Haklısın yani o zaman gidelim biz ya da baştan silelimŞimdi şunu soruyorum derin sularda'ya bayılıyorum ama şu başlığa çağırır mıyız kendisini? Gelse hiçbirinizi tanımıyormuş, buraya yanlışlıkla düşmüş, yazdıklarımı da arkadaşım yazmış gibi davranırım mesela.
Şimdi şunu soruyorum derin sularda'ya bayılıyorum ama şu başlığa çağırır mıyız kendisini? Gelse hiçbirinizi tanımıyormuş, buraya yanlışlıkla düşmüş, yazdıklarımı da arkadaşım yazmış gibi davranırım mesela.
Kendimden iğrendim şuanNe alakası var, hayret bir şey. Tek endişem biz çağırmadan görürlerse, dışlanmış hissederler, kalpleri kırılır. Öyle ince düşünceli bir insanım ama kıymetimi bilen var mı? Var mı? Varsa, biraz gösterse iyi olur.
Ne cakalsin ahahhsHe onu diyorum işte gelse de kınasak shsjsnsmdm
Bilmiyorum genç. Biliyorsun bataklığa saplanınca çırpınmamak gerekir, öyle hareketsiz duracaksın, belki biri gelir kurtarır.Haklısın yani o zaman gidelim biz ya da baştan silelim
Ay ne yapayım gencim
Gelişimci ya bizi inceler çocuk olması önemli değilBen de çok severim onu ama gözünden düşmek istemem ahajsk çocuk gelişimci aklı başında idrak diye biliyor beni
Şimdi şunu soruyorum derin sularda'ya bayılıyorum ama şu başlığa çağırır mıyız kendisini? Gelse hiçbirinizi tanımıyormuş, buraya yanlışlıkla düşmüş, yazdıklarımı da arkadaşım yazmış gibi davranırım mesela.
En azından birkaç üyenin aklında terbiyeli, seviyeli olarak kalalım.Ben de çok severim onu ama gözünden düşmek istemem ahajsk çocuk gelişimci aklı başında idrak diye biliyor beni
Gelişimci ya bizi inceler çocuk olması önemli değil
Yok benım evladımın tam da senin gibilere ihtiyacı olacak fkdkd çok iyi devam etBenim çocuk gelişimci olan la siz yine de kimseye söylemeyin. Çocuk gelişimci buysa evlatlarımıza yazık derler mesleğimden olurum
Kıdemli kk üyeleri eğlenceli hanımları çağırsın akşama ne kadar kalabalık olursak o kadat iyi hikaye ortaya çıkar
Bir şey soracam tiksindin mi bizden doğruyu söyleeeAman hiç onu denemeyin.
Dün geceden bu saate bitiremedim
Ben okudukça sayfalar çoğalıyor.
Tuhaf bir döngüye girdim.
Arada kaslı maslı fotolar var iyi oldu.
Ama kafası iyi yalan yok.
Biri virüs dese "Nooolmuştu ki?" diye sorabilecek kadar eğlendim.
Night hanımcığım bilmukabele. Kültür ve sanat kokan paylaşımlarla dolu 318 sayfa için teşekkür ederim. Yazdığınız her cümle çok değerli.Haydi güle güle hanım efendiler, inşallah bir başka güne buluşur bu günümüzü telafi ederiz, sıhatte kalınız efenim, esenlikler dilerim.
Benim çocuk gelişimci olan la siz yine de kimseye söylemeyin. Çocuk gelişimci buysa evlatlarımıza yazık derler mesleğimden olurum
Night hanımcığım bilmukabele. Kültür ve sanat kokan paylaşımlarla dolu 318 sayfa için teşekkür ederim. Yazdığınız her cümle çok değerli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?