Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Anlayışlı kadın heryerde belli ediyor işte kendiniSeni seviyorum demek bu Yerim
Siz zaten batmıssınız o bataklıga çarpılsanız ne olacakTek carpilan sensin, bir de o acidan bak. Hicbirimize bir sey olmadi. Neden tek sen çarpıldın?
Dun biraz gunahimi aldi ama affettim neyseİmdat çekici gibi karısınız hanım efendi. Konuşun lütfen hah, ağzınız bal yesin.
Anlayışlı kadın heryerde belli ediyor işte kendini ☺
Canim Bende seni seviyorum limonsuzum ❤Anlayışlı kadın heryerde belli ediyor işte kendini
Ahshs zugurt tesellisi annem bunlar. Dun naptiysan gece evde carpildin sonunda ahshsSiz zaten batmıssınız o bataklıga çarpılsanız ne olacak
Ama ya brn hala kurtarılmaya değerim
Evlileri hiç saymıyorum fkdkdkdk bebelerini bırakıp fkdkd ne bileyim işte
kocişleriyle telden flört edenleri hiç saymıyorum
ben aşırı temızım
Gocam var dalyan gibinSiz de pek sevişgen çıktınız anam 2 sayfadır öpücükler kalpçikler oo anlayalım ooo ooo anlayalım.
Dun biraz gunahimi aldi ama affettim neyse
Sen bana hic boyle sayfalarca kalpler atmiyonSiz de pek sevişgen çıktınız anam 2 sayfadır öpücükler kalpçikler oo anlayalım ooo ooo anlayalım.
Yırtık tayt kalp demek anlaaa ckdkxkSen bana hic boyle sayfalarca kalpler atmiyon
Nedir bu aşkın sebebi bilemedim yani, limonsuz hanimcığımAnlayışlı kadın heryerde belli ediyor işte kendini ☺
Ahshs gunahlari yükleyelim bi heleVandere kilitlemekte anlaştık. Gözüm hiç tutmadı kendisini.
Hdjdjd ispatlarım var hanımmmmm millet c çharfinden bıktıVandere kilitlemekte anlaştık. Gözüm hiç tutmadı kendisini.
Ah canım bir bilsen ne Dalyan kocalı kadınlar ne muhabbetler yaptılar burada ama ayrıntı veremem tabiGocam var dalyan gibin
Ayip olüyür ama
Sehpa ayagini unutma ahshdHdjdjd ispatlarım var hanımmmmm millet c çharfinden bıktı
idraktan bahsetmıyorum bahsedemiyorum ayıp çünkü ☺
Tovbeler olsunAh canım bir bilsen ne Dalyan kocalı kadınlar ne muhabbetler yaptılar burada .ama ayrıntı veremem tabi
Sen bana hic boyle sayfalarca kalpler atmiyon
Dükte anlaşılmıştı, yine ne oldu ya?Hdjdjd ispatlarım var hanımmmmm millet c çharfinden bıktı
idraktan bahsetmıyorum bahsedemiyorum ayıp çünkü ☺
Başka şeyler de yazayım mı dkdkdkdkd nightin malum çok işlevli kılıfında saklanan cihazdan solunum makinesi üretmesi cmdkdkSehpa ayagini unutma ahshd