• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Coronasavar

Şimdi şunu soruyorum derin sularda'ya bayılıyorum ama şu başlığa çağırır mıyız kendisini? Gelse hiçbirinizi tanımıyormuş, buraya yanlışlıkla düşmüş, yazdıklarımı da arkadaşım yazmış gibi davranırım mesela.
Haklısın yani o zaman gidelim biz ya da baştan silelim
Ay ne yapayım gencim

Şimdi şunu soruyorum derin sularda'ya bayılıyorum ama şu başlığa çağırır mıyız kendisini? Gelse hiçbirinizi tanımıyormuş, buraya yanlışlıkla düşmüş, yazdıklarımı da arkadaşım yazmış gibi davranırım mesela.

Ben de çok severim onu ama gözünden düşmek istemem ahajsk çocuk gelişimci aklı başında idrak diye biliyor beni

Ne alakası var, hayret bir şey. Tek endişem biz çağırmadan görürlerse, dışlanmış hissederler, kalpleri kırılır. Öyle ince düşünceli bir insanım ama kıymetimi bilen var mı? Var mı? Varsa, biraz gösterse iyi olur.
Kendimden iğrendim şuan 🤣 böylesi ince düşünceli bir gadin hakkında neler düşünmüsüm. 🤣
Gelen gideni aratır demende geçemeyeceğim, sen bilirsin 🤣

Ya arkadaşlar kaç kere söyledim kuzenime alma telefonumu diye.
(Kadınlar bunu yiyor zannediyor erkekler. Denerken gulesim geldi. Valla gerizekalilar.)

Haydi güle güle hanım efendiler, inşallah bir başka güne buluşur bu günümüzü telafi ederiz, sıhatte kalınız efenim, esenlikler dilerim.

Aman hiç onu denemeyin.
Dün geceden bu saate bitiremedim :KK53:
Ben okudukça sayfalar çoğalıyor.
Tuhaf bir döngüye girdim.:KK53:
Arada kaslı maslı fotolar var iyi oldu.
Ama kafası iyi yalan yok.
Biri virüs dese "Nooolmuştu ki?" diye sorabilecek kadar eğlendim.:süslü:
Bir şey soracam tiksindin mi bizden doğruyu söyleee

Haydi güle güle hanım efendiler, inşallah bir başka güne buluşur bu günümüzü telafi ederiz, sıhatte kalınız efenim, esenlikler dilerim.
Night hanımcığım bilmukabele. Kültür ve sanat kokan paylaşımlarla dolu 318 sayfa için teşekkür ederim. Yazdığınız her cümle çok değerli.

Benim çocuk gelişimci olan la siz yine de kimseye söylemeyin. Çocuk gelişimci buysa evlatlarımıza yazık derler mesleğimden olurum

Ya asıl cocuk gelisimciler annelerin şu halini görse, bunların Cocuklari kim bilir ne olur diyip mesleği bırakır.
Herkes sessiz kalıyor.
Ölü taklidi yapın

Şimdi evrimime bakacam kk daki yaptığım normal yorumları okuyup vay be diyecegım

Siz burada konuşurken aksam yemeğimi ve elmalı kurabiyemi yaptım.
Kalpli tabağım ve ben size sevgiler sunuyoruz 🤣
Herkesin yemegi var sanırım bugün, hop bir sohbet hep bir goygoy 🤣

Eklentiler

• IMG_20200328_173052.jpg
    IMG_20200328_173052.jpg
    121 KB · Görüntüleme: 23
Night hanımcığım bilmukabele. Kültür ve sanat kokan paylaşımlarla dolu 318 sayfa için teşekkür ederim. Yazdığınız her cümle çok değerli.

Est. efendim değer bizden saygı bizden. Bilahare o son York Dükü konumuzu başka bir tarih gecemizde ele alırız diye düşünüyorum. Tarihte benden daha derin olan Idrakyollariiltihabi Idrakyollariiltihabi hanım efendiyi de es geçmememiz gerekiyor. Kendilerine saygılarımı sunuyorum.

Back