okudum okudum da vibratore gelemedim Ay kacinci sayfa kiVibratörden solunum cihazı tarifi vardı gerilerde bi yerde bi de
Ahaha valla benim beyim olsa sabahlarım da burada değilHayır belki buraya gelmek yerine uyumayı tercih edecekler ne biliyoruz
Herkes bizim gibi burada sabahlayacak değildir herhalde, umarım.
Subhaneke dinimiz, amin
Burada seni harcarlar, yerler çiğnerler seni böyle baktım
Yalnız sen baya baya hızlı çıktınOkudum okudum da vibratore gelemedim Ay kacinci sayfa ki
Keşke ben de dük ile yönetilen bir evde olsaydım.Arkadaşlar ilk mesaja yazayım mı illa çük demek yasak diye?
@Night Club dük dedi iste. Dük o. Buranın asil sınıfa ihtiyacı var. Burjuvası, avami, enteli hepsi var
Ama hangimizin soyu saraya dayanıyor?
Yok
Dük var işte. Burası bir ütopya. Dük ile yönetiliyor
21. Yy da eve hapsolmamızı başka türlü açıklayamıyorum
(15. Gun+3 cocuk)
Basim dondu ayol okurkenYalnız sen baya baya hızlı çıktın
Zaten bugünde bir anormallik olduğu belliydi.
Sabah'ın köründe bir arkadaşın profilinde şuna denk geldiydim :