- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.558
- 598
Yok.
Benzemiyorum
Yapmam öyle şeyler.
Ama şimdi senin yanına gelince, tahttakinin değil senin kucağına oturasım gelmedi değil
Ama yirtik taytın düşündürüyor.
Hoş geldin çilek. Biz terbiyesizlik yapmaktan davet edemedik herkesi. Aklına gelen eklesin,:)
Loreth o kadar degil gunahini alma.Hoşbulduk
Loreth hanımın aklına gelmiş ama.
Terbiyesizlikten arta kalan vakitlerinde hayır işleyip durumu dengeliyor demek ki. Beni bdv batağından kurtardı sağ olsun.
O kadar cok yirtik vurgusu yaptı ki altinda baska seyler mi arasak diye dusundum
Yok.
Benzemiyorum
Yapmam öyle şeyler.
Ama şimdi senin yanına gelince, tahttakinin değil senin kucağına oturasım gelmedi değil
Ama yirtik taytın düşündürüyor.
Hoşbulduk
Loreth hanımın aklına gelmiş ama.
Terbiyesizlikten arta kalan vakitlerinde hayır işleyip durumu dengeliyor demek ki. Beni bdv batağından kurtardı sağ olsun.
TabiAferin kız o ayrıntıyı vermeseydin "Bana oturdun ya" diyeceğdim. Cingöz çıktın seen. Tuttum.
Aramızda kalır, Mune'yi devirmene yardım ederim, söz.
Ya gelen herkes cilek gibi kafa cikacak eglence katlanacak.Kıdemli kk üyeleri eğlenceli hanımları çağırsın akşama ne kadar kalabalık olursak o kadat iyi hikaye ortaya çıkar
basit kınanırsak ciddiye almadsn devam edecegızYa gelen herkes cilek gibi kafa cikacak eglence katlanacak.
Ya hunharca kinanacagiz.
Hayirlisi
Tabi
Kadın alt tarafı geyik başlığını bıraktı gitti, erotik hikaye yazdınız.
Forumu bize kalsa yazdığınızı filme cekersiniz siz.
Yemezler
Ya ben sırf ondan korktuğum için çağırmak istediğim tüm üyeleri çağıramıyorum. Çağırdıklarım esneklik payı var gibi görünenler.Nscckts bu kadın çok hanımefendi gibi
Tiksinmesin fjdkkf
Ya gelen herkes cilek gibi kafa cikacak eglence katlanacak.
Ya hunharca kinanacagiz.
Hayirlisi
Ciddi soracam çok rahatsız olan var mı acaba?Ya ben sırf ondan korktuğum için çağırmak istediğim tüm üyeleri çağıramıyorum. Çağırdıklarım esneklik payı var gibi görünenler.
Ne alakası var, hayret bir şey. Tek endişem biz çağırmadan görürlerse, dışlanmış hissederler, kalpleri kırılır. Öyle ince düşünceli bir insanım ama kıymetimi bilen var mı? Var mı? Varsa, biraz gösterse iyi olur.Loreth 'cim yeni arkadaşlar çağırman tabi ki çok güzel ama acaba bizden mi sıkılıyorsun ya da bizi beğenmiyormusun da yeni arayışlar içine giriyorsun?
Bu meseleye bir netlik kazandiralım
Ben evliyken başkası ile yattım ama yaşamayan bilmez, kınamayın başınıza gelirci ablayı çağiracaktim. Ama gri olmuş o.Bir tane seks için kocasını istemeyen abla vardı onu mu çağırsak
Şimdi şunu soruyorum derin sularda'ya bayılıyorum ama şu başlığa çağırır mıyız kendisini? Gelse hiçbirinizi tanımıyormuş, buraya yanlışlıkla düşmüş, yazdıklarımı da arkadaşım yazmış gibi davranırım mesela.Ciddi soracam çok rahatsız olan var mı acaba?
Ben evliyken başkası ile yattım ama yaşamayan bilmez, kınamayın başınıza gelirci ablayı çağiracaktim. Ama gri olmuş o.
Abla yeni üyelik al gel.
Seni kınadık, tren olduk burada.
Ahın tuttu.
Bence gormeyen kalmadi ahaha o fotograf zamani duyan geldiNe alakası var, hayret bir şey. Tek endişem biz çağırmadan görürlerse, dışlanmış hissederler, kalpleri kırılır. Öyle ince düşünceli bir insanım ama kıymetimi bilen var mı? Var mı? Varsa, biraz gösterse iyi olur.
O kadar cok yirtik vurgusu yaptı ki altinda baska seyler mi arasak diye dusundum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?