• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Iste bu gunlerde pratik yap kendi kendine. Elin alissin. Beyin oldugunda aklini alirsin adamin. Girgir yapmak bir kadinin en seksi oldugu anlardir bunu unutma :KK70:

Nasıl unutabilirim ki o tavsiyeyi? Çeyizime aldığım ilk şey pembe gırgırdı. Ama tayt almaya gerek duymadım :KK8:

Kendin için yap!111!!!1 Kimse için değil kendin için anlıyor musun?!!11 Özgüven!!111!

:KK70::KK70:
İnsan önce kendisi için gırgır yapmalı. Sen kendine gırgır yapmazsan kimse yapmaz.

Lyanna rahat dur yavrum. Zaten kendi kendine yoldan çıkacak potansiyeli var Çilek hanımın. Biraz zaman ver. :confused:

Sanki güzel olmazmış gibi kinayeli yazmışsın gibi hissettim ama bence güzel olur. Hemen halay öğrenmem lazım yalnız. :KK73:
Bence gayet guzel olur. Hepiniz benim bebeklerimsiniz.
Cidden sevdim ben bu ekibi.

Kesir deyince aklıma çoğacayip şeyler geldi.
Tahmin ettiğim şey değilse terbiyesizlik konusunda zirveye oynayabilirim asdfgh
Off 300 sayfayı okutacaksınız bana şimdi :bicak:

Teşekkürler umarım topiğe layık olabilirim :KK53:
Kiz kesirden nasil cok acayip seyler cikardin ozelden yaz Allah icin. Fesatlik yetenegimi kaybetmisim ben.

Lyanna rahat dur yavrum. Zaten kendi kendine yoldan çıkacak potansiyeli var Çilek hanımın. Biraz zaman ver. :confused:

Sanki güzel olmazmış gibi kinayeli yazmışsın gibi hissettim ama bence güzel olur. Hemen halay öğrenmem lazım yalnız. :KK73:

Benim yolum yol değildi zaten :(
Bir gün bu forumda kayışı koparacağımden hep korkmuştum. Kısmet bugüneymiş.

Haftasonu olsun istemıyorum oyun oynayan tum gun oynayan erkegın kasıklarındaki damarlardan kesmek istiyorum

Off 300 sayfayı okutacaksınız bana şimdi :bicak:

Aman hiç onu denemeyin.
Dün geceden bu saate bitiremedim :KK53:
Ben okudukça sayfalar çoğalıyor.
Tuhaf bir döngüye girdim.:KK53:
Arada kaslı maslı fotolar var iyi oldu.
Ama kafası iyi yalan yok.
Biri virüs dese "Nooolmuştu ki?" diye sorabilecek kadar eğlendim.:süslü:

Back