Ya onu ben yapıyodum tam şu an
Lya’yı sevmek de şaşırılabilinecek bişey tabi ama konumuz o değilBen de diyorum lyannayi seviyorum diye niye şaşırdı
İkimiz birden şaşırabiliriz.Ya onu ben yapıyodum tam şu an
Karşılıklı şaşıralım.İkimiz birden şaşırabiliriz.
Göğe bakalım.
O değil de ürkütücü olmaya başladı.Karşılıklı şaşıralım.
ağzımız öyle kalmaz işallak
Beğenmedim dkdkd atmandan belli kırmızı günaha giremem vallahaEmojilerle oynamayın günaha girersiniz. Benden söylemesi...
AbooAy evet tabii sen pro olmadığın için göremiyorsun, gizli takipçiler var yazandan çok takip eden var kafaya takıp uğraşmasınlar sonra dikkatli olun
Pislik. Senelerdir seviyon yaLya’yı sevmek de şaşırılabilinecek bişey tabi ama konumuz o değil
Biz diğer geyik grubunda bunu 10 gün falan yaşadık, çok korkutucu oluyoO değil de ürkütücü olmaya başladı.
Buna gerçekten şaşırdım, gıcıklığına yapmadım. Senelerdir mi? Siz nereden tanışıyorsunuz ya?Pislik. Senelerdir seviyon ya
Ben mecburen seviyom, başkaları niye seviyo onu hiç anlamıyorumAboo
Ben dedim burasi kurtlar sofrası diye.
Daha da fotograf paylasmam
Pislik. Senelerdir seviyon ya
Foto mu paylaştın!!!Aboo
Ben dedim burasi kurtlar sofrası diye.
Daha da fotograf paylasmam
Pislik. Senelerdir seviyon ya
En yakın arkadaşlarımdan biri lya. Çok eskiye dayanır dostluğumuz.Buna gerçekten şaşırdım, gıcıklığına yapmadım. Senelerdir mi? Siz nereden tanışıyorsunuz ya?
Bana samimi, minnoş bir insan gibi geldi ama öyle değil diyorsan, tekrar bir düşüneyim. Neticede senelerdir tanışıyormuşsunuz.Ben mecburen seviyom, başkaları niye seviyo onu hiç anlamıyorum
Bana samimi, minnoş bir insan gibi geldi ama öyle değil diyorsan, tekrar bir düşüneyim. Neticede senelerdir tanışıyormuşsunuz.
Bana da çok samimi geliyor ama şöyle bir samimiyetBana samimi, minnoş bir insan gibi geldi ama öyle değil diyorsan, tekrar bir düşüneyim. Neticede senelerdir tanışıyormuşsunuz.
benı hıc sarmadı o yaDun freuda da baktım da dizisi çıkmış bu ne la diyip kapattım bana çok geldi fkfkfk
House a mı başlasam bir de ya?
Bana da çok samimi geliyor ama şöyle bir samimiyet
Eki Görüntüle 2610428
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?