Kız ben de seni kaçırdım zNnettim
Bak saydirma bana, beşi geçmiştir.5 mesaj üst üste yazamıyorsun ya erotizm olmadan inanılır gibi değil
Ben gidiyom bu diyarlardan artik.........Ah yavrum yarasını kanattım. Acil sıfır Rh yeşil önlüklü kaslı dövmeli bir bey getirin. Acill. Kızlar kaynı doktor olan var mı bekar? Acil.
Ben gidiyom bu diyarlardan artik.........
Bak saydirma bana, beşi geçmiştir.
Hayir su konu acılana kadar masum masum yaziyordum ben. Ihale niye bana kaldi allah allah ya.
Idrakyollariiltihabi gel de millet erotizm gorsun
Var var da evliymiş vicdansız bebesi bile vardıAh yavrum yarasını kanattım. Acil sıfır Rh yeşil önlüklü kaslı dövmeli bir bey getirin. Acill. Kızlar kaynı doktor olan var mı bekar? Acil.
Yoook yook gidiyom ben. Feristah hallerimi elalem gormesinDayan Lyannam dayan. Acil diyorum kızlar ya kız gidiyor; dövmesiz de olur, kaslı olsun yeter.
O topluma gosterdigim yuzum.Sen masum masum tablo çıkartan biriydin analiz yapıp duruyordun ne oldu da böyle oldu anlamadım
İlk yorumda 'sevdiğim üyeler toplanmış' yazdım onu kimse görmedi miNedir bu aşkın sebebi bilemedim yani, limonsuz hanimcığım
O topluma gosterdigim yuzum.
Bu dostlarima gosterdigim yuzum ahhs
Biliyorum kuzum bilmem mi. Ben de sizi seviyorum, ondan bu rahatligimiz zatenBiz seni böyle de seviyoruz
Begenmedim birakma vallaha bozusuruz ahshsh travmam var o konudaYa ben her yazılana zorlama şekilde gülüyormuş gibi görünen emojiyi bırakmaktan sıkıldım. Komik olmaya devam edecekseniz, çeşit olsun diye üzgün, beğenmedim emojisi filan bırakmaya başlayacağım. Şaşırmayın. Yoksa mimiklerin öyle yampirik kalacak diye korkuyorum.
Biliyorum kuzum bilmem mi. Ben de sizi seviyorum, ondan bu rahatligimiz zaten
Ama nufus artti, toplum nezdinde feristah kimligimi saklamam lazim ahshsh gizli kimliğim benim o
HiçYa ben her yazılana zorlama şekilde gülüyormuş gibi görünen emojiyi bırakmaktan sıkıldım. Komik olmaya devam edecekseniz, çeşit olsun diye üzgün, beğenmedim emojisi filan bırakmaya başlayacağım. Şaşırmayın. Yoksa mimiklerin öyle yampirik kalacak diye korkuyorum.
Begenmedim birakma vallaha bozusuruz ahshsh travmam var o konuda
Tamam, her şeye şaşırıyorum, anlaştık.Begenmedim birakma vallaha bozusuruz ahshsh travmam var o konuda
Ya onu ben yapıyodum tam şu anTamam, her şeye şaşırıyorum, anlaştık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?