• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Ya ben her yazılana zorlama şekilde gülüyormuş gibi görünen emojiyi bırakmaktan sıkıldım. Komik olmaya devam edecekseniz, çeşit olsun diye üzgün, beğenmedim emojisi filan bırakmaya başlayacağım. Şaşırmayın. Yoksa mimiklerin öyle yampirik kalacak diye korkuyorum.

Ya ben her yazılana zorlama şekilde gülüyormuş gibi görünen emojiyi bırakmaktan sıkıldım. Komik olmaya devam edecekseniz, çeşit olsun diye üzgün, beğenmedim emojisi filan bırakmaya başlayacağım. Şaşırmayın. Yoksa mimiklerin öyle yampirik kalacak diye korkuyorum.
Begenmedim birakma vallaha bozusuruz ahshsh travmam var o konuda :D

Biliyorum kuzum bilmem mi. Ben de sizi seviyorum, ondan bu rahatligimiz zaten :KK200:

Ama nufus artti, toplum nezdinde feristah kimligimi saklamam lazim ahshsh gizli kimliğim benim o :KK70:

Ay evet tabii sen pro olmadığın için göremiyorsun, gizli takipçiler var yazandan çok takip eden var kafaya takıp uğraşmasınlar sonra dikkatli olun :işsiz:

Hiç
Bir şey bırakmasan vallaha bir üye sürekli kırmızı atıyordu beynım yanmıstı

Back