- 2 Kasım 2013
- 7.797
- 37.043
- 748
Kim davet etti acaba? Onun da hakkını verin arada.
Bir de nickinde sesli harf olmayan sevimli bir arkadaş daha vardı onu da çağıralım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kim davet etti acaba? Onun da hakkını verin arada.
Iste bu gunlerde pratik yap kendi kendine. Elin alissin. Beyin oldugunda aklini alirsin adamin. Girgir yapmak bir kadinin en seksi oldugu anlardir bunu unutma
Kendin için yap!111!!!1 Kimse için değil kendin için anlıyor musun?!!11 Özgüven!!111!
Sadece Night'a falan deyince, "ama bana öyle demiyordun, vay vay" şaşırması yaptım, nolcak?Loreth sana en mahremimi açtım şaşıran yüz yapma bana. Ayağımı açtım sana daha ne yapayım?
Aradan herkes çıksın night idrak teknolojiyi uygulayacak
Bence gayet guzel olur. Hepiniz benim bebeklerimsiniz.Lyanna rahat dur yavrum. Zaten kendi kendine yoldan çıkacak potansiyeli var Çilek hanımın. Biraz zaman ver.
Sanki güzel olmazmış gibi kinayeli yazmışsın gibi hissettim ama bence güzel olur. Hemen halay öğrenmem lazım yalnız.
Kiz kesirden nasil cok acayip seyler cikardin ozelden yaz Allah icin. Fesatlik yetenegimi kaybetmisim ben.Kesir deyince aklıma çoğacayip şeyler geldi.
Tahmin ettiğim şey değilse terbiyesizlik konusunda zirveye oynayabilirim asdfgh
Off 300 sayfayı okutacaksınız bana şimdi
Teşekkürler umarım topiğe layık olabilirim
Sadece Night'a falan deyince, "ama bana öyle demiyordun, vay vay" şaşırması yaptım, nolcak?
Lyanna rahat dur yavrum. Zaten kendi kendine yoldan çıkacak potansiyeli var Çilek hanımın. Biraz zaman ver.
Sanki güzel olmazmış gibi kinayeli yazmışsın gibi hissettim ama bence güzel olur. Hemen halay öğrenmem lazım yalnız.
Ya şey mi acaba mlkct gibi bir adı vardı? Ama tam bilmiyorum.Bir de nickinde sesli harf olmayan sevimli bir arkadaş daha vardı onu da çağıralım
Bak bakayım oradan, tahtta biri varken kucağına oturacak birine benziyor muyum?
Siz saç ayağı 3 lüsüsünüzBiz Sahil Güvenlik çocuğuz.
Ya şey mi acaba mlkct gibi bir adı vardı? Ama tam bilmiyorum.
Siz saç ayağı 3 lüsüsünüz
İdrak nigh sehpa ayağı
Hay kafama tüküreyim, nasıl unuttuk kızı ya. Dur bana beğeni attıydı, bulacağım oradan.Yok nksc gibi bir şeydi
Hay kafama tüküreyim, nasıl unuttuk kızı ya. Dur bana beğeni attıydı, bulacağım oradan.
BcdyziYok nksc gibi bir şeydi
Bilemedim gel bi de sen bak.
Off 300 sayfayı okutacaksınız bana şimdi