Coronasavar

Yok.
Benzemiyorum
Yapmam öyle şeyler.
Ama şimdi senin yanına gelince, tahttakinin değil senin kucağına oturasım gelmedi değil
Ama yirtik taytın düşündürüyor.

Aferin kız o ayrıntıyı vermeseydin "Bana oturdun ya" diyeceğdim. Cingöz çıktın seen. Tuttum.
Aramızda kalır, Mune'yi devirmene yardım ederim, söz.

Hoş geldin çilek. Biz terbiyesizlik yapmaktan davet edemedik herkesi. Aklına gelen eklesin,:)

Hoşbulduk
Loreth hanımın aklına gelmiş ama.
Terbiyesizlikten arta kalan vakitlerinde hayır işleyip durumu dengeliyor demek ki. Beni bdv batağından kurtardı sağ olsun.

Kıdemli kk üyeleri eğlenceli hanımları çağırsın akşama ne kadar kalabalık olursak o kadat iyi hikaye ortaya çıkar

Hoşbulduk
Loreth hanımın aklına gelmiş ama.
Terbiyesizlikten arta kalan vakitlerinde hayır işleyip durumu dengeliyor demek ki. Beni bdv batağından kurtardı sağ olsun.

Deme öyle biz yasaklı çüko maddesini kullanmış gibi kendimizden geçtik. Kafa falan hep gitti. Onda iki çocuk var kendini kaybetmiyor tamamen. Onda şaapamadık biz

Aferin kız o ayrıntıyı vermeseydin "Bana oturdun ya" diyeceğdim. Cingöz çıktın seen. Tuttum.
Aramızda kalır, Mune'yi devirmene yardım ederim, söz.
Tabi
Kadın alt tarafı geyik başlığını bıraktı gitti, erotik hikaye yazdınız.
Forumu bize kalsa yazdığınızı filme cekersiniz siz.
Yemezler

Loreth 'cim yeni arkadaşlar çağırman tabi ki çok güzel ama acaba bizden mi sıkılıyorsun ya da bizi beğenmiyormusun da yeni arayışlar içine giriyorsun?
Bu meseleye bir netlik kazandiralım
Ne alakası var, hayret bir şey. Tek endişem biz çağırmadan görürlerse, dışlanmış hissederler, kalpleri kırılır. Öyle ince düşünceli bir insanım ama kıymetimi bilen var mı? Var mı? Varsa, biraz gösterse iyi olur.

Bir tane seks için kocasını istemeyen abla vardı onu mu çağırsak
Ben evliyken başkası ile yattım ama yaşamayan bilmez, kınamayın başınıza gelirci ablayı çağiracaktim. Ama gri olmuş o.
Abla yeni üyelik al gel.
Seni kınadık, tren olduk burada.
Ahın tuttu.

Ciddi soracam çok rahatsız olan var mı acaba?
Şimdi şunu soruyorum derin sularda'ya bayılıyorum ama şu başlığa çağırır mıyız kendisini? Gelse hiçbirinizi tanımıyormuş, buraya yanlışlıkla düşmüş, yazdıklarımı da arkadaşım yazmış gibi davranırım mesela.

Bence gormeyen kalmadi ahaha o fotograf zamani duyan geldi muhtemelen arkadaslarin da soyle bir bakip o neyddi giz deyip kactilar ortam bir acayip, malum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…